Çok fazla sinirlerim bozuldu

Bence kayınpeder iyi dayanmış size. Adamın kendi evi bide masraf yapmış yazık gitti paraları ben olsam sizi daha önce çıkartırdım... Şimdi cevap beklerdim sizden ama gitmişsiniz malesef neyse size de artık bizimki gibi 2+1 kümes evlerde mutluluklar dileriz. Standartlarınızı düşürmeyin ama ona göre aasbahshsj

Sinirimi cok bozarlarsa giderken tuvalete taktiğim taharet musluğunu bile söker götürürüm. Kendi totolarını kendileri düsünsün.

Şey ben ironi yapmıştım ama

Ya ben onu 2 kere okuyunca anladım ama iyiki yapmışsın bu sayede öyle düşünenlere mesaj vermiş oldum niyeyse bana kaldı tasası
üzülme bacım , konu sahibinden baska öyle düşünen yok bence zaten ama ehveniser sağlam oturttu , hem de 2 kere(saygılar bacım)yine de anlamadı gerçi ,değışik

Eşi parke boya yapmış Anneciği lavabo banyo dolabina 1000 tl vermiş haa birde koridorda lambaları var karşıliklı... yahu kadınceizi niye anlamıyorsunuz bu emeklere yazık değilmi ilahi kk hatunları
çekemiyoruz o lambaları, taam mı ay bunu kendi soyledi, yanlis anlaşilmadan editliyim de, geri gelirse bana kızar yine, neme lazım

Niye evlendiniz o zaman. Eşinize annen baban beş kuruş harcamıyor. Niye Seninle evlenmem kapişşş demedinİz? Neden kapişşş demediniz o adama neden

Bu nasıl bir konu ya bir kere anneniz kızını evlendiriyor o kadar katkısı da olsun bir zahmet. Ayrıca bindallıymış, çiçekmiş vs şu adetlerden kusacağım artık. Kız tarafı almış erkek tarafı almış ne önemi var?
Bu kadar gücünüze gidiyorsa çalışın para kazanın kimseye minnet etmeyin.

kayınpeder size evden çık demiyor niye bilendiniz onlara. Adam benim evimde benim kurallarım geçerli diyor eşiniz de gururu olan her insan gibi başlarım evine azıcık aşım kaygısız başım diyor. Tutturmuşsunuz bindallı kına kıyafeti kaç kuruşluk şey sanki. Siz gururlu ve yeri geldiğinde ailesine karşı sizi savunan bir eşe sahipsiniz farkında mısınız? Eşinizin yaptığını yapsın diye ne dualar eden kadınlar var, anasının babasının ağzına bakan ne derlerse he diyen bir eş mi isterdiniz??

ama konu sahibi eş seçerken evi ve eşyayı kriter yapmış, eşinin niteliklerini takdir edebilmesi için önce önemsemesi gerekiyor, cevaplarindan ve yorumlarından anladığımız kadarıyla onun tek onemsediği ,tek övüncü, tek gururu ,tek mutluluğu , yegane yaşama amacı ev ve eşya...maalesef başka da bir vasfı yok zaten... bunun doğru olmadığını kendisine anlatmaya çalışan herkesi de ağır hakaretler ederek çekememezlikle suçluyor...yani siz çok dogru söylemişsiniz ama anlaması pek mümkün görünmüyor

Son düzenleme:
Ev kayinpederin anladigim kadariyla. Siz yeni evlisiniz. Ev sizin istediginiz sekilde yaptirilmis. Kayinpeder eve girip cikanlara karisiyormus. Bunda haklisiniz. Cunku evinde oturuyor diye ozel hayata mudahale etmesi dogru degil. Gurultuden rahatsizsa ona birsey diyemem. Simdi siz de bu durumdan rahatsiz oldugunuz icin tasinmayi dusunmussunuz. Ancak esiniz kendisine ait olmayan evde sizden sonra kimin oturacagina nasil karar veriyor onu anlamadim. Ev kayinpederin ise isterse kiraya verir buna kimse karisamaz.
Ote taraftan tum yorumlari okumadim ama dugun masrafi damat tarafina ait iken kina, bindallik geline aittir. Bunlari annenizin almasi normal. Buna niye takildiniz onu da anlamadim.
Ucuncu anlamadigim anneniz ev hediyesi olarak sanirim 1000 tl dolap yaptirmis. Kayinpeder koskoca ev vermis. Siz kayinpederin size evini vermesini gormeyip annenizin yaptirdigi dolaplara odaklanmissiniz. Evden cikarken sokup goturebilirsiniz dolaplari, eski dolaplari takip tabi ki.
Son olarak huzuru hicbir seye degismem. Esinizle araniz kotu olsa mesela sarayda da yasasaniz tadi olmaz. Ama mutlu iseniz kumes bile insana huzur verir. Esiniz de siz o evden ciktiktan sonra kimin oturacagina karisamaz cunku o ev kayinpederin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…