- Konu Sahibi maviisever
-
kız öyle ticaret mi olur...vallahi alemsin ....yasal bir ticari işletme açmak için 9 kapıya ilan vermen lazım, işi döndürmek için çevre lazım...ne ticaretiymiş bu sır gibiYok ya bana söylüyor çevresine söylemiyor o yaptığı ticareti
Siz simdi 1 senedir evlisiniz dimi ve 1 senedir de o evde oturuyorsunuz.. 1 sene kira da otursaydınız o kira parasını da düşmen lazım yaptığınız masraflardan.. kuruşuna kadar hesapliyon ya bunu da hesabına kat.. adam sizi 1 senelik kira masrafından kurtarmış yoksa yaptığınız masraf kadarı kiraya gidecekti zatenCanım benim anlamıyorsun galiba zaten eşim onlara yeterince destek oldu baba çocuğuna yaptı bunu algılıyor musunuz? Hediye düşünün galiba siz böyle anlıcaksınız evide kp kızına vermiyor eşim dedi ablamı otutturucam diye anlamıyorsanız boş yorumlarda bulunmayın
Arkadaşıyla yapıyor yasal yani kaçak falan değil illa ticaret yaparken yedi sülalene söylemeye gerek yokkız öyle ticaret mi olur...vallahi alemsin ....yasal bir ticari işletme açmak için 9 kapıya ilan vermen lazım, işi döndürmek için çevre lazım...ne ticaretiymiş bu sır gibi
Hevesli değilim siz neyi anlamıyorsunuz valla hiç açıklama yapamıcam nasıl algılarsan algıla benim tek sıkıntım küçük eve geçmekti maddi durumumuz el veriyor büyük eve sorun oydu burada kalmak değilEşinin ailesi ile aynı apartmanda oturmaya bu kadar hevesli birini ilk defa görüyorum. Hele kayınbaba eve gelen misafire kadar karışırken bu heves ilginç.
peki öyle olsun, kuzeninin eşi seni kıskanmasin diye anne baba dahil hiçkimseye söylemediniz ok inandım...Bu durumda diger işi (onu da tam anlamadim ama)ile birlikte en az 20 30 bin geliriniz olmalı...geniş bir ev tutup kiraya da çikarsınız kredi çekip ev de alırsınız bu parayla...eşiniz de böyle düşünuyorsa niye kp nin ağız kokusunu çekesiniz ki..1 gün dahi durmaniz hata o evdeArkadaşıyla yapıyor yasal yani kaçak falan değil illa ticaret yaparken yedi sülalene söylemeye gerek yok
Anladım küçük ev istemediğinizi ama önemli olan huzur. O evde sizi bilemem ama eşinizin huzuru yok o belli.Hevesli değilim siz neyi anlamıyorsunuz valla hiç açıklama yapamıcam nasıl algılarsan algıla benim tek sıkıntım küçük eve geçmekti maddi durumumuz el veriyor büyük eve sorun oydu burada kalmak değil
Kredi kullanmayoruz ve sadece kuzeninin eşi değil eşimin baba tarafı hepsi fesat bunu bana ablalarıda dahil hep söylerlerdi anlamazdım yeni yeni duydukça anlıyorum ve ticaretin iyi saklı tutulandır buda bir söz büyüklerimizden ve inan var ya inanıp inanmaman hiç ama hiç umrumda değil ben işin aslını biliyorum seni inandırmak zorunda değilim ve burdan ne çıkıyor biliyor musun bana inanmadığına göre kendin yalancısın ki karşındakini de öyle sanıyorsunpeki öyle olsun, kuzeninin eşi seni kıskanmasin diye anne baba dahil hiçkimseye söylemediniz ok inandım...Bu durumda diger işi (onu da tam anlamadim ama)ile birlikte en az 20 30 bin geliriniz olmalı...geniş bir ev tutup kiraya da çikarsınız kredi çekip ev de alırsınız bu parayla...eşiniz de böyle düşünuyorsa niye kp nin ağız kokusunu çekesiniz ki..1 gün dahi durmaniz hata o evde
SEnin anlamadığın şu kadın oturursa babasının evinde oturcak sen ister kırıl ister gücen o seni bağlar sen farkında değilsin ama sen malı sahiplenmişsin bütün yorumların bu yönde hem kocan bu yaşta öyle işini kapattı demek ki olmuyordu semde söyledin yani eşinin babasına kusura bakma pekte bir katkısı olmamıştır. Zira bu devirde ev almak için bu yaşlarda ya aile veriyor ya da kredi çekiliyor mantıksız yani her yorumun zaten birbirini örtmüyor ama annenin bin lirası o evde daha büyük artı direk senin evin yapıyorYa var ya gülüyorum sadeceben görümcem oturmasın demiyorum oturursa otursun ama şayet oturursa kırılırım fakat kimseyede demem neden oturuyorsun veya kızın neden oturdu diye anlamamak için ısrarcısın yani dolayısıyla ağızımı açıp karışmıyoum... şu şekilde dokunur sanki başından beri bunu bekliyormuş algısı oluşturduğu için... ayrıca kp yi siz çok zengin sandınız galiba o ev eşimin biride babamdan bana kalma kapiş Artık anladın anladın anlamadıysan sana anlatacak değilim kendimi sen anlamasan eksilmem
Evde kendisinden daha çok hak sahibi olan görümcenin evde oturmasını istemeyen kişiyi siz mı çekemeyip kıskanıyor muşsunuz..Bu arada şu konuyu okuyan hiç kimse yerinizde olmak istemez, neyi çekemeyelim? eşinizin ailesine göbekten bağlı egitimsiz çaresiz genc bir kadınsiniz belli ki,havlama kudurma tabirlerini size iade ediyorum , görgü aileden gelir çünkü ,buna da yapacak bişey yok bariz,ama bulunduğunuz durumun hiç özenilecek bir yanı yok, bunu bari anlayın artik
Yani şu anlık bizde öyle yapıyoruz ben çıkarım gerekirse sorun değil ama büyük evden küçük eve çıkmak istemem eşyalarım sığmaz satma gibi lüksüm de yok o yüzden şu an aceleye getirmiyoruz sonuçta kıyafet almıyoruz : ) zaten onlarıda hiç takmıyorum kendi kendine konuşup duruyorlar eşimde alıştı artık bu duruma inşallah hayırlı vakitte istediğimiz gibi yere çıkarızBencede plan olabilir konu sahibi dikkat et. Ablası neden geçecekmiş ki eve ? Madem evinizi bu kadar sevip benimsediniz inadına çıkmayın evinizden. Ailesiyle gel git yapmayın. Kapıyı açmayın. Eşinize de benim ve ailemin bu evde bir sürü emeği var en azından biraz daha vakit geçireyim şuanlık bir yere gidemem, kim ne diyorsa desin duymazlıktan gelelim huzurumuzu bozmayalım diyin. Madem ki eşinizinde ailesiyle arası bozulmuş her gün gidecek değil heralde araya bir mesafe koyar en azından. İstediğiniz gibi misafirinizide ağırlayın. Ne yapacaklar eve gelip misafiri mi kovacaklar ? Bırakın varsın konuşsun dursunlar, kudursunlar.
Orası öyledir doğrudur zaten aksini idda etmiyorum ben en başında bu eve gelmek istemiyordum bir şekilde ikna edildim ve eşyalarımı buraya göre seçtim, şimdi büyük yerden küçük yere geçmek bana saçma geliyor. En başında küçük ev olsaydı sesim çıkmazdı oma göre alırdım bende eşime acele etmeyelim güzelce bir bakalım güzel bir yere taşınalım vs diyorum işte ama nasip kısmet bu işlerAnladım küçük ev istemediğinizi ama önemli olan huzur. O evde sizi bilemem ama eşinizin huzuru yok o belli.
Ev onun değil ki satsınlar bunlara versinler ve ya gönlüm razı değil başkası otursun diyemez. Ev kayınpederin tadilatta yaptırmışlar o da kayınpeder yine yarısını ödemiş hanımefendinin emeği annesinin bin liraya yaptırdığı dolap. Görümcesinin oturmasına razı değil evi baya sahiplenmiş sadece onun gibi yorumları var. Eşi rahatsız huzursuz babası karışıyor arkadaşlarına diye ablam otursun bız çıkalım demiş. Ama görümce herhalde üvey ki ona gönlü razı değil unuttuğu sey orası sadece eşinin ve onun değil ablasıda pek ala oturur bir tek onların hakkı yokHa bide eğer evden çıkacaksanızda şu şekilde çıkın. Benim ve ailemin bu evde çok emeğimiz var bu evi başkasının kullanmasına gönlüm razı olmaz. Ya bu evi direk satar kendimize güzel bir ev alır gideriz ya da bu iş olmaz diyin eşinize.
Yok öyle bir şey demem benim haddime değil zaten kim geçersede geçsin takmam ama görümcem geçerse bozulurum. Sanki dünden bunu bekliyormuş gibi olur insanda haliyle rahatsız olurHa bide eğer evden çıkacaksanızda şu şekilde çıkın. Benim ve ailemin bu evde çok emeğimiz var bu evi başkasının kullanmasına gönlüm razı olmaz. Ya bu evi direk satar kendimize güzel bir ev alır gideriz ya da bu iş olmaz diyin eşinize.
evet hatta birkaç yorumumda köşeye sıkışınca çok ağir sözcuklerle itham etti, şimdi de kuzeninin eşi kendisini kıskanmasın diye eşinin gizli gizli ticaret yaptığıni iddia ediyor..Evde kendisinden daha çok hak sahibi olan görümcenin evde oturmasını istemeyen kişiyi siz mı çekemeyip kıskanıyor muşsunuz..
Sen istediğine inan ben son zamanlarda tutmadı diyorum bence sizler laf sokmak için varsınız eşim liseden sonra ticarete atılan bir insan ve en başta kredi çekerek başladı bu işe sonra belli bir zararlarını günah boyutunu öğrenince elini çekti ama her şeyi tek yaptı ama inan inanma beni ilgilendirmez ben gerçeği biliyorum çevremizde biliyor gerisi boşSEnin anlamadığın şu kadın oturursa babasının evinde oturcak sen ister kırıl ister gücen o seni bağlar sen farkında değilsin ama sen malı sahiplenmişsin bütün yorumların bu yönde hem kocan bu yaşta öyle işini kapattı demek ki olmuyordu semde söyledin yani eşinin babasına kusura bakma pekte bir katkısı olmamıştır. Zira bu devirde ev almak için bu yaşlarda ya aile veriyor ya da kredi çekiliyor mantıksız yani her yorumun zaten birbirini örtmüyor ama annenin bin lirası o evde daha büyük artı direk senin evin yapıyor
Gizli ticaret yapıp çok kazanıyorsa niye kendine ev almıyor bu adam üstelik babasının lafını çekemeyip gitmek isteyen en çok kendisi iken.. kira yerine ev almaz mıevet hatta birkaç yorumumda köşeye sıkışınca çok ağir sözcuklerle itham etti, şimdi de kuzeninin eşi kendisini kıskanmasın diye eşinin gizli gizli ticaret yaptığıni iddia ediyor...çok ilginç gercekten, kate middleton bile bu kadar kiskanılmadı
Ah ah keşke insanları tanımadan böyle yorumlar yapmasanız ben size gülüyorum çünkü olayın aslını biliyorum ama sizin bu yanlış tavırlarınız gülünç ve eşi kıskanıyor demedim fesatlar dedim arada fark var işte burada bile kendine çekip yanlış enpoze ediyorsun komiksin ciddenevet hatta birkaç yorumumda köşeye sıkışınca çok ağir sözcuklerle itham etti, şimdi de kuzeninin eşi kendisini kıskanmasın diye eşinin gizli gizli ticaret yaptığıni iddia ediyor...çok ilginç gercekten, kate middleton bile bu kadar kiskanılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?