Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

arkadaslar cokk mutluyum cokk bukadar verecegimi hic düsünmezdim
bu benim ilk haftamdi ve
söyle baslamistim 86,6
bugünde böyleydi 84,9
sabah tartildiktan sonra yüz ifademi görmeliydiniz..annem bile sasirdi sorup durdu sonra anlattim cok sevindi.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, yeni bir haftaya başlıyoruz bakalım, ben de kilo bildirimi yapıyorum dikkat dikkat

başlangıç : 19 mart 2012 76 kg
bugün: 75 kg bir kamera şakası olmalı bu, reglim hala devam ediyo spor yapamadım yeşilçay içemedim ve de dikkat de edemedim bu hafta
geçen hafta verdiğim 3 kilonun 2 kilosunu almış bulunmaktayım
motivasyonum iyi ama
vericiiiiiiim bu kiloları buna eminim bu hafta daha sıkı yapıcam ve de bundan sonra ,,, demekki kaçamak felan yalan dolan işler

gözün aydın canım çok sevindim senin adına

kızlar merhaba bu hafta bende bi değişiklik yok aynı yani 78,500 hem kaçamaklar sağolsun hemde reglim yaklaşıyo neyse herkes yaptığı yanlışın bedeleini ödedi sanırım

haftaya bomba gibi olalım bakalım 1. 2. 3. kim olacak

Tebrikler canım, ilk hafta için çok güzel
Durmak yok yola devammmmmmm

kızlar, ben bugün fenayım ya, midem bulanıyor, üşüyorum, reglim, sol kasığım ağrıyor, dökülüyorum, gece 5 e kadar uyuyamadım, nazar değdi bana midemden bağırsaklarımdan garip sesler geliyor, üşüttüm heralde

sevacım yeni yaşını tebrik ederim, yeni yaşında sağlık mutluluk güzellik hep seninle olsun

vuslat aynen herkes kaçamakların bedelini ödedi, özellikle de ben

Canını sıkma arkadaşım,bende bu hafta 400 gram fazla çıktım,vericezzzzzz bu kiloları başka yolu yokkkkkkk

cesebe , bende sana yazıodum ki sen bana yazmışsın, aynen kuşum verecez de ben bu hafta ağzımı hiç tutmadım verdiğimi de aldım , şaka gibi ama napalım kendimi de paralayamam walla :44: zaten bu hafta reglim rezalet bunalım geçti,, bu hafta da aynı böle başlamak istemiyorum, Allahtan ümit kesilmez çabalıcam bakalım

Geçmiş olsun canım,mideni üşütmüş olabilirsin nane-limonlu çay iç iyi gelir belki

mide bulantısı hapı aldım, bakalım , biraz iyi geldi, erken yatıcam bu akşam yada su torbası war küçük , yapıyım kasığıma koyiyim iyi gelir belki saol arkadaşım, bu arada ben bu hafta 2. listeyi yapıcam, ilgilenenlere duyrulur

Ben gündüz dikkat ediyorum da ne ouyorsa akşamları oluyor.canım herşeyi istiyor,acıkıyorum.Ben önceden akşamları hiç dikkat etmezdim 10 da olsa saat canım ne isterse yerdim,7 den sonra birşey yemesem süper giderde işte.yemicemmmmmm,yemicemmmmmmmmm

Merhaba kızlar :)

Bugun tartılma gunuydu sanırım ben gecen hafta basladım 76 ıkı gunde 75 olmustum suan regl donemındeyım 75 im hala kaç kilo fazla göruneblrm kı regl dönemnde moralm bozuldu

Son düzenleme:

bak bende sabah zorla kahwaltı ediyorum, o bi dilim ekmek bile bana fazla geliyo, kaç sabahtır sütlü müsli yulaf elma yiyiorum, öğlenleri biraz daha iyi nispeten, ama saat 4 ü geçerken, allah allah yani, içime kötü ruh mu giriyo noluyo ben benlikten çıkıyor gibi oluyorum ama , dr. ayça kaya onun çözümünü bulmuş, tost koymuş ayran elma, daha nolsun yani , yada tost yoksa badem erik süt koymuş ,,, ama salak ben onları da yemedim, akşamları götürdüm ne warsa , sonuç ortada, ama motivasyonumu bişe bozamaz, dönüşüm muhteşem olacak

bende bu diyetle tam 7kilo verdim hakketen çok işe yarıyor tavsiye ederim

Merhaba kızlar :)

Bugun tartılma gunuydu sanırım ben gecen hafta basladım 76 ıkı gunde 75 olmustum suan regl donemındeyım 75 im hala kaç kilo fazla göruneblrm kı regl dönemnde moralm bozuldu

75 olmuşsun tebrik ediyorum, regl döneminde asla nasıl olsa reglim weremicem gibi bahanelere takılma benim gibi, sen gene dietine dikkat et, bol yeşilçay iç, bak gör nasıl verceksin, ben kek börek yedim bu hafta, ondan veremedim, yoksa dikkat etseydim verirdim ,,, en fazla olduğun kiloda sabitlenirsin bişe olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…