Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

1 ayda bile 7 kilo çok çok iyi. yaşın kaç. zira 35 ten sonra kilo vermek zorlaşıyor

canım kusura bakma geç yazdım cevabı çok giremedim bu aralar nette ,cevabın ondan geçikti..
benim yaşım 30,hatta 30 buçuk'ta sayılırr
önceden benim troid poroblemim vardı ve ne yersem kilo alamıyordum.hep 48-49 kilo idim.
ama uzun bir tedaviden sonra troidler normale dönüncee kilo alımı başları.ve 60 oldumm..bacaklarımda çatlaklarım bile var malesef

1 ay öncesine kadar elbiselemin içine sığmamaya başladım..36 beden giyen benn,40 giymeye başlayınca,dur demenin vakti geldi dedimm,
azimle başladım,istediğim kiloyada 2 kilo kaldı .yani hedef 50 idi..şuan 52 kiloyum..ama selülitler hala geçmedii
yarından itibaren tekrar yürüyüşlere başlayacağım kısmetse..
bu arada şunuda söyleyeyimm,ben glukofen adında bir ilaç kullanıyorumm,bazı nedenlerden dolayı doktorum verdi..bu ilacın kim kullanırsa kullansın zaten istem dışı kilo vermeye başlıyormuşş..belki bunun etkiside olmuştur hızlı kilo vermeme..

seni tebrik ederim sen buraya takılmaya devam et bizim de nereden nereye geldiğimizi gör.
o ilacı biliyorum. kilo kaybını hızlandırdığını biliyorum. buradan okuyanları uyaralım ki zayıflama ilacı olduğunu zannetmesin kimse

Benim ev arkadaşım 110 kilo civarındaydı. İnsülin direnci olduğu teşhisiyle doktoru bu ilacı verdi, zayıflıycam hevesiyle içti ilacı, bu arada dukan diyeti de yaptı ( temmuzdan beri ) ama 13 kilo verdi kaldı gerisi gitmiyo...
Yani herkeste de aynı etkiyi göstermiyor ...

cnm cok teşekkğr ederim üşenmeden herşeyi adım adım anlatmışsın sayende uyguladım:)

bende yeni üyeyim ilk baktıgım yer burası oldu diyete bugün başladım hepberaber inş başarılı oluruz bende destek bekliyorum.

Aramıza hoşgeldiniz :))
Diyetle beraber spor da yapmanız gerektiğini yoksa sadece diyetin istenen sonuçları almaya yetmediğini tecrübe etmiş biri olarak tavsiyem acilen kendinize spor yapacak bir yöntem bulun. Ya koşu bandı , ya bisiklet, ya imkanınız varsa dışarda yürüyüş, ya da hiçbişey bilemeseniz internette egzersiz videoları var onlara eşlik ederek aldığınızdan fazla kalori yakmaya başlayın. İnşallah hedefinize istediğiniz sürede ulaşırsınız
Hepimize kolay gelsin...

tabiki canım takip ederimmm .

evt o ilacı 4 aydır kullanıyorum ,doktorum over kistleri için verdi. zayıflama hapı değil kesinlikle...
bu ilacı zaten şekerr hastaları kullanıyormuş...

ilk 3 ay kilo kaybım olmadı ama son 1 ay beraberinde diyet yapınca gitmiş olabilir kilolarım..

insülin direnci kalktıysa zayıflama faktörü de ortadan kalkmış olabilir. ama zayıflamak için sağlıklı insanların bile bunu kullandığını okumuştum. tabi bunu yazan doktorlardı ve bu durumun nasıl tehlikeli olduğunu anlatıyorlardı. kimseyi yanlış yönlendirmeyelim

benıde aranıza alın 56 kılo ile 3gndur bu dıetı yapıyorum 8kılo vermem lazım haftanın 7gunu jillian michaels 30 day shred yapıyorum haftada 1-2 gün pilates ve gunde 15.000-20.000 arası adım umarım kilo verırım bu dıetle kılo veren var mı durumlar nedır

Kesinlikle katılıyorum. Ve hiçbir arkadaşın da zayıflamak için mucize beklememesi gerektiğini savunuyorum , hele ilaçlardan falan aslaaaa

Senin neyini aramıza alalım ki 56 kiloyla ????

Aramızda kaybolursun ezilir ciik diye gidersin vallaa , hem ne diye diyet yapıyorsun ki sen kumruydun serçe olmaya mı karar verdin yoksa

Şaka şaka Hoşgeldin aramıza :))
İnşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde kavuşursun...

29 yasındayım kendımı bıldım bileli 47-49 kilo arasındaydım ama hamilelikte 24 kilo aldım şim eskı kıloma donmek ıstıyorum 48e yanı 1ayda kac kılo veren oldu ben 4te versem razıyım 2ay devam ederım

Canım öncelikle umarım şakam ağır kaçmamıştır, çenem düşmüş halde eğer seni kırdıysam kusuruma bakma :)

Konuya gelince; ben 14 ocak ta 1 haftada 3,5 kilo verdiren listeyle başladım , ama 11 şubat itibariyle ancak 4,2 kg verebildim. Bu sürenin 10-12 gününde falan da spor yapmama rağmen.
sonra 11 şubat itibariyle 1 ayda 8 kilo verdiren listeye döndüm , bununla beraber kalori sayımı da yapmaya, ve günde bir kez 40 dk fitnazla ( koşu bandıma taktığım isim ) yürüyüşümü, günde iki kez 60 ar dk ya çıkardım, son 5 gündür falan da toplamda 3 saate yaklaştım.
11 şubatta 75,8 okka olan bedenim bugün itibariyle 73 okka geliyor , yani yarını saymazsak ( ki çok umutluyum yarında vereceğim gramlardan ) iki haftada 2,8 kilo vermiş olucam, bu tempoda devam edersem 11 martta 70 i görmeyi umut ediyorum.
Ama herkesin bünyesi farklıdır ( mevcut kilo durumu- çok kiloluların az kilolulara kıyasla aynı sürede, aynı yeme düzeniyle daha fazla kilo verebildikleri bir gerçektir- , yaş, fiziksel aktivite , metabolizma hızı vs vs vs ) . aynı sonuçları almayı beklememek lazım.
Azimle devam ettirmek ve sabırlı olmak lazım :))

yok canım ben 1,60 boyundayım kendı boyuma gore fazla gelıyor alınmadım da ayrıca peki sence 1hafta bırını bır hafta dıgerını mı yapmalıyım donusumlu olarak ya da 2haftada bır

yok canım ben 1,60 boyundayım kendı boyuma gore fazla gelıyor alınmadım da ayrıca peki sence 1hafta bırını bır hafta dıgerını mı yapmalıyım donusumlu olarak ya da 2haftada bır

Bence 1 ayda 8 kilo verdiren listelerden birini seç ve başla, aradan birkaç hafta geçtikten sonra ne duruma geldiğine bak , ona göre gerekirse değiştirirsin.
Ama hangisini yaparsan yap, kalori sayımı yapmayı sakın ihmal etme, o hem insanı frenliyor, hem yeri geldiğinde sonraki öğünde dengeleyeceğini bilerek arada istediğin birşeyi yiyebilip motive olmana yardımcı oluyor, hem de yediklerinin çetelesini tutuyor olmak da çok faydalı ...

hoşgeldin de sen burada en fazla 1 ay takılırsın sonra kuş olur uçarsın bukadar adımı kaç saatlik yürüyüşle atıyorsun

selam kizlar,bugün 3.günüm ama fiyasko diyebilirim,bir arkadasa davetliydik ögle+aksam bir oldu yani 16.00 civari yemek yenildi menüm söyle bugün

sabah
2 dilim ekmek
peynir
cay
zeytin
3-4 parca sucuk
2 cay kasigi visne receli

ara
1 kahve
7-8 badem
3 kuru erik

ögle*aksam beraber oldu
1 tabak mercimek corba
2 lokma ekmek
5-6 kasik manti
yarim karniyarik
2 dilim patates
2 kasik pilav
salata

ara
1.5 hashasli revani:2:

biraz öncede
yarim nuts:2:

1.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…