Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ben artık bu ot çer çöp işlerinden bıktım ya. bu tv ye çıkan doktorlar da her seferinde yeni bir şeyler söylemek zorundalar. avakado çayını geçen yıllarda da söylerdi. ben bi ara her söylenen otu gidip alıyordum. artık sakinleştim:))))
ben yağ yakıcı otlar içinden biberiyeyi metabolizma hızlandırıcılardan da yeşil çayı( antioksidan özelliği de var)kullanıyorum kafamı daha fazla karıştıramam. 1,5 lt sıcak suya 1 er kaşık tepeleme bu otları koyuyorum 1 kabuk tarçın yarım limon (kabuğuyla) yarım elma(kabuğuyla) bunu gün boyu içiyorum

Tarif için teşekkür ederim güzele benziyor. Keyfimin yerinde olduğu bir gün deneyeyim sağolasın...

kızlar çok lezzetli tıka basa doyuran bir yemek yedim hem de kalorisi çok düşük

salata kasesine istediğiniz bütün yeşillikleri doğrayın, içine zevke göre turşu, kırmızı biber, turp, havuç, çiğ kanıbahar doğrayın. az tu ve limon ekleyin. yağ yok. bu kocaman salataya yağsız hazırladığınız bulgur pilavından 4-5 kaşık koyup karıştırın. yanında 1 bardak yoğurt veya ayran. sağlıklı doyurucu ve dengeli oluyor. akşama kadar ara öğün bile yemek istemiyorsunuz.:13:

aynı salatanın içine bulgur yerine yarma, yeşil mercimek, balık, tavuk koyarak da yapabilirsiniz. balık veya tavuk olduğunda yoğurt yerine 1 dilim ekmek veya 1 kase çorba almak daha dengeli olacaktır. ama tahıllı olanı çok daha uzun süre tok tutuyor. akşam sebzeyle doymayanlar için de iyi bir öneri:)))):130:

1-masanızın üzerinde bir tabakta maydanoz, roka, tere, kuzu kulağı, ıspanak gibi otları hazır bulundurun(marulu yağlı olduğu için yazmıyorum)
2-turp, karnıbahar, kereviz, lahana gibi sebzeleri çiğden tüketin (havucu da az olamak kaydıyla yeyin çünkü şekerli)
3-lahana çorbası için

ancaaaak bunların hepsini aynı anda yemeyin! bu besinlerden alınacak kalori hazmetmek için vücudun yakacağı kaloriden daha az

bende buna benzer bişey yapıyorum ama bulgur değilde ızgara tavuk gögsü koyuyorum yani ev yapımı sezar salata yapıyorum oda çok doyurucu oluyo

Boşver canım uzun hikaye...
Yeni bişey yok yani mevcutlar bir türlü çözümlenmeyince artık bezdiriyor insanı hayattan...

gençken annemin sürekli gün doğmadan neler doğar lafını sürekli tekrar etmesinden nefret ederdim. şimdi benim dilime pelesenk olmuş durumda. her neye sıktıysan canını üzülme gerçekten gün doğmadan neler doğuyor. herşeye alışılıyor. nice acılar, nice sevinçler unutuluyor. su mutlaka yolunu buluyor.

merhaba kizlar,dün basladim bu listeye dün 66.6 ciktim tartida ,bugün 65.9 ciktim,bildirim felan yapiyormusunuz öyle bir sistem varmi burada ? :26:

Son düzenleme:
merhaba kizlar,dün basladim bu listeye dün 66.6 ciktim tartida ,bugün 65.9 ciktim,bildirim felan yapiyormusunuz öyle bir sistem varmi burada ? :26:

pardon
yanlış mı okudum 1 günde 700 gr mı verdin?:111: lütfen 1 haftanın sonunda kilonu tekrar yaz. tabi aralarda da başka paylaşımlar için buralarda ol

pardon
yanlış mı okudum 1 günde 700 gr mı verdin?:111: lütfen 1 haftanın sonunda kilonu tekrar yaz. tabi aralarda da başka paylaşımlar için buralarda ol

evet canim ,ben birgunde 1 kilo verdigim oldugu icin pek beni motive etmedi bu sayi cünkü al verlerden cok bunaldim ,1.5 yildir hemen hemen dön dolas hep ayni kilodayim

evet canim ,ben birgunde 1 kilo verdigim oldugu icin pek beni motive etmedi bu sayi cünkü al verlerden cok bunaldim ,1.5 yildir hemen hemen dön dolas hep ayni kilodayim
1 günde 1 kiloyu nasıl veriyorsun formülünü yazsana bi de yaş kaç malum 35 ten sonra yırtınsan gramla gidiyor

1 günde 1 kiloyu nasıl veriyorsun formülünü yazsana bi de yaş kaç malum 35 ten sonra yırtınsan gramla gidiyor

27 mayisda olacagim canim :) cok su ictimi birde aksami biraz kistimi gidiyor aslinda,ama sellahatin dönmezin cayida cok fayda ediyor 1 litre suya 2 elma az karanfil, top karabiber birkac tane,1 cubuk tarcin,limon ,az yesil cay ,bunlari kaynatip her yemekten sonra ilik iciyorum bunu yaptigim zaman 1 günde 800 gram-1 kilo arasi verebiliyorum

saol canım mutlaka bende aynısını yapıcam

haklısın canım ya bende aynan senin gibi sadece yeşil çaydan vaz keçemiyorum amma arada yeşil çayın içine karanfil çubuk tarçın veya kakule koyuyorumaslında rezene çayıda içiyorum arada çok tok tutuyor aclık hisini gideriyor çokda faydalı bi şey

ya arkadaşlar ben anlamıyorum yada bulamıyorum sizin yazılarınızın altında çıkan kilo bildirimlerini nerden yüklüyoruz bende yapmak istiyorum ama bulamadım

ben de aynılarını yapıyorum üstelik ben deli gibi acı yerim her öğün. o da metabolizmayı hızlandırır. geçen sene GNC de diyetisyen ölçüm yapıyordu metabolizma hızım 1450 çkmıştı 2000 civarı olması gerekiyormuş. belki de ondan zor kilo veriyorum. bana metabolizma hızlandırıcı ürün önerdi içinde narenciye yeşil çay biberiye vs vs bildiğimiz şeyler vardı. ben limonu kabuğuyla yerim buna ihtiyacım yok dedim almadım. amacı gnc ürünü satmaktı acaba o nedenle yanlış ölçüm mü yaptı bilmiyorum. ama sabah 1 saat bisiklet akşam 45 dk yürüyüş gün içinde de aktif sayılırım ben de o kadar hızlı gitmiyor kilolar.
sen de acaba ödemden kaynaklanan kilo mu var. çayı suyu içince atıyorsun sonra hooop tekrar başa dönüyorsun

Bi çaresi bulunur elbet yarın
yeniden yaşamanın
Ahh bi yolu vardır elbet canım
bi uyuyup uyanalım...
(Sertap Erener )

Günaydın...

ya arkadaşlar ben anlamıyorum yada bulamıyorum sizin yazılarınızın altında çıkan kilo bildirimlerini nerden yüklüyoruz bende yapmak istiyorum ama bulamadım

adı yazan siteye girip bilgisayara indirmek gerekiyo sanırım. oradan da sayfana ekleyeceksin. ben tartıldığımda ekleyeceğim. sen yap bakalım tahmin ettiğim gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…