evet haklısın ama 24 kılo alınca hamılelıkle sınır oldummmmmm
off inş. cnm yaa ben henüz tartıya çkmadm korkuyorum hüsrana uğrarım die şöyle 1 hafta falan geçsin öyle çıkcam :)
Kızlar selam
Bu akşam arkadaşımın evine akşam yemeğine gittim. Diyeti bozmamak için çok yememeye çalıştım ama gene de biraz fazla kaçtı. Günlük hedef kalorimden 130 kalori fazla almışım. Amaa nasıl oldu bir sorun
Öğlen 73 dk yürüyüş yaptım 313 kaloriyi bi yaktım , saat 4 e doğru bi daha geçtim koşu bandının başına 90 dk daha yürüyüp bi 388 kalori daha yaktım ( peşin peşin yaktım yani başıma geleceği tahmin ettiğim için )
Sonra yemekte ; 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tane zeytinyağlı biber dolma, yarım tabak tavuk iskender, 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası, 2 kaşık piyaz ( keşke yemeseydim çok kaloriliymiş) , 2 kaşık közlenmiş kırmızı biber salatası , yarım kase yoğurt , 1 tabak salata yedim
Kalktığımızda çatlayacaktım neredeyse ortamdan( Üstüne soda, sade türk kahvesi, 3 fincan da şekersiz çay içtim , bunların hepsi yaklaşık 834 kalori falan yuhhh
Ama önceden yaktıklarımı düşünce bugün için toplam 336 kalori de kalmış oldum, neyse buna da şükür
Diyet bitene kadar yemek daveti kabul etmiycem ben yaa zor oluyo böyle(
arkadaşlar kaloricetvelinde almam gereken kaloriyi nasıl görebiliyorum.sadece 1 kere kayıt olduğunda mı gösteriyo.yoksa bi pencereden bakabiliyor muyuz?
siteye önce kayıt olman gerek sonra da kalorimetreyi kullanmaya başlıyorsun. 2 hafta kadar önce ayrıntılı yazmıştım bulursam birazdan koyarım
arkadaşlar kaloricetvelinde almam gereken kaloriyi nasıl görebiliyorum.sadece 1 kere kayıt olduğunda mı gösteriyo.yoksa bi pencereden bakabiliyor muyuz?
kalorimetreyi kullanabiliyorum ama günlük almam gereken (zayıflamam için gerekli olan kalori miktarını)nereden görüyoruz?ona göre kalori alacam da.
Kızlar selam
Bu akşam arkadaşımın evine akşam yemeğine gittim. Diyeti bozmamak için çok yememeye çalıştım ama gene de biraz fazla kaçtı. Günlük hedef kalorimden 130 kalori fazla almışım. Amaa nasıl oldu bir sorun
Öğlen 73 dk yürüyüş yaptım 313 kaloriyi bi yaktım , saat 4 e doğru bi daha geçtim koşu bandının başına 90 dk daha yürüyüp bi 388 kalori daha yaktım ( peşin peşin yaktım yani başıma geleceği tahmin ettiğim için )
Sonra yemekte ; 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tane zeytinyağlı biber dolma, yarım tabak tavuk iskender, 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası, 2 kaşık piyaz ( keşke yemeseydim çok kaloriliymiş) , 2 kaşık közlenmiş kırmızı biber salatası , yarım kase yoğurt , 1 tabak salata yedim
Kalktığımızda çatlayacaktım neredeyse ortamdan( Üstüne soda, sade türk kahvesi, 3 fincan da şekersiz çay içtim , bunların hepsi yaklaşık 834 kalori falan yuhhh
Ama önceden yaktıklarımı düşünce bugün için toplam 336 kalori de kalmış oldum, neyse buna da şükür
Diyet bitene kadar yemek daveti kabul etmiycem ben yaa zor oluyo böyle(
oohhhh afiyet olsunsen zaten yemeden bedel ödemişsin üzülme bence
bu yediklerinden sonra kilo vermen hızlanırsa şaşırma metabolizmanı şaşırtmış oldun
ya ben gittiğim davetlerden korkmuyorum frene basabilirim ama pazar günü kahvaltıya eşimin arkadşları çocukları ve ablamın oğlu gelicek ki ( bu konuda mütavazi olamıycam) çok güzel masalar hazırlarım ben aklımda şimdiden bilindik kahvaltılar dışında 7 farklı çeşit var onlar benim özene bezene yaptıklarımı yerken ben nasıl bakıcam yaa bide tatlı yapıcam üstüne akıl verin bana yaa acaba onlardamı diet yaptırsam hahahha
Sen bence hazırlık yapmaya başlamadan önce karnını doyur, aç başlama ( ki bilindik kahvaltılar dışında 7 farklı çeşit daha diyorsun , hepsini pazar sabahı misafirlerin gelmeden yapamayacağına göre bir gün evvelden başlıcan demektir ), ve pazar sabahı da son hazırlıkları yaparken bir kase yoğurdun içine koy yulaf ezmesini bi ye, arada bir iki fincan da kahve iç iştahın iyice kapansın, ondan sonra misafirlerinle sofraya otur, onlar yiyeceklerin lezzetine olan hayranlığıyla ağızlarına her bir lokmayı götürürken, sen de gözünde giymeyi çok istediğin kıyafetlerini ve zarif güzel bedeninle bırakacağın hayranlığı canlandır
Nasıl taktik
evet evet çok mantıklı :) önce bi güzel yemeğimi yer sonra son rutuşları yaparım masadada ayıp olmasın die bi iki salatalık yerim sonra çay servisiydi boş tabaklardı derken sürekli servis yapar göze batmam biraz hizmetçi gibi olucam ama olsun napiyim yaz olunca bende kurulucam masaya ne olur ne olmaz diyede sabah erken kalkar fazladan fazldan yürürüm :)
kimse durmasın önümde ben geliyorummm :)
bu arada çok merak ettim şu 7 farklı çeşidi ben yahuu
daha yeni de kahvaltı ettim ama
ah cnm benim hemen sıraliyim
sigara böreği
kalp şeklinde hamur kızartması
olmazsa olmaz menemen
değişik tatlarda kanepeler
krep
rulo omlet
bide gelen misafir veletlerine haşlanmış yumurtadan örümcekli yumurta
bide katmer poça
şimdilik aklıma gelenler bunlar ama kesin ekleme yaparım ben bunlara aslında bide mıhlamamı yapsam yaa annnem köyden peynir getirmişti oohh mis gibi tereyağımda var :)
Ooooo sen yulaflı yoğurdu iki kaseye çıkar bence . Okurken bile insanın iştahı kabarıyor
Allah ta yardımcın olsun...
ah cnm benim hemen sıraliyim
sigara böreği
kalp şeklinde hamur kızartması
olmazsa olmaz menemen
değişik tatlarda kanepeler
krep
rulo omlet
bide gelen misafir veletlerine haşlanmış yumurtadan örümcekli yumurta
bide katmer poça
şimdilik aklıma gelenler bunlar ama kesin ekleme yaparım ben bunlara aslında bide mıhlamamı yapsam yaa annnem köyden peynir getirmişti oohh mis gibi tereyağımda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?