Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

hayirli aksamlar :)

bugunki menum:

sabah: birazcik pide ve biraz simit, peynir, zeytin, 1 ince dilim sucuk

ara: kahve, birazcik bitter cikolata

oglen: 1 kase corba, 3 catal bamya

ara: 12 badem, 4 kucuk parca ananas

aksam: iki parmak kalinliginda tost

bugun midem cok sis. acaba listeye yazmadigim biseylermi var diye dusunuyorum fakat aklima baska bisey gelmedi. iyisimi her yedigimi hemen yazmak.

merhaba arkadaşlar bugünkü menüm
sabah
1dilim ekmek
5-6 zeytin
az peynir ve domates
öğle
listede yok ama benimki mecburiyetten 1 gözleme
akşam 1 tabak karnabahar yemegi
yarın kendime daha fazla çeki düzen verip daha iyi sonuçlar almak istiyorum. herkese kolay gelsin kızlar

Ben de başlamak istiyorum 2 ayım var hamiş kalmadan önce bu kiloları vermem lazım.. 15 kilonun gitmesi gerek..yarında itibaren bende başlayacağım. kendime uyugun bir diyet ararken bu diyetti buldum bence mantıklı az az ye ama sık sık ye herşeyden ye mantığı...Yoğurdun zayıflatma etkisi olduğunu bir diyetisyenden duymuştum.. Bu demek oluyor ki bol bol yoğurt tüketmek lazım..

menyun çok güzel canım çok dikkatlısın bu konuda

kızlar bu gün yediklerim
sabah bol sebze azca beyaz peynir cavdar ekmek 2 dilim şekersiz çay
ara 1 elma 1 bardak kahveki süt

öglenhaşlanmış tavuk yogurt sebze 2 dilim ekmek

ikindi1 hayva

akşam 5tane yarpak sarması dolma 1 d ekmek bol sebze yogurt

arada yeşil rezeneli karanfilli çayiçtim kaç kere

bu gün yediklerim
sabah 1 ekmek sebze şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta

ara olmadı
ögle2 tane haşlanmış lahana dolması yogurt sebze 1 dilim ekmek

ikindi meyva

akşam haşlanmış karnabahar üzerine yogurt ve sumak tökdüm

bir azdan ender saracın
Angelina Jolienin biden 5 kilo verdiyi sarımsak çayından yapıb içicem

pazar ertesi tartılma günü unutmayın kızlar

herkeze iyi akşamlar :)
arkadaşlar bende an itibariyle bu diyetten birine başlamak istiyorum :)
haftada 3,5 kg verdiren diyet iyifikir gibi ama zararlı olmazmıdır ki..deniyenler yardımcı olabılırmi lütfen.
yada hangisinden daha çok memnun kalınır acaba :)
bir an önce zayıflamak istiyorum cok sıkıldım artık göbekden ve şişkinlikden
kg:72
boy:160 cm

Arkadaslarrr bu diyeti uygulayip sonuc alan var mi ? Cok sayfa oldugu icin okuyamadimmm :26:

Bende basliyorum hanimlar beni de araniza alin

1.60 boyundayim 66 kiloyum.aldigim ilaclardan dolayi 49 kilodan 66 ye kdr ciktim.kendi basima yapinca olmuyor.bir ara esimle beraber basladim ben 62 ye kdr düstüm.esim 27 kilo verdi ( ben ancak sizle beraber yaparsam verebiliyorum.

Neler yapiyorsunuz kilo bildirimi yapiliyormu hangi gun tartiliyoruz?

sevgili hanımlar hepinize yaptığınız diyetlerde muvaffakiyetler diliyorum.
ben de aranıza yeni katıldım ve ayağımın tozuyla sizinle birlikte diyete başlıyorum..boyum 1.60 ve 70 kiloyum..hormon ilaçları yüzünden kilo aldım .dr'dan müsade istedim 2 ay süre verdi ben de bu sürede 60 kilo olmak istiyorum.
diyet + kondisyon bisiklet yardımıyla bu kiloya ulaşabilir miyim ne dersiniz?

günaydınnn kızlarr gene diyeti bozdum hafta sonu :))) anca 1 kilo gitmiş nese azda olsa gitsin pes etmek yok

12/11/2012: 64
19/11/2012 :63

günaydın kızlar bende maaaalesef 2 kilo olmadı.ama bugün regl olmuşum onun etkisi var galiba .

13/11/2012:71.900
19/11/2012:70.200

iyi günler arkadaşlar ben de katılmak istiyorum .benim kilom 85 başarırsam kilolarımdan kurtulmak istiyorum .her hafta bende yazacagım hepiize kolay gelsin.

aynen benimde kötü geçen bir hafta sonu yalnız kızlar bir sorun var sabah tartıldım 69,7 çıktı ama az önce tartıldım 71.5çıktı benşimdi kaç kiloyum bilemedim

hosgeldin, insallah basarirsin.kolay olmaz bence ama imkansiz degil. belkide kacamaklarin olmazsa basarirsin. tabi birde sporla desteklersen. allah yardimcin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…