Çocukları alırım dedi

Kavga esnasında umarım sinirle söylemiştir, bu konuyu bdaha konuscam

Koleje gönderemem belki ama Türkiye şartlarında elimden ne gelirse yaparım, beslenme giyim vs onları zaten suan azıcık gönderdiği parayla bile yapıyorum,

Koleje gönderemem belki ama Türkiye şartlarında elimden ne gelirse yaparım, beslenme giyim vs onları zaten suan azıcık gönderdiği parayla bile yapıyorum,
Yok zaten devletin kriter aldığı şeyler temel ihtiyacları karşılanıyormu sevgi görüyormu odası var mı filan gibi. Ama sizden daha iyi şart sunacağını beyan ederse alma ihtimali olabilir. Bunu en iyi avukat bilir

Aç kalacak kadar kötülemez durum, ailem var sonuçta, hiç olmazsa boş evimiz var oraya giderim, ilçeye uzak olsa bile giderim, okul çok yakın eve.

Yarım saat bakmaya tahammülü olmayana da ne biliyim
Tabi sizde hakkınızı savunursunuz zaten mesajları saklayın mümkün olduğu kadar çünkü mahkemede mesajlar delil sayılır. Görme günleri dışında zorbalık yaparsa alamaz yada görme günlerinde çocukları önemsemezse zaten alamaz

Bunu düşündüm aslında sadece oğlumu versem 1 ay da pes eder, kıızm çok duygusal, onu bu gibi bi şeyin içine sokamam

Kardesim sen o tatli canini bu bos seyler icin uzulme icin tum his bitmis korkutmaya calisiyor seni kanma bu oyunlara akil sagligin yerinde deli raporun yok yillarca cocuklarina hem analik hem babslik yalmissin hicbir hakim babaya bu kosullarda cocuklari vermez nafakayida pasa pasa odeyecek ole kolaymi sandi ac acikta birakacakmis yok ya nerde o dunya oralarda senelerce ne bok yedigi belli degil ayda 2000 mi gonderiyor sana yaziklar olsun babanin bos evine gecersin ayaklarinin ustundenis kadinida olursun cocuklarinida yetistirirsin hic korkmaa

Umarım kavga sırasında sinirle söylemiştir, sakin bir zamanda tekrar konuşacağım, burda birisi yazmış boşanana kadar alttan al demiş, kadın cinayetlerinden bahsetmiş, gerçekten de kavga sırasında şiddet e başvurabilir

Teşekkür ederim güç veriyorsunuz

Eşiniz paranoyak resmen yazdıklarınızı okuyunca hastalik derecesince kiskaniyor paranoyaklaşmiş dedim içimden,Allah yardımcınız olsun,ama Türkiye de düzen bozmak istemiyo gibi geldi bana boşanıp,başka bı kadınla mi yasiyor aceba yerleştiği ülke de?

Evet aşırı kıskanç, ama madem kıskancsın ne işin var baska ülkede diye sorarlar adama,
Çalıştığı yerin lojmanında kalıyor baska biri var mı bilmiyorum ama çok değişti kimse onun yanında durmaz

Aynen de oyle,gelip durur karısının çocuklarının yanında böyle adam,saçma bı düzen kurmuş resmen ama boşuna değişmemiştir sanki aldatiyorsa bunu da kanitlarsaniz mahkeme de daha iyi olur,paranoyak olması fln bilemedim sanki bı haltlarda karıştırıyor hissi geçirdi içindem

Keşke böyle olmasa,güzelce gelip ailesiyle adam gibi yaşasa,saygili olsa sevmeyi sevilmeyi bilse cocuklarina yazik basta
Allah tez elden kurtarsın sizi

Aldatıyorsa bile kanıtlayamam ama sanmıyorum, tek ülkeye bağımlı kalmadı, baska yerlere de gidiyor, birisi olsaydı sabit kalırdı, tek gecelik Aldatıyorsa bilemem kendi sorunu açıkcası

Aldatıyorsa bile kanıtlayamam ama sanmıyorum, tek ülkeye bağımlı kalmadı, baska yerlere de gidiyor, birisi olsaydı sabit kalırdı, tek gecelik Aldatıyorsa bilemem kendi sorunu açıkcası
Hea doğrudur o zmn ben bı ülkede sabit yıllarca kalıyor sandım,siz bir an evvel kurtulursunuz insallah,çocuklarınızla güzel ve huzurlu günleriniz olsun dilerim

Hiç yanında olmamış ki zaten. Orda keyfi yerinde. Kendisi çok baba olmuş çocuklarının yanında durmuş ta senin anneliğini mi sorguluyor. Ezik ruhlu işe yaramaz adam. Orda gününü gün ediyordu. Gene gitmiş. Sırf seni suçlu çıkartmak için üstüne geliyor. İzin verme. Sen adam olamamışsın ki babalık mi yapacaksın

Aminn teşekkür ederim E="Kendinisevenbirii, post: 61971547, member: 914721"]
Hea doğrudur o zmn ben bı ülkede sabit yıllarca kalıyor sandım,siz bir an evvel kurtulursunuz insallah,çocuklarınızla güzel ve huzurlu günleriniz olsun dilerim
[/QUOTE]

Ben hep diyorum çocuklarımın hem annesiyim hem babasıyım hem arkadaşlarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…