Tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz okuduğumdan anladığım kadarı ile fikrimi beyan ettim sadece bir de kesin gözüyle bakmadım tabi ihtimal dedim .Çocuk ya da başka birini dövmek, şiddet uygulamak bambaşka bir boyut. Bunu kendim için de kabul edemem çünkü çok saldırgan bir kedim var. Bazen öyle bir ısırır ki canım aşırı yanar ona bile can havliyle bir şey yapmışlığım yoktur. En fazla bağırırım refleks olarak, sonra pişman olup sarılırım gidip. O yüzden özellikle savunmasız canlılar ki çocuk da öyle, şiddet uygulayacak biri değilim.
Kardeşime büyüyünce ilgiyi kesmedim ama eskisi gibi agucuk bugucuk yapmadım haliyle eşek kadar oldu. Hatta dokuz yaşına kadar bebek muamelesi yaptım ona tam tersine, o kadar ilgilenirdim.Zaten kesin döversin demedim dövecek olma ihtimali dedim . Tabiki herkes aynı süreçlerden geçmiyor ama bu durumda psikolojik bir rahatsızlık geçmişe dair mutlaka bi travması olması gerek ki kardeşine bile biraz büyüyünce ilgisini kesmiş bu normal değil
Yoo olur, çocuğunuza birinin gıcık olduğunu bilmek rahatsız edici bir durum olabilir.Olabilirler banane yahu, benim onların çocuğuna gıcık olmam da onların umurunda olmaz eminim :)
Bütün cevapları okumak zorunda mıyım? Siz konu sahibi misiniz? Fikrimi yazarken herkesten onay almam mı gerekiyor?
Çocuklarıma gıcık olan yok ayrıca
Beni azarlar gibi konuşma haddini size kim verdi acaba ? Okuduğunuzu anlamama gibi bir sorununuz var sanırım sizlerin kesin döversin sende demedim ama böyle bir ihtimal var . Ve cevremde çok gördüm bu konu yüzünden psikologa giden bir şeyi yaşadık gördük az çok biliyoruz ki yorum yapıyoruz buraya yoksa her konu basligi altında bir yorumum olurdu . Bende bu tavrinizdan dolayı sizi kınıyorum .
Sizin ihtimal lafindan anladiginiz nedir ben çok merak ediyorum gerçekten. Saldırganlığını benim uzerimden cekersen sevinirim . Konu sahibi sizin kadar dert etmedi ve gayet mantıklı bir cevap verdi . Ayrıca hamile olması fikrimi beyan etmemem gerektiği anlamına gelmiyor . Kötü bir algılama biçiminiz olacak ki yazdigima bu kadar tepki verdiniz . Kötü bir şey yazmadım .Az çok biliyoruzlarla hamile bir kadına bu şekilde cevap vermeniz çok büyük düşüncesizlik.
Bundan emin olamazsınız, ben de gidip millete senin çocuğuna gıcık oluyorum demiyorum. Hatta gıcık olduğum çocuklarını çok sevdiğimi düşünen insanlar var, düşünün. Gıcık oluyorum diye çocuğa kötü davranıyorum anlamı çıkmasın yani buradan, gayet nazik davranıyorum.Bütün cevapları okumak zorunda mıyım? Siz konu sahibi misiniz? Fikrimi yazarken herkesten onay almam mı gerekiyor?
Çocuklarıma gıcık olan yok ayrıca
Canım sen boşver o hanfendiyi bugün ters gününde heralde herkese bi cevap verme derdinde .Başkaları da sizin çocuğunuza gıcık olur o zaman anlarsınız
Sizin ihtimal lafindan anladiginiz nedir ben çok merak ediyorum gerçekten. Saldırganlığını benim uzerimden cekersen sevinirim . Konu sahibi sizin kadar dert etmedi ve gayet mantıklı bir cevap verdi . Ayrıca hamile olması fikrimi beyan etmemem gerektiği anlamına gelmiyor . Kötü bir algılama biçiminiz olacak ki yazdigima bu kadar tepki verdiniz . Kötü bir şey yazmadım .
Kaale alıp tekrar cevap bile vermiycemCanım sen boşver o hanfendiyi bugün ters gününde heralde herkese bi cevap verme derdinde .
Evet çok farkliyiz ben herkesin fikrine saygı duyar asla söylediği söze tepkili şekilde karşı çıkmam. Sizede öneririm. Iyi günlerYok biz sizinle çoook farklı insanlarız. Yani şiddete başvurmak bana çok dehşet verici geliyor ondan böyle tepki verdim. Sizin dünyanızda normalize olmuş tepkim size fazla geldi
Körler sağırlar yazmış bide bizeKaale alıp tekrar cevap bile vermiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?