- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi dert_bende
-
ziyan olur artık o ödünçlüğü kalmaz geri geldikten sonra atarsın
eşinin ailesini sorun yapacaklara sesleniyorum,lütfen benim oğullarımdan uzak durun gidin anası babası ailesi olmayanlarla evlenin.çünkü ben çocuklarımın peşini bırakmayacağım.sürekli arayacağım
Oyyyyy kaynana dediğin egem gbi olur demi canım arkadaşım benimmm
ziyan olur artık o ödünçlüğü kalmaz geri geldikten sonra atarsın
evet canım bu konuları okudukça semra kaynana olmaya karar verdim
ya valla haklısın ama nedense benim içim sıkılıyo yasanki inadına yapıyomuş gibi.kocam da zaten sinir ediyo beni çok sinir ediyo.en ufak bişeyde tartışıoz aile konusunda ondan belki de bu kadar sinirliyim onlara karşı.kadının bişey yaptığı yok ama eşim yüzünden onlara karşı doluyum ya of içimden nasıl atcam bilmiom
valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı
konu sahibi arkadasim 2 dir yazdigima cevap alamadim ordamisin:26::26::26::26:
evet kızlar yazdıklarınızdan ders aldım zaten.çok teşekkür ederim.ben eşimi seviyorum ve ayrıca eşimin ailesini de çok seviyorum buunu en baştann beri söylüyorum.çocuk gibi davranıyorum kimi zaman fevri hareket ediyorum belki ama zamanla öğrencem sanırım. ben sorun yaratan bi tip değilim uyumluydum her zaman ve yine aynı şekilde devam etcem.bu güne kadar ne eşimden ne de ailesinden bi kötülük görmedim çok şükür aksine hiç kaynana-görümce ya da kayınpeder gibi davranmadılar sağolsunlar.bundan sonra pozitifim tamam kendime söz veriyorum şımarıklık yapmanın alemi yok herşeye şükrediyorum çok şükür çok.
O kadar da olma yaaa hayatım
gelinim böyle olursa ben de semra kaynana olacağım canım,hakediyorlar
evet kızlar yazdıklarınızdan ders aldım zaten.çok teşekkür ederim.ben eşimi seviyorum ve ayrıca eşimin ailesini de çok seviyorum buunu en baştann beri söylüyorum.çocuk gibi davranıyorum kimi zaman fevri hareket ediyorum belki ama zamanla öğrencem sanırım. ben sorun yaratan bi tip değilim uyumluydum her zaman ve yine aynı şekilde devam etcem.bu güne kadar ne eşimden ne de ailesinden bi kötülük görmedim çok şükür aksine hiç kaynana-görümce ya da kayınpeder gibi davranmadılar sağolsunlar.bundan sonra pozitifim tamam kendime söz veriyorum şımarıklık yapmanın alemi yok herşeye şükrediyorum çok şükür çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?