Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar böyle gederse içinizde en çok zayıflıyan ben olucam diyetime çok sadığam heç ihanet etmiyorum kaçamak yapmıyorum ya siz siz nerdesiniz?ne yapıyorsunuz?

bende başlamak istiyorum
başladım
kararlıyım
81 700 üm bunun bi sonu olmalı çok kilo aldım geçen yıl 71 dim 1o kilo aldım yardım edin aranıza alın motive edin kucaklıyın sevgiye morele ihtiyacım var arkadaşlar ftness a da yazıldım dün bügün başlıcam allahım inşallah veririz rabbim yardımcımız olsun:2::2::2::2:

hoş geldin canım çok haklısın bunun sonu olmalı buna biz stop demeliyiz inş başarırsın canım şu an yaz ayları olduğu için rahatlıkla kilo vere biliriz aslında çünkü çoklu su içe biliriz su zayıflamada bir numuralı şart biliyorsunher gün 10.15 dakalık spor ekle 15.dak sabah15 dak akşam vucutunu sıklaştırmak için daha etkili olur spor su ve yeşil çay

bende kendimi toparlamaya calisiyorum. pazartesinden itibaren yani uc gundur hic kacamagim olmadi. insallah boyle devam eder.

asude aramızda çokları pes etdiler yokdular biliyorsun inş sen etmezsin ve son gülen biz oluruz inşbak sana bi çorba tarifi vericem aslında bi arkadaşım günde 3 defa bir hafta kullanmış ve bir haftada 4 kilo vermiş amma bizim için bıktırıcı ola bilir bu yüzden diyorum ki sabahları diyetimize sadık kalarak2 dilim cavdar ekmek yeşilik felan penir
ögle seçeneklerimiz
haşlanmış ve ya izqara tavuk
haşlanmış ve ya izqara köfte
haşlanmış yumurta ve ya ömlet
mutlaka sebzi salata yoğurt
akşamları sadece çorba
çorbanın tarifini vericem sana
kereviz
1 kabak
1 potates
2 orta boy soğan
bir avuc sebzi yani keşniş dere utu ve maydanoz olsa iyi olur
hazırlanışı
kereviz
1 kabak
1 potates
2 orta boy soğan
bir avuc sebzi yani keşniş dere utu ve maydanoz hepsini blendardan keçirin sonra önceden haşlanmış tavuk suyunun içine tökün ve azca ateşte bişirin bişmeye yakın içine 4 kaşık ezilmiş yulaf ilave edin içine az duz ve kara biber ilave edin

ben şu anda akşamları bu çorbanı içiyorum

Son düzenleme:
kızlar hiç 1 ayda 8 kilo veren oldumu hiç çünkü menü çok dolu tost bile var 4 dilim ekmek günde fazla değilmi???

tarif icin tesekkurler canim. yok bu defa pes etmicem. pazartesinden itibaren hic kacamagim olmadi. sok diyetleri aslinda onaylamama ragen tavuk diyetine basladim. biraz siki bir diyetle baslarsa devami gelir diye. ondan sonra tekrar buna doncem insallah. yok bu defa gercekten cok kararliyim. pes etmicem. vee kilo vermeye tekrar basladim tabi dikkat edince. 71e yaklasmisim sabah tarti oyle gosteriyordu.

Selam kızlar
Mart sonunda bu dıyete baslamıstım ama bırakmak zorunda kalmıstım. Şimdi yenıden baslıyorum.
68 kg ıle dıyete baslıyorum. Hedefım 57 olmak. Sonrasında 52ye kadar ınmeyı ısterım ama sımdılık 57 bıle benım ıcın buyuk nımet olabılır.:))

Dun gece Mehmet Öz'ü izledim acı bıber ve yesıl cay kesınlıkle zayıflatır dıyor.
Bu ıkısını unutmayalım.

Her sabah bır bardak lımonlu suyla gune baslayalım.
Ayca Kayanın bu rejımını uygulayalım.Bakalım kac kg verebılecegız

Bır de Hurrıyetten kuponla dvd setı almıstım. Plates Yoga vb
Jıllıan Michaels'ın dvdleri de var bu sette.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

Gercekten cok ınceltıyormus.
Ben basladım dun gece bugun 2.'ye baslayacagım. Evet yapması zor ama 20 dk suruyor sadece sonrasında gercekten ıncelecegımıze ınanıyorum cunku vucudun her santımını calıstırıyor bu program.

Ayrıca her gun 1 saat yuruyorum
Umarım kg verebılırız hep beraber

kızlar hiç 1 ayda 8 kilo veren oldumu hiç çünkü menü çok dolu tost bile var 4 dilim ekmek günde fazla değilmi???

bence deyil ekmek olmadan çobuk vaz keçmek zorunda kalıyor insan tost ekmek olmasa iyi olur günde 3 ekmek yeterli oluyor amma tost çok acıkırsınız eger kullanın demiş doktor ayça

bende şu an 68 kiloyum hedefim 60 olmak 8 kilo vere bilirsem hedefime ulaşmış olucam

başarırsın inş başka çarem yok de yaz aylarını iyi kullanmamız lazım zayıflamak için kışın soyukdan dışarı çıkmak olmuyor fazla su içmek zorlaşıyor hem en önemliside kışın terlemek zorlaşıyor yaz aylarında iyice terlememz lazım zayıflamaya yardımcı oluyor

haklisin fakat yazin dondurma falan daha cok yeniliyor :)) hic dayanamazdim. simdi tutuyorum kendimi

bence hic bekleme hemen basla. bende bu diyete basladigimda 94 kiloydum. bu diyet sayesinde verdim kilolari. ben basardiysam herkes basarir.

inş sıkılmazsın ben de yardımcı olurum 1 ay sonunda 8 deyil 5 kilo zayıflasam bile yinede çok sevinirim demek bu gün başladın bile ok bende sabahdan başlıyorum

inşallah bende veririm ya(( evlendikten sonra ve düşükten sonra tam 20 kilo aldım ben farklı bir diyet uyguluyorum daha 2 gün oldu başlayalı

Bende evlendigim zaman 69 kiloydum simdi 95 olmusum
2 senede baya kilo almisim :18:
Simdi diyete basladim

Sabah ;

1 dilim kepek ekmeginin ustune krem peynir surup ustunede domates koyup yedim :)

Oglen ;

Havuc salatasi
Tavuk
Ayran
1 dilim kepek ekmegi

Kacamak olarak kahve ictim

Aksama ne yiyecegimi bilmiyorum henuz :)

sabah nefsit süt ile
arada erik yedim 3 tane
2 gibi
patlıcanları haşladım 2 tane ince ince doğradım yoğutla karıiştırıp yedim bol yeşillikle ve acı biberle
6da fitness a gitmeden çorba yaptm onu içer çıkarım 6 dan sonra yemiyorum dadece kuru kayısı aldım onu yerim.hiç açıkmıyorum şuana kadarda 3lt su içtim
allah yardımcımız olsun....

merhabalar,

sonudan kaybettigim irademi geri buldum :)) pazartesinden beri hic kacamak yapmadan diyetimi uyguluyorum. bir kac gundur biraz siki bi diyet uyguluyorum fakat bu kendimi toplamama ve yoluma devam etmeme yardimci oldu. bu defa pes etmek yok!!!

canım krem peynirin yerine diyet peynir kullan olmasada sade az yağlı peynir krema çok yağlı ögle havuc salatası yerine yeşil salata ye mesele 1 salatalık 1 domates doğra içine birazda beyaz lahana ve ya istediyin sebzelerden doğra ve 1 havucun yarısını doğraya bilirsin salatanın içine havuc tek başına şekeri yüksek olduğu için kilo aldırır

kızlar malasef 700 qr almşım 69.200 oldum bu sabah dün iyice kaçırdım müsafirim vardı bu gün daha dikkatlıolucam sizden ne haber nerdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…