Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ama arkadaş sen öğlenle akşamı birlediğini bir kenara bırak ta , yediklerin külliyen zarar olmuş be ya :)))
o ne öyle sucuk , mantı , karnıyarık , pilav ,revani ohhhhhhh sefam olsun demiş yemişsin bakıyorum
Neyse sen yarın imdat diyeti yap bence , topiğin geçmiş sayfalarında vardı imdat diyeti listesi 2 alternatifli sağolsun Seva cım paylaşmıştı ( 4 ya da 5 şubat olabilir ), bulamazsan internette de var ayça kaya nın videolu...
geçmiş olsun, yarın da kolay gelsin

evet öyle bı sıteden yararlanıyorum bu sekılde 5kılo verdım 1,5 ay kadar surede ama su 7de gıtsın artık

off kızlar her gün tartılmanın kötü olduğunu bilsemde kendimi tutamıyorum sinirlerim pozulmaya başladı çok dikkat etdiyim halde sanki 1 kilo geri aldım gibi offff

Son düzenleme:

bi kaçgün öncesini hatırlarsn bi ilaçtan bahsettim sana buydu işte doktorun bana verdiği benim içmediğim ilaç

bu siteye bayılıyorum herşey var :) dün bende eşim sayesinde akşam ve ögle yemeğini birleştirip 3 lahmacunu üstnede magnum dondurmayı yiyince dedim bittim ben yaa ama şimdi izledim bunu bugun bu diyeti uyguliyim saol cnm

ayol biz dün künefe yedik diye akşam 2 kaşık yoğur 2 lokma ekmekle günü bitirdik. sen mantı,karnıtyarık, pilav yemişsin bi de revanili ara öğün yapmışsın hemen lahana çorbası yapıp bir öğünü onla geçir. böyle yazdım diye de bana kızma

off kızlar her gün tartılmanın kötü olduğunu bilsemde kendimi tutamıyorum sinirlerim pozulmaya başladı çok dikkat etdiyim halde sanki 1 kilo geri aldım gibi offff

Canım hiç sinirlerini bozma, o kadar kiloyu verdin 1 kiloyu mu veremiceksin , en fazla 1 hafta daha diyete devam eder geri verirsin eminim ben...
Hadi hadi devaam

arkadaşlar haftasonu kaçamaksız geçmiyor. bugün bunu anladım

sizi yaramazlar siziii
tabi kocalarınıza çocuklarınıza pişirince aman nolcak canım diyip kendiniz de oturup yiyosunuz di miiii
olmaz kardeşim olmazzzzzzzzzzzz , sizin kilolarınızı onlar verivermiycek , nefsinizi tutun azcık , istediğiniz kiloya gelince yersiniz kaçamaklar kaçmıyo yaa

Haa bazı yaşlılarımızın dediği gibi ; ağzında dişin varken ye , herşeyi vaktinde yapmak güzel felsefesindeyseniz ( ki bu felsefeden yararlanan bir margarin reklamı da vardı hatırlarsanız uzay çağı konseptinde ),
o zaman iki alternatifiniz var : ya pesedip :92:ağzınızda dişiniz varken ve henüz yemek yemek imkanınız varken yiyceksiniz :125::131:ve o çok şık kıyafetlerden , tiril titil elbiselerden artacak cazibe ve çekiciliğinizden vazgeçiceksiniz

ya da leziz kaçamaklara kimin patron olduğunu gösterecek ve kilolarınızdan bir an önce kurtulup daha güzel ve özgüvenli bir hayata merhaba diyceksiniz...

seçim sizin :119::115::122:

ay ben bu kafaları yerim. kaçamaklar kaçın benden

bugün selülit savar pilates yaptım veee jillian level1/8 de tamamdır yürüyüşede gittim 40 dk kadar kendımı spor yapınca harıka hıssedıyorum hadı gıtsın kılolarrrrrrrr

Kolay gelsin canım hava güzeldir inşallahh

Benim de Fitnaz ve Siyahlı Kadın :83: ile randevum var , 2 saat sonra buradayım yorgunluk kahvesine beklerim :126:

ben geldimmmm yürüyüş yaparken sabah manifesto gibi yazdığın uzun yazıyı aklıma getirdim hızlandıkça hızlandım
çok iyi geldi. o yazıyı ara ara tekrar koy sayfaya özellikle kafalar olayı çok güzel anlatıyordu
yaşasın kadın dayanışması

Evet yaa yazarken ben de çok eğlendim aslında, kendimi aşmışım di mi kafaları kullanmak konusunda
sen veya diğer arkadaşlar her kaçamak yaptım dediğinizde koyacağım o yazıyı, hatta belki ilerleyen zamanlarda daha fantastik yazılar da yazabilirim ( o potansiyele sahibim yani haberiniz olsun )

Ben de 92 dk yürüdüm, sonra azcık dinlendim ve lahana çorbası olayına giriştim, bakalım şu anda pişiyor çok korkuyorum nasıl bişey çıkacak ortaya diye :18:

çok iyi olur kafalar olayı bitiriyor o sevimli şeylere karşı koyamıyor insan

çorba inan bana güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…