Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

geldim canım bilgisayarıma format atdım bu yüzden bilgisayarı kulanamadım

hosgeldin :) merak ettik. benim bilgisayardada galiba bazi sorunlar basladi. genelde konuya cevap ver bolumune girdigimde sadece baslik bolume yazabiliiyorum. bi kac defa sayfadan cikip tekrar girmem gerekiyor.

neyse bugunki karisik menumu yazayim :)

sabah: peynir, zeytin, iki dilim kek

oglen: disardaydim ve bir yk kumpir yedim, iki isirik ( gercekten iki sirik ama) ekmek arasi kofte

ara: 2 hurma

aksam: 1 bucuk kase corba, 1 elma

kizlar acaba kendimizi biraz zorlasak haftada 1 kilo verebilirmiyizki. hani 2013un ilk sabahi 63 olabilirmiyim diye dusunuyorum. bu gunden itibaren sayarsam alti hafta var. her hafta keske bir kilo verebilsem ne kadar guzel olurdu yaa.

arkadaşlar bende şu tickerlardan eklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim,bana yardımcı olurmusunuz :)

Eklentiler

• $weight.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 56
kizlar acaba kendimizi biraz zorlasak haftada 1 kilo verebilirmiyizki. hani 2013un ilk sabahi 63 olabilirmiyim diye dusunuyorum. bu gunden itibaren sayarsam alti hafta var. her hafta keske bir kilo verebilsem ne kadar guzel olurdu yaa.
kesinlikle sende o kapasite ve irade var

çok güzel bir elbise aldım tabi küçük beden:))motive olmak için:))onun içine girebilmek için spora başlıcam inş..

benide eklermiisn ilom 63.7

Selam kızlar
bugün oruçlu yum
İftara salata yoğurt ve tavuk haşlanmış tim onu yemeği planlıyorum hadi herkese kolay gelsin

su sanıye itibari ile bu diyete ben de başlıyorum ancak pazar gunu çok ciddi bi sınav vericem yemekli bi etkinlik var... bakalım umarım 1 ayda gercekten 8 kilo verebilirim. listeye beni de ekler misiniiiizzz

su sanıye itibari ile bu diyete ben de başlıyorum ancak pazar gunu çok ciddi bi sınav vericem yemekli bi etkinlik var... bakalım umarım 1 ayda gercekten 8 kilo verebilirim. listeye beni de ekler misiniiiizzz

gazamız mübarek olsun ozaman:))

selam herkese

bugun sukurler olsun diyetim iyi gitti sayilir.

menum:

sabah: 4 yk musli, 1 sb sut

ara: mandalina, 2 hurma

oglen: 1 kucuk tabak brokoli, 4 yk yogurt

ara: 2 hurma

aksam: 1 kase corba, yarim kucuk tabak firinda yaptigim etli sebze yemegi

kızlar ben geldim misafirim vardı 2.3 kaldılar bu sabah gitdilerve malesef heç diyet yapamadımyarın kaldığım yerden devam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…