75 olmuşsun tebrik ediyorum, regl döneminde asla nasıl olsa reglim weremicem gibi bahanelere takılma benim gibi, sen gene dietine dikkat et, bol yeşilçay iç, bak gör nasıl verceksin, ben kek börek yedim bu hafta, ondan veremedim, yoksa dikkat etseydim verirdim ,,, en fazla olduğun kiloda sabitlenirsin bişe olmaz
Selam hanımlar ben de aranızda katıldım, 62 kg'yim... Bugun bu diyete basladım...Yalnz bir sey soracağım, tost var ya ikindi menusunde, o tost cavdar ekmeğinden mi kepekten mi?
Selam hanımlar ben de aranızda katıldım, 62 kg'yim... Bugun bu diyete basladım...Yalnz bir sey soracağım, tost var ya ikindi menusunde, o tost cavdar ekmeğinden mi kepekten mi?
kizlae uzulerek soyluyorum ki ben diyete bugun baslayamadim yarin baslicam kilo bildirimi mi yapmam gerekiyor liste fln gibi bisey okudum ama yardimci olabilir misiniz?:18:
kızlar merhaba bu hafta bende bi değişiklik yok aynı yani 78,500 hem kaçamaklar sağolsun hemde reglim yaklaşıyo neyse herkes yaptığı yanlışın bedeleini ödedi sanırım
haftaya bomba gibi olalım bakalım 1. 2. 3. kim olacak
kızlar, ben bugün fenayım ya, midem bulanıyor, üşüyorum, reglim, sol kasığım ağrıyor, dökülüyorum, gece 5 e kadar uyuyamadım, nazar değdi banamidemden bağırsaklarımdan garip sesler geliyor, üşüttüm heralde
sevacım yeni yaşını tebrik ederim, yeni yaşında sağlık mutluluk güzellik hep seninle olsun
vuslat aynen herkes kaçamakların bedelini ödedi, özellikle de ben
herkes yaptığı yanlışın bedeleini ödedi çok haklısın canım
kızlaryalnız benim kilo çizelgeme bakarmısınız giden kilo 1 gitmesi gereken 20
sevacım yeni yaşın kutlu olsun..sevdiklerinle birlikte tabi bizimle de..
Selam arkadaşlar, önclikle sevacım doğum günün kutlu osun,Hayırla huzurla geçireceğin nice uzunn ömürler diliyotum sana sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte...
eveeet gel gelelim şu diyet mevzusuna...
Moralim çok kötü arkadaşlarr hiç kilo verememekle beraber 400 gr da almışımm...
BU hafta diyet miyet kalmadı bende istanbuldan gelen misafirler,arkadaşlarla gezmeler filan derken iyice çığırımdan çıktım ben anlayacağınızz,offf düğünler nişanlar yaklaştı ben hala veremedim yaaa:18: :18:
Artık giden gün gitmiştir önümüzdeki günlere bakacaz tüm motivasyonum gitmiş olmasına rağmen bu hafta büyük bir umutla tekrar diyete başladımm ve sözzzzz artık liste dışına çıkmayacağımmm... :)))
Herkese kolay gelsinn kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?