Bi çaresi bulunur elbet yarın
yeniden yaşamanın
Ahh bi yolu vardır elbet canım
bi uyuyup uyanalım...
(Sertap Erener )
Günaydın...
ne kadar güzel günaydın demek o öyle
şu an bir candan erçetin şarkısı geldi aklıma hemen açıp dinlemeliyim adını hatırlamıyorum beklersen yazarım
şarkının adı kader şu an fizy den dinliyorum
ya arkadaşlar ben anlamıyorum yada bulamıyorum sizin yazılarınızın altında çıkan kilo bildirimlerini nerden yüklüyoruz bende yapmak istiyorum ama bulamadım
kul kurar kader gülermiş
bazı hikayelerin sonu mutsuz bitermiş
ama kadere inat insanoğlu hayal kurmaya
yazgım değişir diye inanmaya devam edermiş
ooooofff of:84:
Ben dilimin döndüğünce anlatmaya çalışayım ;
1. www.tickerfactory.com sitesine giriyorsun.
2. Sayfanın ortalarında sağ tarafta Weight Loss/Fitness diye bir başlık , başlığın altında da Weight Loss var. Onu tıklıyorsun.
3. Açılan sayfada Select your ticker ruler diye bir başlık ve altında değişik seçenekler var , 18 sayfada bir sürü seçenek, beğendiğinin sol başındaki kutucuğu işaretlerip sayfanın en altındaki Next ' e tıklıyorsun.
4. Açılan sayfada Select your ticker slider diye bir başlık ve altında yine bir sürü seçenek var, 11 sayfadan beğendiğinin kutucuğunu işaretleyip yine sayfanın en altındaki Next e tıklıyorsun.
5.1. Açılan sayfada Choose a Password/Pin alanı var, oradaki kutuya bir şifre yazıyorsun. (* önemli = daha sonra kilo değişimlerinde sana lazım olacak )
5.2. Privacy : Public Data seçip,
5.3. Track : Weight seçip,
5.4. Weight Measurements başlığı altındaki Weight Units Kilograms olarak değiştiriyorsun.
- Your target weight : hedeflediğin kiloyu yazıyorsun,
- Your starting weight: başlangıç kilonu yazıyorsun,
- Your current weight: şu anki kilonu yazıyorsun, ( yeni başlıyorsan üsttekiyle aynı kiloyu yazıyorsun
- Weight Date: Günün tarihini ay/gün/yıl düzeninde yazıyorsun ( yani mesela 02/23/2013 )
6. Body Mass Index (BMI) - Optional başlığının altındaki
- Height Units: Metric/S.l. seçiyorsun
- Your Height: Boyunu yazıyorsun, ( ilk kutucuğa 1, ikincisine kaç santimse- mesela ben 1,70 im, ilk kutuya 1 , ikinci kutuya 70 yazıyorum ), Next'e tıklıyorsun
7. Açılan sayfada IMPORTANT: To update your ticker, click on it or bookmark this web address yazan yerin altındaki Weight Loss - Diet Ticker adresi sık kullanılanlarına ekliyorsun, (* önemli = daha sonra kilo değişimlerinde sana lazım olacak )
8. Sayfanın altlarında
Cut and paste code for most boards and web pages: başlığının altında bbCode alanıvar. Orada http://tickers.TickerFactory.com/..............png adresini copy yapıyorsun.
9. KK ' ya geri dönüp sol üst taraftaki kullanıcı kontrol paneline giriyorsun.
10. Sol altta Ayarlarım , Profilim kısmında Profili Düzenle ' ye tıklıyorsun.
11. sayfanın ortalarında Kişisel Bilgiler başlığı altındaki Çizelge alanına copy paste yaparak demin ticker factory sitesinden kopyaladığın adresi yapıştırıyorsun, sayfanın en altında sağda değişiklikleri kaydet diyerek işlemi sonuçlandırıyorsun.
12.1. Kilonda değişiklik olduğunda () , sık kullanılanlara eklediğin adresi tıklayıp oluşturmuş olduğun çizelgeyi çağırıyorsun,
12.2. Şifreni girerek , Track alanında Weight change seçip,
12.3. Ulaştığın kiloyu Current Weight alanına yazıyorsun,next e tıklıyorsun,
12.4. Açılan sayfada yine sonu ....png diye biten adresi copyalayıp, KK'daki çizelge alanına yapıştırıyorsun.
Dilerim bunu sık sık tekrarlamak zorunda kalırsın( tabii current alanına yazacağın kilonun starting alanına yazdığından düşük olması şartıyla
Kaderimizde ne yazıldığını bilsek inat etmeyelim de, ya o zaman da yaşamanın bi anlamı kalmaz ki be arkadaş
bu kadar açıklamalı anlatıma sadece beğen demek haksızlık olurdu. bayıldım. ben de bu kadar ayrıntılı bilmiyordum. emeğine sağlık
annemin güzel bir lafı daha var
yaşayı gör yaşayı
sonra gör temaşayı
(meali: önce yaşarsın sonra aa ben neler yaşamışım diye hayatının filmini izlersin):44:
Ben dilimin döndüğünce anlatmaya çalışayım ;
1. www.tickerfactory.com sitesine giriyorsun.
2. Sayfanın ortalarında sol tarafta Weight Loss/Fitness diye bir başlık , başlığın altında da Weight Loss var. Onu tıklıyorsun.
3. Açılan sayfada Select your ticker ruler diye bir başlık ve altında değişik seçenekler var , 18 sayfada bir sürü seçenek, beğendiğinin sol başındaki kutucuğu işaretlerip sayfanın en altındaki Next ' e tıklıyorsun.
4. Açılan sayfada Select your ticker slider diye bir başlık ve altında yine bir sürü seçenek var, 11 sayfadan beğendiğinin kutucuğunu işaretleyip yine sayfanın en altındaki Next e tıklıyorsun.
5.1. Açılan sayfada Choose a Password/Pin alanı var, oradaki kutuya bir şifre yazıyorsun. (* önemli = daha sonra kilo değişimlerinde sana lazım olacak )
5.2. Privacy : Public Data seçip,
5.3. Track : Weight seçip,
5.4. Weight Measurements başlığı altındaki Weight Units Kilograms olarak değiştiriyorsun.
- Your target weight : hedeflediğin kiloyu yazıyorsun,
- Your starting weight: başlangıç kilonu yazıyorsun,
- Your current weight: şu anki kilonu yazıyorsun, ( yeni başlıyorsan üsttekiyle aynı kiloyu yazıyorsun
- Weight Date: Günün tarihini ay/gün/yıl düzeninde yazıyorsun ( yani mesela 02/23/2013 )
6. Body Mass Index (BMI) - Optional başlığının altındaki
- Height Units: Metric/S.l. seçiyorsun
- Your Height: Boyunu yazıyorsun, ( ilk kutucuğa 1, ikincisine kaç santimse- mesela ben 1,70 im, ilk kutuya 1 , ikinci kutuya 70 yazıyorum ), Next'e tıklıyorsun
7. Açılan sayfada IMPORTANT: To update your ticker, click on it or bookmark this web address yazan yerin altındaki Weight Loss - Diet Ticker adresi sık kullanılanlarına ekliyorsun, (* önemli = daha sonra kilo değişimlerinde sana lazım olacak )
8. Sayfanın altlarında
Cut and paste code for most boards and web pages: başlığının altında bbCode alanıvar. Orada http://tickers.TickerFactory.com/..............png adresini copy yapıyorsun.
9. KK ' ya geri dönüp sağ üst taraftaki kullanıcı kontrol paneline giriyorsun.
10. Sol altta Ayarlarım , Profilim kısmında Profili Düzenle ' ye tıklıyorsun.
11. sayfanın ortalarında Kişisel Bilgiler başlığı altındaki Çizelge alanına copy paste yaparak demin ticker factory sitesinden kopyaladığın adresi yapıştırıyorsun, sayfanın en altında sağda değişiklikleri kaydet diyerek işlemi sonuçlandırıyorsun.
12.1. Kilonda değişiklik olduğunda () , sık kullanılanlara eklediğin adresi tıklayıp oluşturmuş olduğun çizelgeyi çağırıyorsun, Kilo değişikliği yaparken Edit/Update Weight Data butonunu tıklamak gerekiyor.
12.2. Şifreni girerek , Track alanında Weight change seçip,
12.3. Ulaştığın kiloyu Current Weight alanına yazıyorsun,next e tıklıyorsun,
12.4. Açılan sayfada yine sonu ....png diye biten adresi copyalayıp, KK'daki çizelge alanına yapıştırıyorsun.
Dilerim bunu sık sık tekrarlamak zorunda kalırsın( tabii current alanına yazacağın kilonun starting alanına yazdığından düşük olması şartıyla
Dünkü keyifsizliğim yüzünden akşam 2 kadeh kırmızı ev yapımı şarap içmiştim...
600 gr vermişim. Daha önce de iki kere dikkat etmiştim 300 ila 600 gr fark olmuştu ertesi sabah. Böylece alkolün vücuttan su attırdığını deneyerek ispatlamış oldum bir kez daha
İşin güzel tarafı internette yazılanların aksine alkolle atılan suyun , su içilerek yerine konduğu ve giden kilonun geri geldiği söylentisini de yalancı çıkarmış olmam, giden geri falan gelmedi vallaa
bundan sonra kilo bildirim günü öncesi ya üçbeş fincan kahve, ya üç beş kadeh şarap içicem ( tabii şaraptan aldığım kaloriyi sineye çekmemem gerek ! )
oohh afiyet olsun ben de dün bişeyler içtim. sefamız olsun
arkadaşlar değişim başlasın isimli bi r topic var. orada da çok kararlı tipler var. ben oraya da takılıyorum. isterseniz siz de bi bakın. ne kadar çok olursak o kadar azimli oluruz bence
İçtim ama... Bi sor nasıl içtim ???
Öğleden önce 84 dk , akşam da 90 dk yürüyüş yaptım ( hırsımı fitnazdan çıkarmaya çalıştım) ,
ondan sonra hakettim tamam diyip tam 1 kadeh aldım oturdum ki nişanlıbey aradı, ona da eteğimdeki taşların en küçüklerinden seçip bir kaç tane döktüm, konuşmanın sonunda " bu akşam sağlı sollu geçirdin bana ama ne desen yerden göğe kadar haklısın....." dedi. Ben de " bu söylediklerim mi sana sağlı sollu geldi , iyi ki daha fazla şey söylememişim" dedim. "Ben öyle hissediyorum" dedi ama yine de susup kaldığım zamanlardan daha rahatlamış görünüyodu...
Bir kadeh te bu konuşmanın üstüne içtim tamam oldu yanii
Sana da afiyet olsunnn
ben de içmeden önce bedel ödedimbisiklete oturmaktan koltuğa oturamıyorum o derece
bak su yolunu buluyor gördün mü kavgasız aşka aşk demem ben canikom
Doğru söylüyorsun. Ben çok düşünüp çok susuyorum, çocuğu taa oralarda bi de ben boğmayayım, orada bizim için bir düzen kurmaya çalışırken boğulmuş durumda, e annesi zaten her gün bir saat söylenip boğuyo çocuğu diye düşünüp susmaya çalışıyorum.
Sonra bakıyorum ki ben burda boğuluyorum, eteğimi taşıyamaz hale geliyorum(
Bi denge kurmak lazım... neyse
O bisikletlerin oturak kısımları bana hep ince gelmiştir zaten , sana geçmiş olsun ne diyim herşeyin bedeli var dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?