Seva bu listeyi ne kadar sürede yapabiliriz... Ben bunu denemek istiyorum tam bana göre.. 1 kase çorba yerine bazen 3-4 kaşığı sebze yemeğiyle değiştirebilir miyiz?
canım doktor ayçanın dediyine göre diyet yaparken istemeden kaçamak yaptığınız gün eyva bu günkü günüm harab oldu ziyan oldu diyorsunuz eger sabahki gün bu acil imdat diyeti yapın ve dün aldığınız kalorini sıfırlamış olacaksınız ve diyete kaldığınız yerden devam ede bilirsiniz
Hımm anladım haftalık yada uzun vadeli bir diyet değil yaniHaftada 3 gün bu diyeti haftada 4 gün diğer listeyi yapsam nolur ki ???
bacım sen yap dagerisi teferruat ben 2 gün yaptım şişkinlik mişkinlik kalmıyo uzun süreli değilmiş ama , biraz az kalıyo
parissima Ben yarın başlıyorum buna... Çünkü adet döneminde baya şiştim :) Birde misafirlerim olduğu için öğünler yediklerim hep karıştı maalesefkilo aldıysam bile şaşırmam... Az yemeye çalıştım ama gece bile yediğimiz oldu. Geziden anca dönebildiğimiz için... İnşallah yarın tam güç tekrar start vereceğim...
Sevacım ben inşallah 10 kilo verene kadar buradayım
Sevacım hadi yarın sil baştan yapalım. Zaten bizbize kaldık. Birbirimizi motive edelim. Önce 4-5 gün acil diyeti yapalım. sonrada diğer listeye dönelim ne dersin????
arkadaşlar merhaba 2 gündür internette sorun vardı gırenedım ancak şimdi geldi
inşallah yarında gitmez
sevacım ben senin oğlunu da o çikolatayı da yerimmmbencede imdata devam edelim, nasıl olsa ölmeyiz, ikinde de tost var
canım nasılsın bir haftamız yarışmamız yarın biticek bakalım sonuçlar ne olucakcanım senin kararın ne yarışma konusunda hani cocuğa karşı mahkum olmuyalım sonra sütün azalırsa felan hem yarından etibaren imdat diyetini uyqylamayı düşünüyorum bir kaç gün sen bence sakın deneme yavaş-yavaş zayıflarsın eger sütünde azalmaz her şey yolunda geder inş
iyiyim canım.ama moralim bozuk
cumartesi sabahına kadar çok ıyıydi
cumartesi sadece 1 öğünde bozdum
bugunde o kadar az yadım kı canım ıstemedi yemek
ama çokaz vermıs gorunuyorum
reglimde yakalaşıyo ondanmı bılemedim
galıba ben bu işi başaramayacağım
(cumartesi de oğlum hıç uyumadı bende sinirden yemeğe verdim kendimi)
Hepimizde bu umutsuzluk bende sinir oluyorum. Bak seva acil diyetle imdadımıza yetişti. Pes etmek yok... Daha gençken metobolizmamız hızlı çalışıyorken verdik verik yoksa yaşlandıkça hiç veremeyiz...
acil diyeti ben yapamam sanırım
emziriyorum
lıste çok az gorunuyor
inşallah toparlanırız çabucakkkk canım
iyiyim canım.ama moralim bozuk
cumartesi sabahına kadar çok ıyıydi
cumartesi sadece 1 öğünde bozdum
bugunde o kadar az yadım kı canım ıstemedi yemek
ama çokaz vermıs gorunuyorum
reglimde yakalaşıyo ondanmı bılemedim
galıba ben bu işi başaramayacağım
(cumartesi de oğlum hıç uyumadı bende sinirden yemeğe verdim kendimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?