Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Aslinda kafama gore degilde listeye uysam daha iyi olcak herhalde.Cok tesekkur ederim onerin icinnnnn

gundaydin kizlar

kilo bildirimi. bu hafta tavuk diyetini yaptigimdan dolayi hizli kilo verdim fakat bu kilolar sabit kalirmi onu bilemiyorum. suan 70 kiloyum.

sabah 1 orta dilim çavdar ekmeği arasına yarım yumurta peynir ve yeşillik koyup yedim
yeşil çay-sodu- 2 bardakta su
öğle 1 tabak neydeyse yağsız zeytinyağlı bamya-1 dilim ekmek-avuç içim kadar ızgara tavuk göysü
ben akşam 16 sonra yemiyorum

kızlar bu haftaa nasıl bir haftaydı anlamadım ben bu istanbulun sıcağı beni öldürecek artık dayanamıyorum yaa sııcak bi taraftan işler yogun ayrı taraftan fransaya gidecek siparişleri yetiştirmek için bir oraya bir buraya koştur koştur son dakika yapılan teslimatla bir ohh çekmişken hoppala tarkan konseri sonra hep birlikte bizde kalan arkadaş grubu sabahlara kadar oturduk yedik içtik derken ee pazar kahvaltısı hele ki misafir varsa nasıl olmalı siz tahmin edin ve bunun sabah 4 e kadar sürdüğünü düşünün bide heralde bi 10 gün acıkmam diye düşünüyorum kilom aynı bu hafta gram vermedim sevacım affet beni:)

kızlar meraba benden ırademe hakım olamıyorum sonzamanlardaa cokyıyorum yarım kılo almısım 62.5 oldumm
ve kızlar acıl sıkılasmam lazım yaa napıcamm bılmıyorum sız neler yapıyosunuz.
kollar karın bacak of

ceydacım sıklaşmanın tek yolu spor inan bana başka çaresi yok

canım çok iyi anlıyorum seni çok zor oluyor bazen kontrol etmek ne deyim vallah inş toparlarsın kendini zayıflamak için heç bi zaman gec deyildir yeterki zayıflamakdan vaz keçmeyelim

asude canım ben merak etdim tavuk diyetini benimle paylaşırmısın belki banada bi hayrı olur

tabi diyet soyle :) sabah oglen aksam salata ve haslanmis tavuk yiyosun. ben buyuk bir kase salata yapiyorum yag ve tuz katmiyorum icerisine limon ve hasladigim bir parca tavuk goysumu koyuyorum oyle ayranla birlikta yiyorum. tavugu haslama degilde izgarada yapabilirsin. bi kac defa salataya tavuk yerine peynir kattim. bazi arkadaslar salataya haslanmis yumurta katiyorlar fakat orjinalinde haslanmis tavuk yaziyordu ben ona uydum. tavuguda cok sevmem kolay olmadi ama yapilanabiliyor. bu diyeti 7 gun yapip 3 gun ara veriyorsun sonra tekrar 5 gun uyguluyorsun. diyeti bu siteden buldum. bence devamli yapilinacak bi diyet degil fakat donem donem kendini toparlayip diyete tekrar adapte olman icin iyi bir yontem. genelde gordugum kadariyla ilk hafta 2-3 ila 5 kilo arasi verenler var. arada bir kilo alip devaminde 2-3 kilo daha veriyorlar. bugun benim 7inci gunum bakalim toplam ilk haftada kac kilo vermisim yarin yazarim insallah. ilk iki uc gun hem basim agridi hemde tavuktan midem bulandi ve asiri halsizdim. simdi vucudum alisti bas agrisi ve o asiri halsizlik yok sadece devamli tavuk yemeye hala alisamadim alisamamda.

sevacım şu diyete bir göz atarmısın yağlara veda diyetiymiş adı:)diyetisyen serap tolaz hazırlamış adını daha önce duymamıştım hergün baktığım bir haber sitesinin diyet bölümünde rastladım
haftada 3 gün aralıklarla yapılacak bir diyetmiş

sabah:2 adet galeta 1 dilim peynir 1 tabak maydanoz,domates bol limonlu yenilmesi gerekli(ödem atmada yardımcı olacak)

ara:1 adet meyve

öğlen:2 adet galeta 1 dilim peynir domatesli maydanozlu salata

ara:1 adet meyve

akşam:2 adet galeta 1 dilim peynir domatesli maydanozlu salata

2 saat sonra 1 adet meyve yeniliyormuş

sürekli aynı şeyle besleniyoruz ama peynir domates ve maydonoz olması iyi gibi geldi bana yogurt ekleyebiliriz listeye veya ayran ayrıca 1 bardak suya 1-2 damla biberiye yağı damlatmak ta yağların yakılmasını hızlandırıyormuş düğüne az kaldı birşeyler yapmak şart oldu artık yarın bunu denemeye başlıycam bakalım nasıl gidecek bir de siz göz atın kızlar sizce nasıl sevacım?gerçekten yağlara veda ettirirmi bu diyet:)

suslubaykus canım ilk bakışda çok kolay geliyor amma içinde tok tutacak heç bi şey yok yani tavuk yumurta felan
amma yapa bilirsin eger en az 3 kilo verdirir sana 1 haftaya fikrimce çok acelen varsa dene canım

saol canım teş ederim bu sabah kahvaltı etdim etmesine amma zararı yok öglen yemeyinden etibaren bu diyeti denemeyi düşünüyorum haşlanmış tavuk seviyorum bakalım neler olucak

suslubaykus canım ilk bakışda çok kolay geliyor amma içinde tok tutacak heç bi şey yok yani tavuk yumurta felan
amma yapa bilirsin eger en az 3 kilo verdirir sana 1 haftaya fikrimce çok acelen varsa dene canım

bugün başladım sevacım bu diyete baya bi tembelleşmiştim diyet konusunda ama bugünden itibaren başladım kalsiyum diyetiyle bu diyeti birlieştirip yapmayı düşünüyorum salatalara öğlen ve akşam ıspanak doğrayıp meyve olarak da kivi veya armut kullanıcam ve yogurt ekliycem bakalım sonuç ne olacak agustosun 26 sı düğün o güne kadar hızla kilo vermem şart çünkü bana bakarken herkes 42 kilo olan suslubaykusu hatırlıyor bide önceki 75 kilo olan beni görüyor aaa sen ne yapıyorsun nasıl böyle kilo aldın lafları başlıyor ve herkese tek tek laf anlatmak zorunda kalıyorsun şimdi gittiğimde bunları duymak değil nasıl kilo verdiğimi anlatmak istiyorum hayırlı olsun yeni diyetim:)savaş başladı:)

saol canım teş ederim bu sabah kahvaltı etdim etmesine amma zararı yok öglen yemeyinden etibaren bu diyeti denemeyi düşünüyorum haşlanmış tavuk seviyorum bakalım neler olucak

basarilar canim. dun benim yedinci gunumdu ve bugun sabah tartildim 69,5 kilo olmusum. diyete harfiyyen uydum. 3 kilo gitmis. neyse 60li rakamlari gordum sonunda.bugun bir haftadan sonra ilk defa ekmek yedim. bir dilim ekmek fazla geldi :) tatli birseyler yemek istiyorum fakat abartmadan hemen kilolar yoksa geri gelir ne yesem acaba? azicik sutlu muhallebimi yesem

Son düzenleme:

çok sevindim asudecim senin adına 3 kilo bir haftada verdiyin için şimdi çok dikkatlı olyeniden kilo almıyasın bende 73 den 68.500 endim fakat yaptığım kaçamak yeniden bana 800 qr aldırdı şimdi 69.300 oldum aynı kiloda sayılırızcanım 1 hafta ara ver sonra tekrar dene belki yine 2.3 vere bilirsin bende çarşanba başladım haftaya çarşanbaya kadar devam edicem

hayırlı olur senin için inş bide yeşil çay içmeyide unutma günde en az 3 kere tamamı ?yeşil çay ve su zayıflamada vaz keçilmezdir

sonuçları yazmayı unutma canım merak edicem nasıl bi sonuc aldın diye başarılar canım

slm kızlar 2 haftadır yotum memlekete gitmistim ordada dikkat ettim yememe ama yinede kaçtı tabiki ama suanda 77 kilo olmusum 1 kilo vermisim ordayken hava sıcak hiç diyet yapasımda gelmiyor ekmek yok zaten sadece sabahları baska yok oda sadece 1 dilim ama aksam yemeklerinde tutamıyorum kendimi ve sunu anladım bana kilo aldıran yağ değil ekmek ve sekerli seyler orda yağlı yememe rağmen ve diyette yapmamama rağmen 1 kilo gitmis ekmekle tatlı tarlerine dikkat etmistim herkes şaşırdı çok güzel olmus tipin diyorlar fiziğim düzgün çok sükür kiloyu kaldırıyor 77 kiloyum ablamın eltisi falan gördü oda benle aynı kilodaymıs ama çok tombul görünyordu aynı kiloda oldugumuzu anlayınca kadın bi kendine bi bana baktı kızz 64 kilo gibi duruyon bide bana bak yaaaa dedi
gerçektende 165 boylu kadınların 65 kilosundaymıs gibi duruyorum ama insallah bende düsecem 65 e hatta belkide daha asağısına

başka bi diyet uyguluyorum 64 kiloya düştüm... spor yapıorum günde 1 saat... herkese başarılar,,, netim yoktu yazamadım sizlere uzun zamandır. biraz sıkıntılarım var kpss felan,,, tatile çıkıcam, yine yokum giremem ....kilo çizelgemi değiştiremiyorum bilginize....

selam kızlar nihayet geldim tatilden ve aranıza ve maalesef 1500 gr alarak döndüm 76,500 oldum yeniden

tatil çok güzeldi ama artık diyet zamanı yarından itibaren spora da başlıyorum dışarıda değil evde leslie prog yapıcam günlük 1 saati doldurucam ama vericem artık bu

üstümdeki bu fazlalıkları.. sizler nasılsınız bakalım kızlar seva,süslü,ceyda,paris,asude...hepinizi çok özledim valla herkes vermiştir kilolarını eminim ben dışında tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…