kızlar böyle gederse içinizde en çok zayıflıyan ben olucam diyetime çok sadığam heç ihanet etmiyorum kaçamak yapmıyorumya siz siz nerdesiniz?ne yapıyorsunuz?
bende başlamak istiyorum
başladım
kararlıyım
81 700 üm bunun bi sonu olmalı çok kilo aldım geçen yıl 71 dim 1o kilo aldım yardım edin aranıza alın motive edin kucaklıyın sevgiye morele ihtiyacım var arkadaşlar ftness a da yazıldım dün bügün başlıcam allahım inşallah veririz rabbim yardımcımız olsun:2::2::2::2:
bende kendimi toparlamaya calisiyorum. pazartesinden itibaren yani uc gundurhic kacamagim olmadi. insallah boyle devam eder.
asude aramızda çokları pes etdiler yokdular biliyorsun inş sen etmezsin ve son gülen biz oluruz inşbak sana bi çorba tarifi vericem aslında bi arkadaşım günde 3 defa bir hafta kullanmış ve bir haftada 4 kilo vermiş amma bizim için bıktırıcı ola bilir bu yüzden diyorum ki sabahları diyetimize sadık kalarak2 dilim cavdar ekmek yeşilik felan penir
ögle seçeneklerimiz
haşlanmış ve ya izqara tavuk
haşlanmış ve ya izqara köfte
haşlanmış yumurta ve ya ömlet
mutlaka sebzi salata yoğurt
akşamları sadece çorba
çorbanın tarifini vericem sana
kereviz
1 kabak
1 potates
2 orta boy soğan
bir avuc sebzi yani keşniş dere utu ve maydanoz olsa iyi olur
hazırlanışı
kereviz
1 kabak
1 potates
2 orta boy soğan
bir avuc sebzi yani keşniş dere utu ve maydanoz hepsini blendardan keçirin sonra önceden haşlanmış tavuk suyunun içine tökün ve azca ateşte bişirin bişmeye yakın içine 4 kaşık ezilmiş yulaf ilave edin içine az duz ve kara biber ilave edin
ben şu anda akşamları bu çorbanı içiyorum
kızlar hiç 1 ayda 8 kilo veren oldumu hiç çünkü menü çok dolu tost bile var 4 dilim ekmek günde fazla değilmi???
Selam kızlar
Mart sonunda bu dıyete baslamıstım ama bırakmak zorunda kalmıstım. Şimdi yenıden baslıyorum.
68 kg ıle dıyete baslıyorum. Hedefım 57 olmak. Sonrasında 52ye kadar ınmeyı ısterım ama sımdılık 57 bıle benım ıcın buyuk nımet olabılır.:))
Dun gece Mehmet Öz'ü izledim acı bıber ve yesıl cay kesınlıkle zayıflatır dıyor.
Bu ıkısını unutmayalım.
Her sabah bır bardak lımonlu suyla gune baslayalım.
Ayca Kayanın bu rejımını uygulayalım.Bakalım kac kg verebılecegız
Bır de Hurrıyetten kuponla dvd setı almıstım. Plates Yoga vb
Jıllıan Michaels'ın dvdleri de var bu sette.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
Gercekten cok ınceltıyormus.
Ben basladım dun gece bugun 2.'ye baslayacagım. Evet yapması zor ama 20 dk suruyor sadece sonrasında gercekten ıncelecegımıze ınanıyorum cunku vucudun her santımını calıstırıyor bu program.
Ayrıca her gun 1 saat yuruyorum
Umarım kg verebılırız hep beraber
tarif icin tesekkurler canim. yok bu defa pes etmicem. pazartesinden itibaren hic kacamagim olmadi. sok diyetleri aslinda onaylamama ragen tavuk diyetine basladim. biraz siki bir diyetle baslarsa devami gelir diye. ondan sonra tekrar buna doncem insallah. yok bu defa gercekten cok kararliyim. pes etmicem. vee kilo vermeye tekrar basladim tabi dikkat edince. 71e yaklasmisim sabah tarti oyle gosteriyordu.
bende şu an 68 kiloyum hedefim 60 olmak 8 kilo vere bilirsem hedefime ulaşmış olucam
başarırsın inş başka çarem yok de yaz aylarını iyi kullanmamız lazım zayıflamak için kışın soyukdan dışarı çıkmak olmuyor fazla su içmek zorlaşıyor hem en önemliside kışın terlemek zorlaşıyor yaz aylarında iyice terlememz lazım zayıflamaya yardımcı oluyor
bende başlamak istiyorum
başladım
kararlıyım
81 700 üm bunun bi sonu olmalı çok kilo aldım geçen yıl 71 dim 1o kilo aldım yardım edin aranıza alın motive edin kucaklıyın sevgiye morele ihtiyacım var arkadaşlar ftness a da yazıldım dün bügün başlıcam allahım inşallah veririz rabbim yardımcımız olsun:2::2::2::2:
inş sıkılmazsın ben de yardımcı olurum 1 ay sonunda 8 deyil 5 kilo zayıflasam bile yinede çok sevinirim demek bu gün başladın bile ok bende sabahdan başlıyorum
Bende evlendigim zaman 69 kiloydum simdi 95 olmusum
2 senede baya kilo almisim :18:
Simdi diyete basladim
Sabah ;
1 dilim kepek ekmeginin ustune krem peynir surup ustunede domates koyup yedim :)
Oglen ;
Havuc salatasi
Tavuk
Ayran
1 dilim kepek ekmegi
Kacamak olarak kahve ictim
Aksama ne yiyecegimi bilmiyorum henuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?