bende çok zorlanıyorum amma başka çaremizde yok ki
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
merhaba kızlarrrr bugün diyete girdim bana yrdımcı olsa olsa kadınlar kulübü yardımcı olur dedim.boyum 1.61 kilo 60-61 ama 57 gibi gösteriyorum.ama tartıya çıkıp moralim bozulduğu için diyet yapmaya karar verdim.hastanede çalışıyorum öğlen yemeklerini hastaneden yiyorum.bana yardıum edinnnn nolurrrrr.
Merhaba ayşem mesajını görünce cevap vermeden edemesim. Arkadaşlar buradan herkeze duyurulur zayıflamanın yolu alkali su. Eğer her sabah aç karna 1 lt ve gun içinde 2 lt daha içebilirseniz ayda 4 / 5 kilo kesin.
Ya hep aynı şeyi yazıyorum ama inanın mucize birşey bu üstün bir yağ parçalama özelliği var. Cihazı aldığım şirket çalışanlarından biri bana küçük bir test yapmıştı. Bir bardak normal suya yağ damlattı ve yağ tabiki çözünmedi suyun üzerinde kaldı sonra tekrar bir bardak Alkali suya yağ damlattı gözlerime inanamadım yağ çözündü bir sürü kabarcık oluştu yani su yağın parçaladı İşte vücutta da böyle yağlı dokulardaki yağı parçalıyor hem zayıflıyorsunuz hemde selülitlerden kurtuluyorsunuz :) Bence en sağlıklı zayıflama yöntemi. Geçen gün Başka bir konu da da Alkali sudan bahsettim çünkü faydası sadece zayıflama değil. Aşağıda göreceksiniz. İlgilenen olursa aldığım yeri öneririm sorabilir. Ben faydasını her konuda çok gördüm herkez haberdar olsun faydalansın diye iletiyorum. Valla bana maaş vermeleri lazım :)))
Alkali iyonize suyun faydaları
• Mikroorganizmalardan ve bütün kimyasal atıklardan arındırılmış su elde ederiz.
• En zengin mineral kaynağıdır.
• Sağlıklı ve uzun bir yaşamın en önemli destekçisidir.
• Bilinen en güçlü sıvı antioksidandır.
• Diğer su çeşitlerine göre 2 kat daha fazla oksijen içerir.
• Olağanüstü hücresel nemlenme sağlar.
• Mükemmel bir bağışıklı sistemi koruyucusudur.
• Kalp ve damar sistemini destekler.
• Yüksek tansiyondan korur.
• Etkin ve kalıcı zayıflama yöntemidir.
Kızlar diyet listeme sadık kalamadım 3 günümde bırakdım vesadece yediklerime dikkat etdim
kilo bildirimi
keçen hafta 70.600
bu sabah 69.400
canım ben zaten listenin en başında yazdım acil kilo vermek sağlıklı deyil bir haftalık diyetlerde en az 3.4 kilo verile biliniyor
ve bu diyetler sadece çok acil kilo vermek istiyenler içindir
ben de zaten sadece 1hafta uyqulamayı düşünüyorum çünkü dr ayçanın verdiyi diyet listesine bedenim alışmışdı artık
çarşanba başladım çarçanba bitirmeyi düşünüyorum
ayrıca çok sağlıksız sayılmaz sadece 1 hafta için balık var tavuk var et var potates var sebze meyva var sadece ekmek yok insan1 hafta ekmek yemese ölmez bence
bide bi şey var canımkime inansın bilmiyor vallah bende senin gibi olmazsa olmaz diyordum amma ekmekle ilgili bak doktor CANAN ne diyor videoyu izle
CANAN KARATAY'DAN EKMEK UYARISI!!!
CANAN KARATAY'DAN EKMEK UYARISI!!! - YouTube
kızlar geçen gün alışverişe gittim ve 38 beden bi pantolana girdim 2,5 yıl sonra o kadar mutlu oldum ki anlatamam diyete başladığımda 75 kiloydum 42 beden pantolon giyiyordum şimdi 38 beden giyiyorum 65.3 kiloyum 10 kilo gitti bugün bilgisayarıma baktım orda da eşimle kendime çizelge hazırlamıştım her hafta verdiğimiz kiloları yazıyorduk 5 martta başlamışız eşim 105 kilo ben 75 kilo şimdi eşim 93 kilo ben 65 kilo 4 ay olmak üzere ve biz hiç zorlanmadan verdik bu kiloyu ilk 2 günüm çok zor geçmişti başlarken hatırlıyorum ama 3. ve 4.gün tamam dedim biz yapıcaz bu işi ve geçenlerde ankaraya gittim akrabalarım en son gördüğünde beni 75 kiloydum ve o kadar farkedilmiş ki 10 kilo kimi görsem aaa çok güzel kilo vermişsin çok güzel olmuşsun sözlerini duymak hele bide avm den 38 beden pantolan almak insanı daha da motive ediyor...herkes nasıl kilo verdin diye sorduğunda kadınlar kulübünden,bizim topikten,dr.ayça kayadan ve tabi ki sevadan bahsettim bol bol ve diğer arkadaşlarımdan birbirmizi nasıl motive ettiğimizden...aynaya her baktığımda 2 insan görüyorum biri 42 kilo 34 beden olan ben diğeri şuanki kiloda olan ben hiç birşeyi kendime yakıştıramıyordum yakışsa bile ama artık o pisikolojiden de kurtuluyorum giydiğim gerçekten yakışıyor ve yandan baktığımda kendime ne kadar inceldiğimi görebiliyorum inşallah eski kiloma döndüğümü görücem hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz vazgeçmeyelim hepimizin regl dönemleri ve duraklama dönemleri oluyor önemli olan kilo vermeye devam edebilmek az ama öz...önemli olan sonuç kızlar...hepimiz bir gün hedefe ulaşıcaz eminim...kolay gelsin hepimize gece gece nerden estiyse bana artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?