Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar nerdesiniz?seva özellikle sen nerdesin neden tartılma gününde yoktun merek ediyorum seni...
ya dün resmen ipin ucunu kaçırdım ne yediğimi saymıyım yazmakla bitmez.çıldırmış gibi yedim..adetin ilk günün azizliğiydi galiba.neyse dün olanları unutuyorum ve bugun yeniden başladımm.

merhabalar,

buralar cok sessiz yaaa..

neyse ben menumu yazayim'

sabah: 4 yk musli, 1 sb sut

ara: armut

oglen: yarim dilim ekmek, azicik kirmizi et, orta kase salata

ara: yarim elma, 3 hurma, 5 badem

aksam: 1 bucuk kase tarhana corbasi

Merhaba kızlar, nasipse bende yarım başlayacağım. Bu zamana kadar hiç diyet yapmadım, umarım sabırlı olup başarabilirim. :18:

Selam hanımlar
Sabah ki menü
dört zeytin dukan lavaşı arası az peynir
Öğle üç yaprak sarması salata
Akşam salata yoğurtlu makarna ekmek ve çorba yerine minik bir tabak makarna yedim az önce bir elma ile günü kapattım yarı m saat yürüdüm
İnşallah bu hafta adam gibi bir sonuç alirim herkese kolay gelsin

merhaba arkadaşlar üşenmedim baştan sona kadar okudum :)okuyarak 3 kilo verdim:))))bende bu diyetle zayıflamak istiyorum inş.dün başladım ve bugün tartıldım 63.7'yim.benide listeye eklermisin seva

sıcak limonlu sirkeli su
kahvaltı:kaşar peyniri,1,5 diyet ekmeği,salata
ara:hurma ,süt
öğle:1.5 haşlanmış yumurta,1,5 dilim diyet ekmek,roka,maydanoz,dereotu
ara:süt,hurma
akşam:yemek öncesi yarım greyfurt ve bir kase yoğurt .2,3 çatal kıymalı yemek yarım ekmek.
ara:yeşil çay ,2 tane fındık bol bol su vede bu sayfada öğrendiğim kakaolu su.

yeni gelenler hoş geldinizkızlar size zayıflamada ipucu vermek istiyorum bakıyorum her kes şikayet ediyor haklı olarak

kızalar doktorum proqramında doktor ayça kaya konuşurken duymuştum ve o istemeden ağzından kaçırmışdı anatlar kelmeyi mesela öglen çok yediniz ipin ucunu kaçırdıysanız eger akşam saat 6.veya 7 gibi azca buharda haşlanmş brokli ve yada karnabaharın üzerine sumak ve yoğurt töküb yiyorsunuz ve sabahki gün mutlaka yarım kilo daha az uyanacaksınız ve sabahki gün aynan 6.7 gibi tekrarlarsanız yine yarım kilo kadar azalır kilonuz ancak unutmayın karnabaharlı yoğurt yedikden sonra başka heç bi şey yemiyorsunuz ve şekerli heç bi şey içmiyorsunuz sudan başka kızlar ben yaptım ve hakikatan hayrını gördüm

Son düzenleme:
seva kilo 69-600--68.200--68.300--67.00
seylagazi kilo --72,6--71,2--71,8--69,7
balsevgi kilo 62.9
ceydaaaa kilo -62
asude04 kilo --70--- 68,9
dagyolu kilo 69
yakar76 kilo - 65,000--65.000
limon14
melek48 kilo 62,800--61.800
papatya kilo-

denemek lazım sevacımmm

çok hos bı dıyet zaten benım bu gunluk beslenme seklım ama ben oğretmenım 4 gun calısıyorum ve orada ekmek arası yemek zorunda kalıyorum eve aksam 20 00 falan gıbı gelıp anca yıyebılıyorum ama 3 gun yarım saat yurumeye calsısıyorum bırde sorunum aksam 6 yesem bıle geceler uzun atıstırma ıhtıyacı cok hısssedıyorum

merhaba bende yeni katıldım aranıza ve vermek istediğim çoookk kilolarım var.şuan 75 kiloyum ama 60 olma niyetindeyim.Bu grubu internette diyet ile ilgili yazıları karıştırırken buldum ve bende sizinle başlama niyetindeyim.umarım başarılı olurum .gece atıştırma isteği bende de çok oluyor bunu nasıl önlüyorsunuz?,her gün buradan takip etmeye çalışacağım herkese kolay gelsin...

hoşgeldin canım.

hoşgeldin.70 kilo üstü birini görünce sevindim.gruptaki herkes 70'in altı.tekrar hoşgeldin ve allah hepize kolaylık versin

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH:1 dilim çavdar ekmeği,1 adet az yağlı üçgen peynir,2 adet domates
ÖĞLE.1 dilim çavdar ekmeği,1 kase yoğurt,2 adet haşlanmış tavuk budu.
ara.1 adet elma .1 bardak 2 si bir arada nescafe
akşam:akşam da 6 kaşık taze fasulye yemeği,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.

görüşürüz kızlarrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…