Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ara öğünde tost-ayranı hergün yiyor musunuz

ben daha hiç tost yemedim ama bir dilim kek yedim o da 200 kalori tostta
tost daha doğru bir tercih gerçi

çok iyi olur kafalar olayı bitiriyor o sevimli şeylere karşı koyamıyor insan

çorba inan bana güzel olacak

hoşgeldin

Vallaa şimdilik güzel kokuyor bakalım inşallah ( o çorba hakkında o kadar olumsuz yorum okuduydum ki pişirip yiyemezsem ziyan olur üzülürüm diye cesaret edemediydim )
Senden gaza geldim sağolasın. Biriki minik değişiklik yaptım , taze nane yoktu ben de annemin yetiştirip kuruttuğu naneden üç dört çay kaşığı koydum, 5 tane küçük diş sarımsak koydum, pişerken mutfak kötü kokmasın diye yarım limon sıktım içine, bir de bulyon yoktu evde ama geçenlerde benim yeğene yedirmek için haşladığım hindi göğüsün suyu vardı bir kase ( yağsız sadece etsuyu gibi yani ) onu koydum.
Ama bir saat oldu halaa pişemedi yahuu halbuki de küçük küçük doğradım blender dan geçirmeden yemeyi deneyeyim diye , neyse pişicek elbet ( annem kaç saattir ocak yanıyo diye kızmadan önce pişse iyi olur ama :44: )

ara öğünde tost-ayranı hergün yiyor musunuz

ben daha hiç tost yemedim ama bir dilim kek yedim o da 200 kalori tostta
tost daha doğru bir tercih gerçi

ben o ara öğünü atlıyorum çoğunlukla yaa , o saatte tost yersem akşam yemek yiyemem , bu durumda gece çok acıkırım diye düşünüyorum ( ki bazen akşam yediğim halde saat 11-12 gibi midem kazınmaya başlıyor
Onun yerine bazen 1 elma yiyorum, bazen 1-2 hurma

biraz yumuşadıysa altını kapat sıcağında da pişer. ben bazen düdüklüde de yaparım. ama sakın blender dan geçirme. damak tadım çok iyidir. bulamaç gibi şeyler de yemişliğim var ama bu ezilince başka bişey oluyor

ben de kek yemezdim de taa geçen hafta benimkilerin canı çok istemişti ben de tatlı krizi dönemlerindeyim o nedenle yemiştim ama hep kalori sepetime yazdım. artık yapmam. bu tost 200 kaloriyse kahvaltıda yerim ben yaa tosta bayılırım

kalori sepetinde yağsız kaşarlı tost 267 kalori diyor başka yerlerde 200 anlamadım

Canım kepek ekmeğe domatesli beyaz peynirli tost 167 kalori

ben sabah erken kalktığım için akşam genelde 11 gibi yatarım saat 6-7 arası yürüyüş yaptığım için akşam yemeğini ikiye bölüyorum yarısı yürüyüşten önce yarısıs sonra çay muhabbetinden sonra içim çok kıyılırsa 1 avuç leblebi veya yarım kase yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi gibi şeyler yiyorum ama çok gerekmedikçe yememeye çalışıyorum

evden bi çekirge sürüsü geçti sanki
yeni neslin hepsi mi şeytan olur be kardeşim

çok küçük yaşta algıları açılıyor artık çocukların, ee beyinleri de boş kağıt ne bulsalar yazıyorlar oraya , normal , devir teknoloji ve özgürlük devri :))
neyse inşallah fazla hasar yoktur evde sana ekstra iş çıkmamıştır...

benim vermem lazım :) şu güzel havalrın gelmesiyle incecik kyafetlerime incecik bedenim yakışır :)

bunların beyinleri boş kağıt değil adeta programlanıp gönderilmişler bizi çıldırtsınlar diye
:97:boş kağıt olan bizdik ne derlerse ona inanırdık salaktık biz yaaa

xc9 'a mesajdır...

Tatlım çorbayı yaptım, gayette güzel oldu, hem pişerken hem yerken kokusu da tadı da güzeldi tavsiye ve tarif için tekrar teşekkür ederim. Bu arada benim gibi yorumları okuyup okuyup vazgeçen varsa bence az miktarda da olsa bi pişirip denesin derim ( ben ki sebzenin neredeyse hiçbirtürünü sevmem, ona rağmen beğendiysem sebze yemeyi seven arkadaşların seveceklerine inanıyorum)
Üstelik bu çorbada yok yok gibi bişey. Lahana, kereviz, kuru soğan, taze soğan, havuç, maydanoz , dereotu, nane, domates, kırmızı biber, hatta et bulyon süper yani...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…