merhaba kızlar, nasılsınız , nasıl gidiyor, benim güzel gidiyor,sevacım dert etme bu kadar, unut gitsin bu kadar kafana takma durdu kilo vermem felan dersen hakkaten beyin kabul ediyor belli bi vakitten sonra, kilo verceksen de veremiyorsun, senden önemli değil hiçbişe hayatta, ben de çok acı tecrübeler sonucu anladım bunu ama gerçekten öyle, zamanla veririz, biz kaçamaksız yapalım da gerisi teferruat
bugünkü mönümü ilan ediyorum
uyanınca 3 bardak su , içim yanmış gece walla
kahwaltım: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, salata, çay
ara: şekersiz kahwe iççem
öğlen: birler çorbası salata yoğurt
ikindi: kepekli tost ayran portakal
akşam: öğlenle aynı
pazartesi güzel bi sonuç alıcam inşallah, inanıyorum, reglim devam ediyor, ama napalım
Sevacım anladığım kadarıyla sen duraklama dönemine girmişsin. Dukan diyetinin atak deönemini yapsana dayanbildiğin kadar. Gör bak hemen harekete geçecek vücudun. ben durakmala döneminde yapmayı düşünüyorum
Dukan diyetini heç yapmadım internetden araşdırırım bana uğunmu diye amma doktor ayçaya çok güveniyorum onun tavsiyyelerini kullanan her kes iyice kilo vermiş dünmü idi ya daha önce doktorum proqramında bi bayan 3 ayda 40 kilo vermişdi çok sağlıklı görünüyordu onun ilk defa proqrama geldiyinde ağladığını hatırlıyorum beni zayıflatın diye dün ise üzü gülüyordu manken gibi olmuşdu maşallahsaol canım
canım diyet zamanı kola ve meyvasuyu olmaz
doğru söylüyorsun sevacım onca emek 2 bardakla mahvoluyor sağol uyardığın için..
bu arada diyetim gayet iyi gidiyor
kahvaltı 2 dilim kepek ekm peynir domates
öğle çorba salata kepek ekmeği yoğurt
1 elma
akşam çorba salata yoğurt bakla yemeği 1 kaşık tavuk sote
dünde buna benzer bi mönüm vardı akşam tavuk yoktu biraz yoğurt vardı
ama kızlar benim yoğurdu biraz arttırmam gerek diye düşünüyorum siz ne dersiniz:26::26:
kızlar herkese helloo, benim diyet mükemmel gidiyorhergün 30 dakka hızlı yürüyüş yapıorum bantta, sonunda kendimi toparladım
cesebe nerdesin ?
vuslatçım sevaya katılıyorum öğlen et akşam sebze yemek daha iyiymiş ve de yoğurt göbek eritiyorrr bilginizeee
süslübaykuşçumişe giderken yanına kuru erik badem fındık , küçük light sütlerden al kan şekerin düşmesin
aşkımsın tekrar hoşgeldinnn
bu arada 2 günlük imdat diyetini yaptım 77 den 75 e düştüm kızlarrrrrrr
kızlar herkese helloo, benim diyet mükemmel gidiyorhergün 30 dakka hızlı yürüyüş yapıorum bantta, sonunda kendimi toparladım
cesebe nerdesin ?
vuslatçım sevaya katılıyorum öğlen et akşam sebze yemek daha iyiymiş ve de yoğurt göbek eritiyorrr bilginizeee
süslübaykuşçumişe giderken yanına kuru erik badem fındık , küçük light sütlerden al kan şekerin düşmesin
aşkımsın tekrar hoşgeldinnn
bu arada 2 günlük imdat diyetini yaptım 77 den 75 e düştüm kızlarrrrrrr
doktor ayça kayadan
acil kilo verdiren imdat diyetini merak edenler
sabah
1 bardak süt
3 yemek kaşığı müsli
1 küçük muz ve iki ceviz
öglen
1 kase çorba,salata
1 kase yoğurt
ikindi
kepekli ekmeğe
beyaz peynirli tost
1 bardak ayran
1 portakal
akşam
1 kase çorba
salata yoğurt
doktor ayça kayadan
acil kilo verdiren imdat diyetini merak edenler
sabah
1 bardak süt
3 yemek kaşığı müsli
1 küçük muz ve iki ceviz
öglen
1 kase çorba,salata
1 kase yoğurt
ikindi
kepekli ekmeğe
beyaz peynirli tost
1 bardak ayran
1 portakal
akşam
1 kase çorba
salata yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?