selam kizlar,bugün 3.günüm ama fiyasko diyebilirim,bir arkadasa davetliydik ögle+aksam bir oldu yani 16.00 civari yemek yenildi menüm söyle bugün
sabah
2 dilim ekmek
peynir
cay
zeytin
3-4 parca sucuk
2 cay kasigi visne receli
ara
1 kahve
7-8 badem
3 kuru erik
ögle*aksam beraber oldu
1 tabak mercimek corba
2 lokma ekmek
5-6 kasik manti
yarim karniyarik
2 dilim patates
2 kasik pilav
salata
ara
1.5 hashasli revani:2:
biraz öncede
yarim nuts:2:
1.5 litre su
Bence 1 ayda 8 kilo verdiren listelerden birini seç ve başla, aradan birkaç hafta geçtikten sonra ne duruma geldiğine bak , ona göre gerekirse değiştirirsin.
Ama hangisini yaparsan yap, kalori sayımı yapmayı sakın ihmal etme, o hem insanı frenliyor, hem yeri geldiğinde sonraki öğünde dengeleyeceğini bilerek arada istediğin birşeyi yiyebilip motive olmana yardımcı oluyor, hem de yediklerinin çetelesini tutuyor olmak da çok faydalı ...
hoşgeldin de sen burada en fazla 1 ay takılırsın sonra kuş olur uçarsın bukadar adımı kaç saatlik yürüyüşle atıyorsun
Çizelge yapmayı okadar güzel anlatmışsın ki çok kolaylıkla yapa bildim teş canımylnzeskici mesajım sana
seni tebrik ederim sen buraya takılmaya devam et bizim de nereden nereye geldiğimizi gör.
o ilacı biliyorum. kilo kaybını hızlandırdığını biliyorum. buradan okuyanları uyaralım ki zayıflama ilacı olduğunu zannetmesin kimse
ama arkadaş sen öğlenle akşamı birlediğini bir kenara bırak ta , yediklerin külliyen zarar olmuş be ya :)))
o ne öyle sucuk , mantı , karnıyarık , pilav ,revani ohhhhhhh sefam olsun demiş yemişsin bakıyorum
Neyse sen yarın imdat diyeti yap bence , topiğin geçmiş sayfalarında vardı imdat diyeti listesi 2 alternatifli sağolsun Seva cım paylaşmıştı ( 4 ya da 5 şubat olabilir ), bulamazsan internette de var ayça kaya nın videolu...
geçmiş olsun, yarın da kolay gelsin
selam kizlar,bugün 3.günüm ama fiyasko diyebilirim,bir arkadasa davetliydik ögle+aksam bir oldu yani 16.00 civari yemek yenildi menüm söyle bugün
sabah
2 dilim ekmek
peynir
cay
zeytin
3-4 parca sucuk
2 cay kasigi visne receli
ara
1 kahve
7-8 badem
3 kuru erik
ögle*aksam beraber oldu
1 tabak mercimek corba
2 lokma ekmek
5-6 kasik manti
yarim karniyarik
2 dilim patates
2 kasik pilav
salata
ara
1.5 hashasli revani:2:
biraz öncede
yarim nuts:2:
1.5 litre su
Çizelge yapmayı okadar güzel anlatmışsın ki çok kolaylıkla yapa bildim teş canım
off kızlar her gün tartılmanın kötü olduğunu bilsemde kendimi tutamıyorum sinirlerim pozulmaya başladı çok dikkat etdiyim halde sanki 1 kilo geri aldım gibi offff
bi kaçgün öncesini hatırlarsn bi ilaçtan bahsettim sana buydu işte doktorun bana verdiği benim içmediğim ilaç
bu siteye bayılıyorum herşey var :) dün bende eşim sayesinde akşam ve ögle yemeğini birleştirip 3 lahmacunu üstnede magnum dondurmayı yiyince dedim bittim ben yaa ama şimdi izledim bunu bugun bu diyeti uyguliyim saol cnm
sizi yaramazlar siziii
tabi kocalarınıza çocuklarınıza pişirince aman nolcak canım diyip kendiniz de oturup yiyosunuz di miiii
olmaz kardeşim olmazzzzzzzzzzzz , sizin kilolarınızı onlar verivermiycek , nefsinizi tutun azcık , istediğiniz kiloya gelince yersiniz kaçamaklar kaçmıyo yaa
Haa bazı yaşlılarımızın dediği gibi ; ağzında dişin varken ye , herşeyi vaktinde yapmak güzel felsefesindeyseniz ( ki bu felsefeden yararlanan bir margarin reklamı da vardı hatırlarsanız uzay çağı konseptinde),
o zaman iki alternatifiniz var : ya pesedip :92:ağzınızda dişiniz varken ve henüz yemek yemek imkanınız varken yiyceksiniz:125::131: ve o çok şık kıyafetlerden , tiril titil elbiselerden artacak cazibe ve çekiciliğinizden vazgeçiceksiniz
ya da leziz kaçamaklara kimin patron olduğunu gösterecekve kilolarınızdan bir an önce kurtulup daha güzel ve özgüvenli bir hayata merhaba diyceksiniz...
seçim sizin :119::115::122:
lafla peynir gemisi yürümez yürüyüşe çıkıyorum :124:
Kolay gelsin canım hava güzeldir inşallahh
Benim de Fitnazve Siyahlı Kadın :83: ile randevum var , 2 saat sonra buradayım yorgunluk kahvesine beklerim :126:
ben geldimmmmyürüyüş yaparken sabah manifesto gibi yazdığın uzun yazıyı aklıma getirdim hızlandıkça hızlandım
çok iyi geldi. o yazıyı ara ara tekrar koy sayfaya özellikle kafalar olayı çok güzel anlatıyordu
yaşasın kadın dayanışması
Evet yaa yazarken ben de çok eğlendim aslında, kendimi aşmışım di mi kafaları kullanmak konusunda
sen veya diğer arkadaşlar her kaçamak yaptım dediğinizde koyacağım o yazıyı, hatta belki ilerleyen zamanlarda daha fantastik yazılar da yazabilirim ( o potansiyele sahibim yani haberiniz olsun)
Ben de 92 dk yürüdüm, sonra azcık dinlendim ve lahana çorbası olayına giriştim, bakalım şu anda pişiyor çok korkuyorum nasıl bişey çıkacak ortaya diye :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?