Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

sevacim diyet nasil gidiyor merak ettim???

ayca kayanin imdat diyet diye bir diyetini eklemisler listeye gordunmu? 5 gun daha bu diyeti yapip onumu denesem bilemiyorum. bugun benim ikinci aramdi hiiiicccc iyi gitmedi bir canavara donustum (( fakat 5 gun yinede bu ayni diyeti uygulamayi dusunuyorum.

liste soyle:

SABAH

1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 meyve

ÖĞLEN

salata
yoğurt

İKİNDİ

1 tane yağsız tost
ayran

AKŞAM

sebze çorbası (ev yapımı olacak)
yoğurt ya da cacık

asudecim tebrik ederim seni çok iyi vermişsin bende mi başlasam napsam bu diyete

hosgeldin canim, bizler ayni biraktigin gibiyiz. neyseki kilolar yavas yavas gidiyor. evet artik su kilolardan gercekten bende kurtulmak istiyorummm.. atalim su kilolari. cok kararliyim basaracaz insallah kizlar. insallah ramazandada aksam kendimizi dengelersek kurtuluruz su kilolarimizdan

asudecim super gediyor 2 günde 1 kilo getdi 69.500 yeniden 68.500 oldum

imdat diyetini doktorum proqramında izlemişdim istemeden kaçırdığınız zamanlarda sabahkı gün yediklerinizi sıfırlayıb diyetinize devam etmek içindir

istersin en fazla 2 gün dene amma sonra 2.3 gün yediklerine içdiklerine çok dikkat et ve yeniden tavuk diyetine başla ve ya doktor ayçenin diyetine

Son düzenleme:

hoş geldin canımyok merak etme canım seni çok fazla geride bırakmamışıkdırkaçamaklardan canımızı qurtarıb yeniden irademizi toparlayarak devam ediyoruz bakalım ne olucak amma az-az gediyor neticesiz sayılmaz mesela ben 5 kilo verdim 73den 68oldum amma bununla öyünmek olmaz insanlar 5 kilonu 10 günde vererken ben 3.4 ayda verdim amma suçlu sadece benim boğazım ve iradesizliyimdi amma bitdi tam qaz devam ediyor and içdim kendime söz verdim kalan 8 kilomu yaz sonuna kadar vermesem bir daha diyet -miyet yapmıyacağım

masallah insallah bu hizla gidersin. benim durum kotu. ilk ara gunumde yarim kilo ikinci ara gunumdede 300 gram aldim. bugun son bes gunluk olan kismina basladim ( tartiya cikinca moralim bozuldu suan 70.3 kiladayim

harika gidiyosun sevacım bende bugün tam gaz başladım

sabah 2 tane galeta 1 dilim peynir çay ve çay kaşığının ucuyla çikolata yedim su içiyorum bol bol

ama bir sorunum var

leslie ya da deanne berry videolarını indiremiyorum bana yardım edin kızlar gına geldi valla sabahtan beri

masallah insallah bu hizla gidersin. benim durum kotu. ilk ara gunumde yarim kilo ikinci ara gunumdede 300 gram aldim. bugun son bes gunluk olan kismina basladim ( tartiya cikinca moralim bozuldu suan 70.3 kiladayim

asudecim sen sabahları ac karnına tartınıyormusun ?yoksa günün her hanki bi saatinde?sabah ve akşam arasında en az 800qr bazende 1 kilo fark ediyor yalnızca sabahları ac karnında tartıldığın rakamlara inanbir az kilo alman heç sorun deyil kafana takma tam qaz devam et kaçırdınsa imdat diyetini yap sonra yeniden tekrar et canım haşlanmış yiyeceklere üstünlük ver elinden geldiyi kadar su iç günde 5 kere yeşil çay içinde tarcın çubuğu olsun yoğurt yiyende içine zencefil veya tarçın tozu ekle bazen insan beyenmiyor tadını amma zayıflamak için faydalıdır maydanoz her ogünde mutlaka ye 2 günde 1 kilo vermeyime bunlar yardımcı oldu canım maydanozu sıkıb suyunu bile içtim

Son düzenleme:

endirmek istediyin sitenin adresini yaz belki yardımcı ola bilirim sana

sabahlari tartiliyorum. bugun hic kacamagim olmadi. aslinda garip ama istahimda hic yoktu. yesil cayi gunde 3-4 bardak kesin iciyorum. galiba arastirdigima gore yesil cay hem kabizlik hem tam ters etki yapabiliyormus. benim bagirsaklar biraz tembel son donemlerde iyice tembellestiler. kayisinin falanda hic faydasi olmuyor. ne olursa olsun kararliyim bozmicam diyeti. insallah sonunda istedigim kiloya kavuscam. yogurduda abartmadan yemeye calisiyorum. insallah sabrimizla hep birlikte su kilolarimizdan kurtulcaz

sevacım ben bu hafta rahatsızdım diyeti uygulamadım ama eşime uygulattım bire bir ve sonuç olarak 3 günde 3.7 kg verdi 95.8 di 92.1 oldu 4 kg'a yakın gitti yani inşallah haftaya onunla birlikte bende başlıycam gerçekten işe yarıyor o şimdi tatil günlerine başladı .4 gün diyeti yok sonra yine başlıycak tabi diyet yok diye homiligırtlak yemiyoruz:)salı günü onunla birlikte bende tekrar başlıycam bakalım nasıl olacak bende sonuç ama işe yaradığı kesin

canım bu diyetde en yardımcı olan şey ne biliyormusun?maydanoz diyeti tekrar okudum 1 tabak maydanoz,domates yazıyor zaten benimde 2 güünde 1 kilo vermemin asas yardımcısı maydanoz oldu çünkü suyunu sıkıb içtim ve günde bi kes içmeye devam ediyorum ayrıca her ögün yemekle birlikde yiyorum bakalım neler olucakinş sende eşin gibi iyi sonuc alırsın tavuk diyetim bitsin belki bende yaparım bu diyeti

haklısın canım mesela bende yeşil çay kabızlık yaratıyor günde 2 litre su içmeme ramen kabızlık sorunum keçmiyor forum çaylarından istifade ediyorumkayisinin incirin banada hayrı yoktur

endirmek istediyin sitenin adresini yaz belki yardımcı ola bilirim sana

"leslie 5 mil" bu videonun çeşitleri çok canım ama hepsi evde uygulanan yürüyüş programları

birde "deanne berry" isminde bayanın hareket ve dans videoları var nette ama ben indiremedim

bulursan adresleri ve nasıl ineceğini bana özelden ya da buradan mesaj atar mısın

bide sevacım herhangi bir programı indirmek için öncelikli olarak ücretsiz bir indirme programları varmış bilgin varsa beni de bilgilendirir misin....

canım çok sayda indirme proqramları var mesela ben bu gün Internet Download Manager 6.11 bu proqramla indirdim38.495 mb amma youtube sitesine giriş yapa biliyorsun eger demek ki istenilen proqramla kolayca indirirsin amma youtube engelenmişse giremezsin ve bu videoları indiremezsin

mesela ben bu siteden indirdim
Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube

Internet Download Manager 6.11 bilgisayarında kurulu olmalı videoyu izlemeye başladığın anda senden indirimi diye soruyor?benden bu kadar canım inş youtube engelenmemişdir bilgisayarında

Son düzenleme:
Dr. Ayça Hanımın diyet listesi doğru uygulandığında ayda en az 4 kilo zayıflatabilir. İlk başlarda bu diyet insana zor gelebilir ama zamanla alışıla bilinir.

Aranızda bu diyete tam olarak uyanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…