Çok fazla sinirlerim bozuldu

Bende işte bunu anlatamıyorum bende öyle yapıyorum zaten oturmak için diretmiyorum ki. Eşimede diyorum zaten çıkacaksak daha iyi bir yere çıkalım diye. Benim burada sıkıntım küçük bir eve çıkmaktı en başında olsaydı sesim çıkmazdı eşyalarım ona göre olurdu ama şimdi küçük eve eşyalarım sığmaz... küçük ev o yüzden istemiyorum küçümsediğimden dolayı vs değil zaten. Ki bende burada kalmak istemiyorum artık diken üstündeyim... ama demem gibi geniş bir eve çıkmadıktan sonra benlik pek anlamı yok, görümcemin oturacağını bende düşünmüyorum ama olsaydı kırılırdım herkes kırılır bence benim demek istediğim buydu.

Aynen çok haklısınız bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten durum varken küçük eve geçmek bana göre saçma en başında geçilseydi sesim çıkmazdı ama şimdi mobilyalarım vs sığmaz diye istemiyorum, eşim dese güzel geniş bir ev buldum bende razı olurum. Ev de gözümde olmaz sadece görümcem gelip otursa dokunur sanki bunu bekliyormuş gibi algı gelir olay bu aslında

Hep söylerim; kv ,kp evi oturmak icin bile verince, evlenenlerin hayatina karismak hakkini ellerinde bulunduruyorlar ( genel olarak) Hele böyle aile apartmani falan of off ! Sizin eve girenin ,cikanin seceresini bile tutmuşlar.Valla ev saray olsa ,ben huzurlu olmadiktan sonra zindan gelir bana.Benim özgürlüğüm ,huzurum,hür iradem her seyin basinda gelir! Bi daha mi geleceksiniz dünyaya? Ev icin mi yasiyorsunuz Allah askina ? Eşiniz bunamış artik karismalarindan ki cikalim diye o size deger verip önermiş bence.Rahat etmek istiyor cunku.Yarin bir gün bu evde evliliginiz de zora girer.Büyük resmi görün biraz.Takmişsiniz ,karidor lambasi,mutfak dolabi....

Benim anlamadığım görümcenin oturması niye ağrına gidiyor yabancı otursa sallamam diyorsunda sen buna karışma haddin yok o ablada kayınpederinizin evladı . Yarın bir gün onlar evlatlarına kalcak görümceniz o evde ben oturucam da diyebilir mirasçı zaten hiç bir şeyde diyemezsiniz mal eşinin ve kardeşlerinin siz ağzınızı açıpta niye görümce oturuyor diye saçmalayamazsınız o hakkı gidin iki tane daireniz varmış ya onlarda hak talep edin tabi o dairelerde kpederin de değilse. Siz eşinizi dinleyin adam rahat değil huzurlu değil siz sadece kendi keyfinizi düşünüyorsunuz .

mavieser arkadaşım eşinizin eğitim durumu mesleği ve geliri - sizin eğitim durumunuz mesleğiniz ve geliriniz nedir? bu soruları daha once de sormuştum ama arada kaynadı...bunlara cevap verirseniz ne yapabileceğinizle ilgili daha net yorumlar alabilirsiniz diye düşünuyorum....saygılar

Ya var ya gülüyorum sadece ben görümcem oturmasın demiyorum oturursa otursun ama şayet oturursa kırılırım fakat kimseyede demem neden oturuyorsun veya kızın neden oturdu diye anlamamak için ısrarcısın yani dolayısıyla ağızımı açıp karışmıyoum... şu şekilde dokunur sanki başından beri bunu bekliyormuş algısı oluşturduğu için... ayrıca kp yi siz çok zengin sandınız galiba o ev eşimin biride babamdan bana kalma kapiş Artık anladın anladın anlamadıysan sana anlatacak değilim kendimi sen anlamasan eksilmem

Ben hâlâ okuyorum öğrenciyim yani eşim ise zamanında kendisine ait işletmesi vardı düğünden sonra olmuyor diye bıraktı bu seni neden bu kadar merak ettirdi cidden merak ediyorum... ayrıca yapıp yapılmayacak bir durum yok ortada benim derdim büyük evden küçük eve geçmekti ki öyle bir şey olmayacak bir sene veya iki sene dişimizi sıkıp kendimize ev yaptıracağız o zaman diliminde

beni merak ettiriyor çünkü sorduğunuz bütün sorularin cevabi yasadığıniz bütün sorunlarin çözümü buna bağlı....büyük ev kücük ev, kp nin tavırları esinizin alacağı tavır...yani herşey bununla ilgili...anlatabildim mi? bu arada o kadar belirsiz yazmışsınız ki yazdiklarınizdan eşinizin evlendikten sonra işinın olmadığını anladım doğru mu?

Ben pek onunla alakası olduğunu sanmıyorum ki kayınpederin tavrını bence hiç savunmayın savunulacak yönü yok sadece büyüğümüz eşimin babası diye saygı duyuyorum

Bir de kendisine ait bir işletmeyi olmuyor diye bırakanı ilk kez gördüm...ne olmuyordu ki?ne boyutta bir işletmeydi?iflas mı etti?devir mi etti?olmuyor dedikten sonra ne yaptı?

Ben pek onunla alakası olduğunu sanmıyorum ki kayınpederin tavrını bence hiç savunmayın savunulacak yönü yok sadece büyüğümüz eşimin babası diye saygı duyuyorum
Nasıl alakası yok?

Arkadaşım hangi muhitte hangi evde hangi eşyayla hangi koşullarda yaşadığıniz, aile olarak kime eyvallah edip etmediğiniz tamamen buna bağlı....

Bir de kendisine ait bir işletmeyi olmuyor diye bırakanı ilk kez gördüm...ne olmuyordu ki?ne boyutta bir işletmeydi?iflas mı etti?devir mi etti?olmuyor dedikten sonra ne yaptı?
Son zamanlara doğru koronadan ötürü dünyaya yayılmaya başladıktan sonra pek gelen gideni olmadı azalmaya başladı dolayısıyla devretti, işletmeden kastım küçük restaurantı vardı evlilikle beraber yürümedi eve geç geliyordu çalışanına bıraktığı zaman aklı onda kalıyor vs vs...

şu anda ne iş yapıyor?

Evlendikten 7-8 ay sonra devretti şu an iki iş yapıyor biri ticaretle ilgili onu sır tutuyor fazla göze gelen biri akrabaları çok fesat neymişte ben eşyalarımı akrabasının (kuzenin) eşi alacakmış ondan görmüşü kızla konuşmuşluğum dahi yok.. o ticaret şeyini bu yüzden kimseye söylemiyor o paraylada yatırım yapıyoruz şu an ise internet üzerinden ahşap şeyleri yapıyor saksılık anahtarlık salıncak vs vs

valla eve geç geliyor diye mevcut işletmeyi devredeni de ilk gördüm...burda pek çok kadının eşi geç geliyor, hatta görevi gereği uzak mesafeye giden eşler günlerce gelmiyor ama evliliğe bir zararı olmuyor, önceden bilerek evleniyor eşleri sonuçta, hele işletme kendisininse çolugun çocuğun rizkı diye destek bile oluyor işlere

ticaret yapıyor ama kuzeninin eşi seni kıskaniyor diye sır gibi saklıyor sana bile söylemiyor he mi?

Herkes bir değil demek ki değil mi? İlle bir yerden saçma bir açık arayacaksın... eşim beni geç saatlere kadar evde yalnız bırakmak istemiyordu, kendine çok vakit ayıramıyordu ayırdığı zamanda ise aklı orada kalıyordu... Şimdi her halde neden işini bıraktı diye takmazsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…