selam nasılsınız kızlar diyetiniz nasıl gediyor?ya kızlar her dakika yeni bi şey ortaya çıkıyor insan bilmiyor kime neye inansın dün ender sarac kanaktürkte ovakado yaprak çayının tarifini verdi zayıflamak için bölgesel zayıflamaya yardımcı oluyormuş
tarçın şeker ihtiyacını baskılar sen de demliğe 1 kabuk tarçın at ve şekersiz dene. ben herşeyi şekersiz içerim. şeker tadını örtüyor. bence öyle alışmaya çalış. kızım bile arada bir çay içer onu da şekersiz içer. ben de çayı çok severim sabahları şekersiz 5-6 çay bardağı içerim kahvaltıda.
tuzun yerini limonla ikame edebilirsinn. ben turşusuz yaşayamamama yıllardır çok az tuz ve bol sirkeyle yapıyorum. ödem sorunu hiç yaşamam. ödem tansiyonu da yükseltir.
sana bi tatlı tarifi vereyim ben uydurdum
2 tane sarı elmayı(daha tatlı ve aromatik olduğu için) rendeliyorsun teflonda çeviriyorsun. 1 çay bardağı süt ve 2 yk yulaf ezmesi, 1 çk tarçın ve 2-3 tane ceviz veya 6-7 fındk hangisini seviyorsan elinle irice parçalayıp atıyorsun. yulaflar sütle yumuşayınca tatlımız hazır oluyor. ister sıcak ister soğuk ye. afiyet olsun
sen bunu bir öğün olarak alacağın kalori en fazla 350-400 dür. ama hem biraz moral ve enerji alırsın hem de metabolizmanı şaşırtmış olusun
Tarif için teşekkür ederim güzele benziyor. Keyfimin yerinde olduğu bir gün deneyeyim sağolasın...
kızlar çok lezzetli tıka basa doyuran bir yemek yedim hem de kalorisi çok düşük
salata kasesine istediğiniz bütün yeşillikleri doğrayın, içine zevke göre turşu, kırmızı biber, turp, havuç, çiğ kanıbahar doğrayın. az tu ve limon ekleyin. yağ yok. bu kocaman salataya yağsız hazırladığınız bulgur pilavından 4-5 kaşık koyup karıştırın. yanında 1 bardak yoğurt veya ayran. sağlıklı doyurucu ve dengeli oluyor. akşama kadar ara öğün bile yemek istemiyorsunuz.:13:
aynı salatanın içine bulgur yerine yarma, yeşil mercimek, balık, tavuk koyarak da yapabilirsiniz. balık veya tavuk olduğunda yoğurt yerine 1 dilim ekmek veya 1 kase çorba almak daha dengeli olacaktır. ama tahıllı olanı çok daha uzun süre tok tutuyor. akşam sebzeyle doymayanlar için de iyi bir öneri:)))):130:
asıl keyfinin yerinde olmadığı zamanda ye ki keyfin yerine gelsin:)))
hem niye keyifsizsin sen hayrola:100:
Boşver canım uzun hikaye...
Yeni bişey yok yani mevcutlar bir türlü çözümlenmeyince artık bezdiriyor insanı hayattan...
merhaba kizlar,dün basladim bu listeye dün 66.6 ciktim tartida ,bugün 65.9 ciktim,bildirim felan yapiyormusunuz öyle bir sistem varmi burada ? :26:
pardon
yanlış mı okudum 1 günde 700 gr mı verdin?:111: lütfen 1 haftanın sonunda kilonu tekrar yaz. tabi aralarda da başka paylaşımlar için buralarda ol
1 günde 1 kiloyu nasıl veriyorsun formülünü yazsana bi de yaş kaç malum 35 ten sonra yırtınsan gramla gidiyorevet canim ,ben birgunde 1 kilo verdigim oldugu icin pek beni motive etmedi bu sayi cünkü al verlerden cok bunaldim ,1.5 yildir hemen hemen dön dolas hep ayni kilodayim
1 günde 1 kiloyu nasıl veriyorsun formülünü yazsana bi de yaş kaç malum 35 ten sonra yırtınsan gramla gidiyor
kızlar çok lezzetli tıka basa doyuran bir yemek yedim hem de kalorisi çok düşük
salata kasesine istediğiniz bütün yeşillikleri doğrayın, içine zevke göre turşu, kırmızı biber, turp, havuç, çiğ kanıbahar doğrayın. az tu ve limon ekleyin. yağ yok. bu kocaman salataya yağsız hazırladığınız bulgur pilavından 4-5 kaşık koyup karıştırın. yanında 1 bardak yoğurt veya ayran. sağlıklı doyurucu ve dengeli oluyor. akşama kadar ara öğün bile yemek istemiyorsunuz.:13:
aynı salatanın içine bulgur yerine yarma, yeşil mercimek, balık, tavuk koyarak da yapabilirsiniz. balık veya tavuk olduğunda yoğurt yerine 1 dilim ekmek veya 1 kase çorba almak daha dengeli olacaktır. ama tahıllı olanı çok daha uzun süre tok tutuyor. akşam sebzeyle doymayanlar için de iyi bir öneri:)))):130:
ben artık bu ot çer çöp işlerinden bıktım ya. bu tv ye çıkan doktorlar da her seferinde yeni bir şeyler söylemek zorundalar. avakado çayını geçen yıllarda da söylerdi. ben bi ara her söylenen otu gidip alıyordum. artık sakinleştim:))))
ben yağ yakıcı otlar içinden biberiyeyi metabolizma hızlandırıcılardan da yeşil çayı( antioksidan özelliği de var)kullanıyorum kafamı daha fazla karıştıramam.1,5 lt sıcak suya 1 er kaşık tepeleme bu otları koyuyorum 1 kabuk tarçın yarım limon (kabuğuyla) yarım elma(kabuğuyla) bunu gün boyu içiyorum
27 mayisda olacagim canim :) cok su ictimi birde aksami biraz kistimi gidiyor aslinda,ama sellahatin dönmezin cayida cok fayda ediyor 1 litre suya 2 elma az karanfil, top karabiber birkac tane,1 cubuk tarcin,limon ,az yesil cay ,bunlari kaynatip her yemekten sonra ilik iciyorum bunu yaptigim zaman 1 günde 800 gram-1 kilo arasi verebiliyorum
27 mayisda olacagim canim :) cok su ictimi birde aksami biraz kistimi gidiyor aslinda,ama sellahatin dönmezin cayida cok fayda ediyor 1 litre suya 2 elma az karanfil, top karabiber birkac tane,1 cubuk tarcin,limon ,az yesil cay ,bunlari kaynatip her yemekten sonra ilik iciyorum bunu yaptigim zaman 1 günde 800 gram-1 kilo arasi verebiliyorum
gençken annemin sürekli gün doğmadan neler doğar lafını sürekli tekrar etmesinden nefret ederdim. şimdi benim dilime pelesenk olmuş durumda. her neye sıktıysan canını üzülme gerçekten gün doğmadan neler doğuyor. herşeye alışılıyor. nice acılar, nice sevinçler unutuluyor. su mutlaka yolunu buluyor.
ya arkadaşlar ben anlamıyorum yada bulamıyorum sizin yazılarınızın altında çıkan kilo bildirimlerini nerden yüklüyoruz bende yapmak istiyorum ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?