:) sabahki kilon dogrudur. ben sadece sabahlari tartiya cikiyorum yoksa moralim alt ust oluyor. kesinlikle sabahki kilona bak.
seva nerelerdesin? kilo cizelgesi hazirlamicanmi?? yoklugun belli oluyor. buralar cok sakin
merhaba arkadaşlar üşenmedim baştan sona kadar okudum :)okuyarak 3 kilo verdim:))))bende bu diyetle zayıflamak istiyorum inş.dün başladım ve bugün tartıldım 63.7'yim.benide listeye eklermisin seva
yeni gelenler hoş geldinizkızlar size zayıflamada ipucu vermek istiyorum bakıyorum her kes şikayet ediyor haklı olarak
kızalar doktorum proqramında doktor ayça kaya konuşurken duymuştum ve o istemeden ağzından kaçırmışdı anatlar kelmeyimesela öglen çok yediniz ipin ucunu kaçırdıysanız eger akşam saat 6.veya 7 gibi azca buharda haşlanmş brokli ve yada karnabaharın üzerine sumak ve yoğurt töküb yiyorsunuz ve sabahki gün mutlaka yarım kilo daha az uyanacaksınız ve sabahki gün aynan 6.7 gibi tekrarlarsanız yine yarım kilo kadar azalır kilonuz ancak unutmayın karnabaharlı yoğurt yedikden sonra başka heç bi şey yemiyorsunuz ve şekerli heç bi şey içmiyorsunuz sudan başka kızlar ben yaptım ve hakikatan hayrını gördüm
çok hos bı dıyet zaten benım bu gunluk beslenme seklım ama ben oğretmenım 4 gun calısıyorum ve orada ekmek arası yemek zorunda kalıyorum eve aksam 20 00 falan gıbı gelıp anca yıyebılıyorum ama 3 gun yarım saat yurumeye calsısıyorum bırde sorunum aksam 6 yesem bıle geceler uzun atıstırma ıhtıyacı cok hısssedıyorum
çok hos bı dıyet zaten benım bu gunluk beslenme seklım ama ben oğretmenım 4 gun calısıyorum ve orada ekmek arası yemek zorunda kalıyorum eve aksam 20 00 falan gıbı gelıp anca yıyebılıyorum ama 3 gun yarım saat yurumeye calsısıyorum bırde sorunum aksam 6 yesem bıle geceler uzun atıstırma ıhtıyacı cok hısssedıyorum
merhaba bende yeni katıldım aranıza ve vermek istediğim çoookk kilolarım var.şuan 75 kiloyum ama 60 olma niyetindeyim.bu grubu internette diyet ile ilgili yazıları karıştırırken buldum ve bende sizinle başlama niyetindeyim.umarım başarılı olurum .gece atıştırma isteği bende de çok oluyor bunu nasıl önlüyorsunuz?,her gün buradan takip etmeye çalışacağım herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?