çok iyi olur kafalar olayı bitiriyor o sevimli şeylere karşı koyamıyor insan
çorba inan bana güzel olacak
ara öğünde tost-ayranı hergün yiyor musunuz
ben daha hiç tost yemedim ama bir dilim kek yedim o da 200 kalori tostta
tost daha doğru bir tercih gerçi
hoşgeldin
Vallaa şimdilik güzel kokuyor bakalım inşallah ( o çorba hakkında o kadar olumsuz yorum okuduydum ki pişirip yiyemezsem ziyan olur üzülürüm diye cesaret edemediydim )
Senden gaza geldim sağolasın. Biriki minik değişiklik yaptım , taze nane yoktu ben de annemin yetiştirip kuruttuğu naneden üç dört çay kaşığı koydum, 5 tane küçük diş sarımsak koydum, pişerken mutfak kötü kokmasın diye yarım limon sıktım içine, bir de bulyon yoktu evde ama geçenlerde benim yeğene yedirmek için haşladığım hindi göğüsün suyu vardı bir kase ( yağsız sadece etsuyu gibi yani ) onu koydum.
Ama bir saat oldu halaa pişemedi yahuu halbuki de küçük küçük doğradım blender dan geçirmeden yemeyi deneyeyim diye , neyse pişicek elbet ( annem kaç saattir ocak yanıyo diye kızmadan önce pişse iyi olur ama :44: )
ben o ara öğünü atlıyorum çoğunlukla yaa , o saatte tost yersem akşam yemek yiyemem , bu durumda gece çok acıkırım diye düşünüyorum ( ki bazen akşam yediğim halde saat 11-12 gibi midem kazınmaya başlıyor
Onun yerine bazen 1 elma yiyorum, bazen 1-2 hurma
ben de kek yemezdim de taa geçen hafta benimkilerin canı çok istemişti ben de tatlı krizi dönemlerindeyim o nedenle yemiştim ama hep kalori sepetime yazdım. artık yapmam. bu tost 200 kaloriyse kahvaltıda yerim ben yaa tosta bayılırım
ben de kek yemezdim de taa geçen hafta benimkilerin canı çok istemişti ben de tatlı krizi dönemlerindeyim o nedenle yemiştim ama hep kalori sepetime yazdım. artık yapmam. bu tost 200 kaloriyse kahvaltıda yerim ben yaa tosta bayılırım
kalori sepetinde yağsız kaşarlı tost 267 kalori diyor başka yerlerde 200 anlamadım
ben o ara öğünü atlıyorum çoğunlukla yaa , o saatte tost yersem akşam yemek yiyemem , bu durumda gece çok acıkırım diye düşünüyorum ( ki bazen akşam yediğim halde saat 11-12 gibi midem kazınmaya başlıyor
Onun yerine bazen 1 elma yiyorum, bazen 1-2 hurma
aa evet o benim de dikkatimi çekmişti. Sen yüksek olanını doğru kabul et bence riske atmaya değmez...
benim kız sitenin bütün kızlarını toplayıp geliyor bana müsade
tabii annesi güzel güzel kekler pişirdi ohh mis gibi ikram edecek arkadaşlarına
Hadi kolay gelsin sana...
evden bi çekirge sürüsü geçti sanki
yeni neslin hepsi mi şeytan olur be kardeşim
sizi yaramazlar siziii
tabi kocalarınıza çocuklarınıza pişirince aman nolcak canım diyip kendiniz de oturup yiyosunuz di miiii
olmaz kardeşim olmazzzzzzzzzzzz , sizin kilolarınızı onlar verivermiycek , nefsinizi tutun azcık , istediğiniz kiloya gelince yersiniz kaçamaklar kaçmıyo yaa
Haa bazı yaşlılarımızın dediği gibi ; ağzında dişin varken ye , herşeyi vaktinde yapmak güzel felsefesindeyseniz ( ki bu felsefeden yararlanan bir margarin reklamı da vardı hatırlarsanız uzay çağı konseptinde),
o zaman iki alternatifiniz var : ya pesedip :92:ağzınızda dişiniz varken ve henüz yemek yemek imkanınız varken yiyceksiniz:125::131: ve o çok şık kıyafetlerden , tiril titil elbiselerden artacak cazibe ve çekiciliğinizden vazgeçiceksiniz
ya da leziz kaçamaklara kimin patron olduğunu gösterecekve kilolarınızdan bir an önce kurtulup daha güzel ve özgüvenli bir hayata merhaba diyceksiniz...
seçim sizin :119::115::122:
çok küçük yaşta algıları açılıyor artık çocukların, ee beyinleri de boş kağıt ne bulsalar yazıyorlar oraya , normal , devir teknoloji ve özgürlük devri :))
neyse inşallah fazla hasar yoktur evde sana ekstra iş çıkmamıştır...
benim vermem lazım :) şu güzel havalrın gelmesiyle incecik kyafetlerime incecik bedenim yakışır :)
yürrüüüü kim tutar seni be:)))
benim vermem lazım :) şu güzel havalrın gelmesiyle incecik kyafetlerime incecik bedenim yakışır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?