- 21 Kasım 2012
- 28
- 2
- 36
verdiğimiz kıloları geri almamak için ne yapmak lazımmm ?
bu konuda basarlı olanlar tuyoları yazabilir mi?
Selam kizlar benim bu diyette 4. gunum olmasina ragmen inanilmaz degisiklikler var ...ustelik su anda sporda yapmiyorum ama basliycam...bence tam anlamiyla uyulursa gercekten guzel sonuc alabilecegimiz bir diyet bu...birde buna sporu eklerseniz bir ay sonraki degisime siz bile inanamazsiniz....
Sevgiler...
bayanlar şaşırdım cidden 5.günümdeyim ve belim 77 den 74 e inmiş.gögüste 1 cm incelmiş .kalça duruyo ama :))) neyse devam devam inşallh .mide küçüldükçe yaşam tarzınızda hep byle olmaya devam edecek
Açıkçası asıl zor olanı o.bu beslenme şeklini hayat tarzı haline getirmeliyiz. bir ay kilo verip sonra tekrar eski beslenmemize dönersek yararından çok zararı olur. sık kilo alıp vermek vücudumuzu çok deforme eder. alışkanlık kazanmak için rejime nekadar uzun süre devam edersen okadar iyi. mesala ben tatlıyı çok severdim. hergün bir kutu çikolata yerdim. 5 yıl önce 4 ay diyet yaptım çikolata hiç yemedim. ve tadını unuttum. haala tatlı yiyemiyorum sevmiyorum canım çekmiyor. ayda yılda bir yiyorum. bazı tatları unutmakta çok yararlı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?