- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi maviisever
-
Benim holde tavandan sarkan bir adet lamba var. O yüzden anlamadım ben mevzuyu.
benimkinde hic yok ya telefonun feneriyle ya da kosarak gidiyorum odamakonuya cok adapte olamadim o yuzden... iki tane hem de karsilikli olsa belki anlardik
Benim balkon manzarası da karşı bina. Yine okudum ama anlamadım. Ölürsem mezarıma holünde karşılıklı lambaları bile olmadı yazın. Cümle alem bilsin acımı.
Otursun oturduktan sonra bir şey demem zaten ama kırılırım öyle bir şey olmaz öyle insan değiller zaten kendine ev yapıyorlar tahminen sene başı zaten taşıncaklarmış ama şayet olsaydı ve otursaydı kırılırdım bana saçma geliyor çünkü açıklamamıda zaten yaptım tekrar yapmaya gerek yok : )Simdi kp annen konusunda ayip etmis. Kac yasinda insansin ona ne. Kocan razi gosterfikten sonra istersen her gun git annenin yanina. Dogrusuna bskarsan esine de hak veriyorum. Adam hakli aile apt gonlunce hareket edemiyor. Ebeveynlerinden hala cocuk muamelesi goruyor. Genelde aile apt oturmaya gelinler karsi cikardi ama sizde tersi olmus. Sen de esyadan dolayi dusunuyorsun ama esys bu alinir satilir. Evde huzur olmadiktan sonra bosver et. Gorumceye karsi cikmissinda o esinin kardesi kp de kizi yani otursa ne olacak ki. Tamam esin masraf etmiste hani Allah uzun omur versin ama vefat ederse yine esine kalacak. Caninizi surekli sıktıgına degmez.
Ben mal derdine düşmedim ki zaten sadece o gün canım çok sıkılmıştı ve yazdım mal derdine düşsem eşime derdim ben bu evden çıkmam diye benim tek derdim küçük çıkmaktı eşyalarım sığmazdı ve satma gibi lüksümde yoktu eşim karşı çıkardı ki bende sıkışık evleri sevmiyorum ruhum daralıyor benim taşınmak istememem bundan kaynaklanıyordu. Eşimese demiştim büyüm yere çıkacaksak çıkalım diye maddi durumumuz el veriyor çünkü.. ve insan gocunur yani senin eskiden oturduğun evde görümceni oturması bana göre... apartman zaten vardı kardeşiyle beraber yapmış kayınpeder sadece çatı katına bir daire çıktılarApartmanı mı siz diktiniz? ben anlamadım. İçini de oturdunuz ki yaptırdınız. Bu kadar mal derdine düşmek bence hiç doğru değil. Bana onda birini söyleseler en kısa sürede taşınırım. Kimin oturduğu da umrumda olmaz.
Niye anlamamaya bu kadar odaklanmışsınız sizler? Eşime daha büyük yere çıkarsak çıkalım dedim.. benim eşyalarım 2+1 eve sığamaz sığarsada tıkış tıkış olur ve ben öyle olduğu an bunalırım ferah seviyorum ki yazarkende belirttim ilk başta öyle bir eve çıksaydık sesim çıkmazdı ama şu an istemiyorum demem gibi eşyalarım sığmaz satma gibi de bir lüksüm yok... ben en başında istemiyordum aile apartmanında oturmaya bir şekilde eşim ikna etti bilmem anlatabildim mi. ve maddi durumumuz yetiyor eşim yatırım yapmak için küçük düşündü büyük olursa yapamam diye... hala anlatamadıysam anlamadıysanızda bildiğnizi düşününyani eşinizin gerginliği ve sürekli laf işitmek zevkinize göre yapılan bir evden daha önemsizse çıkmayın tabi ki.
herkesin önem sırası farklı.
Niye anlamamaya bu kadar odaklanmışsınız sizler? Eşime daha büyük yere çıkarsak çıkalım dedim.. benim eşyalarım 2+1 eve sığamaz sığarsada tıkış tıkış olur ve ben öyle olduğu an bunalırım ferah seviyorum ki yazarkende belirttim ilk başta öyle bir eve çıksaydık sesim çıkmazdı ama şu an istemiyorum demem gibi eşyalarım sığmaz satma gibi de bir lüksüm yok... ben en başında istemiyordum aile apartmanında oturmaya bir şekilde eşim ikna etti bilmem anlatabildim mi. ve maddi durumumuz yetiyor eşim yatırım yapmak için küçük düşündü büyük olursa yapamam diye... hala anlatamadıysam anlamadıysanızda bildiğnizi düşünün
O zaman eşinizi büyük eve ikna edin. Maddi durumunuz varsa tabi ki küçük evde sıkışmaya gerek yok. Hayat kaliteniz yükselecek öyle deyim. İyi ki taşınmışım diyeceksiniz. Yalı da olsa ne kendi aileme ne eş ailesine yakın oturmam.Ben mal derdine düşmedim ki zaten sadece o gün canım çok sıkılmıştı ve yazdım mal derdine düşsem eşime derdim ben bu evden çıkmam diye benim tek derdim küçük çıkmaktı eşyalarım sığmazdı ve satma gibi lüksümde yoktu eşim karşı çıkardı ki bende sıkışık evleri sevmiyorum ruhum daralıyor benim taşınmak istememem bundan kaynaklanıyordu. Eşimese demiştim büyüm yere çıkacaksak çıkalım diye maddi durumumuz el veriyor çünkü.. ve insan gocunur yani senin eskiden oturduğun evde görümceni oturması bana göre... apartman zaten vardı kardeşiyle beraber yapmış kayınpeder sadece çatı katına bir daire çıktılar
Hayır atar gider yapmıyorum en başından beri bazıları çok fazla yanlış anlayıp kafalarına göre olayı çevirdiler haliyle insan sinir oluyor tavrım size değil : ) tapu kimde emin değilim ama kp de büyük ihtimal ama demem gibi kp istemiyor gitmemizi bazılarıda işte bunun tersini söylüyor yok kp sizi iyi ki çıkartmış, zor bile dayanmış vs vs insan sinir oluyor çünkü adam istemiyor şahsen bende kafama göre bir ev bulsam bende burada kalmak istemem artık rahat hissetmiyorum kendimi... sadece demem gibi eşim küçük evlere bakıyor bende onu istemiyorum eşyalarım vs sığmaz diye (imkanımız var büyük evlere) bunu bence her kadın düşünür birde belki yaşımdan ötürüde böyle düşünüyor olabilirimyahu ilk mesajınızı okuyup yorum yazdım. bu kadar atar gider yapmanıza ne gerek var ?
evin tapusu kimde ?
onca masraf etmişsiniz madem, tapu kp de ise şu an ne deseniz boş olur zaten.
Öyle tabii bende kaç kere eşime dedim bak çıkıcaksak acele etmeyelim oldu bittiye getirmeyelim çıkçaksak güzel bir eve çıkalım büyük bir eve diğer türlü eşyalar sığmayacak vs dedim ki eşim öyle bir ev bulsa bende burada kalmam artık bende rahatsız oldum diken üstündeyim gibiyim... çok garip ama mesela evim tertemiz misafir gelse ağırlanabilecek türden temiz ama ben pismiş gibi hissediyorum sanki eve kimseyi çağıramazmışım gibi psikolojimde bir şey yatıyor bende bu olaylara yordum o yüzdendir diyeO zaman eşinizi büyük eve ikna edin. Maddi durumunuz varsa tabi ki küçük evde sıkışmaya gerek yok. Hayat kaliteniz yükselecek öyle deyim. İyi ki taşınmışım diyeceksiniz. Yalı da olsa ne kendi aileme ne eş ailesine yakın oturmam.
Siz de şunu anlamıyorsunuz kayınpeder gitmenizi istemiyor ama burada benim kurallarımla oturun diyor. Ee eşiniz de evli barklı adam oldum bu yaştan sonra babamdan azar mi işiticem diyor, çıkarız evimize rahat ederiz diyor. Yatırım amaçlı 2+1 istiyor çok masraf olmasın diye maddi olarak imkanınız varsa daha geniş eve geçmek istediğinizi, eşyaların sığmayacağını anlatın . O evde kalmak için diretmeyin karşınıza almayın eşinizi. Zaten huzurla oturamayaksınız o evde kayınpeder karışacak her şeye. Görümcenizin de o eve gelip oturacağını sanmıyorum hem ev kayınpederin eşiniz nasıl karar veriyor o evde kimin oturacağına. Siz huzurla oturacağınız geniş yeni bir ev için ikna edin eşiniziHayır atar gider yapmıyorum en başından beri bazıları çok fazla yanlış anlayıp kafalarına göre olayı çevirdiler haliyle insan sinir oluyor tavrım size değil : ) tapu kimde emin değilim ama kp de büyük ihtimal ama demem gibi kp istemiyor gitmemizi bazılarıda işte bunun tersini söylüyor yok kp sizi iyi ki çıkartmış, zor bile dayanmış vs vs insan sinir oluyor çünkü adam istemiyor şahsen bende kafama göre bir ev bulsam bende burada kalmak istemem artık rahat hissetmiyorum kendimi... sadece demem gibi eşim küçük evlere bakıyor bende onu istemiyorum eşyalarım vs sığmaz diye (imkanımız var büyük evlere) bunu bence her kadın düşünür birde belki yaşımdan ötürüde böyle düşünüyor olabilirim
Hayır atar gider yapmıyorum en başından beri bazıları çok fazla yanlış anlayıp kafalarına göre olayı çevirdiler haliyle insan sinir oluyor tavrım size değil : ) tapu kimde emin değilim ama kp de büyük ihtimal ama demem gibi kp istemiyor gitmemizi bazılarıda işte bunun tersini söylüyor yok kp sizi iyi ki çıkartmış, zor bile dayanmış vs vs insan sinir oluyor çünkü adam istemiyor şahsen bende kafama göre bir ev bulsam bende burada kalmak istemem artık rahat hissetmiyorum kendimi... sadece demem gibi eşim küçük evlere bakıyor bende onu istemiyorum eşyalarım vs sığmaz diye (imkanımız var büyük evlere) bunu bence her kadın düşünür birde belki yaşımdan ötürüde böyle düşünüyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?