asude hem kıyma hem tavuk süper gorunuyor:))
sadece bırı olsaymıs bence
bnde burda sızınle kılo verdım kızlar martta baslamıstım 3 ayda verdım 9 kılo
ama bıraktım 62 de kaldım çok yıyorum bu aralar
3 kılo daha versem cok ıyı olacak
günaydın kızlarr bende aranıza katıldım sanırımbugün 3.günüm iyi gidiyor ama dayanamadım tartıya çıktım bugün 62,800, 1.200 gitmiş inşallah bu hızla gider hep:)
günaydın ;3 günde çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza
günaydın kızlarr bende aranıza katıldım sanırımbugün 3.günüm iyi gidiyor ama dayanamadım tartıya çıktım bugün 62,800, 1.200 gitmiş inşallah bu hızla gider hep:)
asude hem kıyma hem tavuk süper gorunuyor:))
sadece bırı olsaymıs bence
bnde burda sızınle kılo verdım kızlar martta baslamıstım 3 ayda verdım 9 kılo
ama bıraktım 62 de kaldım çok yıyorum bu aralar
3 kılo daha versem cok ıyı olacak
hoş geldin ceydakızlar yeniden toplanıyoruz çok sevindim inş bu kış kilo verib yaza kadar flstık gibi oluruz
merhabalar,
bugun aksam menumu yazamicamdan dolayi simdi yaziyorum
sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, domates, salatalik, peynir, 3 zeytin
ara: yarim elme, 3 hurma
oglen: 3 yk ispanak, 2 yk yogurt
ara: 1 hurma, kahve
aksamada brokoli, yogurt ve 1 tabak corba icmeyi dusunuyorum.
en büyük isteğim kızımla parkta zayıf bir anne olarak oynayabilmek.kendimden utanmammak.
gunaydin :)
yanlis hatirlamiyorsam 70 civardiydi dimi kilon? Eger dogru hatirliyorsam kendimi bosuna yipratiyorsun. Bende senin kilondayim fakat o kadar kotude hissetmiyorum kendiimi. Tabi kilo vermek istiyorum. Kilo verdigimizde tabiki daha da guzel olcaz fakat utanacak kadar degiliz yaa :)
bence kac kiloda olursak olalim kendimizden utanmaya gerek yok. Asil bize kucumseyerek bakanlar utansin ( suan pek fark etmiyorum fakat cok daha kilolu oldugum donemlerde oyle baktiklarini cok rahat fark ediyordum ) birde gelip yaziiiik ne kadar kilo almissin falan diyorlardi
maalesef bu listeye aksama kadar uyudum fakat aksam misafirlige gidince tozuttum
az borek, 1 dilim kek ve hurma yedim. Insallah kilomu cok etkilememistir
Merhaba Kızlar;
İlk gün için gayet iyi diye düşünüyorum. Bugün şu zamana kadarda iyi gidiyor. En çok akşamdan korkuyorum, evdeyken dayanmak çok zor oluyor. İş yerinde çalışarak yemek aklıma gelmiyor ama eve gidipte koltuğun üzerine uzandığımda sürekli mutfağa gidesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?