Herkese günaydın,
14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
1,5 ayda toplam verdiğim kilo 7,7
Diyete devam...
Yeni bir diyet kitabı yazmaya başlamama az kaldı
Merhaba,
Öncelikle Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi :)) ( Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına diyelim her zamanki gibi )
Ben anladım ki zayıflamak sabır işi. Çok kısa sürede hemen zayıflayayım demenin hiç faydası yok. Hele ki yemeyeyim içmeyeyim nasıl olsa veririm, ya da yiyip içmeye devam ediyim ama kilo verdirdiği söylenen haplardan içeyim zayıflarım falan gibi çok yanlış yöntemlere kapılmak kesinlikle zararlı ve tehlikeli !!!
Ama planlı gitmek ve çok zorunlu olmadıkça plandan şaşmamak lazım galiba. Ben çok inatçı bir insanım ve bu inadımın her zaman olmasa da bazen faydasını görüyorum
Bir de buradaki arkadaşların tecrübelerinden ve tavsiyelerinden faydalanıyorum, yoksa tek başına yapılacak iş değil pes etmek çok kolay...
Siz bebeğinizi emziriyorsanız diyet yapmanız biraz zor, hele ki hamilelik kilolarını vermenin kolay olmadığını söylüyor arkadaşlar da...
Ama yine de süt için gerekli olanların dışında yediklerinizi sınırlayabilirseniz verirsiniz diye düşünüyorum
Ben yediklerimi yazmaya çalışırım , size de kalori sayımı yapmanızı tavsiye ederim, ben de bu tavsiye sayesinde bu kadar verebildiğimi düşünüyorum çünkü
Hepimize kolay gelsin...
teşekkür ederim.
ben artık bebegimi emzirmiyorum onun için sıkı bir diyete girebilirim.ama biraz iradesiz davranıyor oluşum ,kendime karşı özğüvenimi kaybetmeme neden oluyor(diyet konusunda sadece) 3 tane sorum olacak:
1) sabah 3 tane zeytin,1 tost,1 küçük yumurta haşlama,1bardak süt (nasıl çok mu yedim?)
2)kalorilerini nereden öğreneceğim?
3)yazınızın altında killo tablosu çıkıyor onu nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum:44:
Teşekkür ederiiim
İnadımı kırıyorum galiba sonunda inşallah yani :)))
Maşallah, harikasınız yahu!
Bana gelirsek, ben de dün zıvanadan çıkanlardanım. Evde pişince dayanamadım ve öğle ve akşam öğünlerimi yemeyip tam beş tane dolma yedim. Üstüne üstlük Oscar ödüllerini izleme bahanesiyle 2 avuç kuru üzüm ve 2 tane devasa latte içtim. Sabah 8de yatarak düzene soktuğum uyku düzenimi mahvettim vs vs. Biraz önce kalkınca koşarak kilo bildirimi yapmak için tartıya gittim. Ve sonuç Allah'tan büyük hüsran olmadı. Ancak bir şey fark ettim ki; fotoğraf çekmek için elimde ipad ile tartı üstüne çıkıyorum ve ipad tam 650 gr. mış yani bu geçtiğimiz hafta verdiğim kilo bildirimini de öldürüyor ve benim kilo çizelgem aşağıdaki gibi oluyor;
BAŞLANGIÇ 73.7 KİLO
25 ŞUBAT 2013 - 1. HAFTA SONUNDA; 73.0
Yani bir haftada 700 gram vermişim. Kaçamaklarım öyle çok değildi ama ben en azından ilk haftalar daha çok kilo verirdim diye tahmin etmiştim. Buna da şükür diyor herkese hörmetlerimi sunuyorum :)
ben hep zayıftım vücudumu yenı tanıyorum kılo verdım mı kolay almıyormusum megersem ama veremıyorum cok ınatcı bı yapım var veremıyorum
Herkese günaydın,
14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
1,5 ayda toplam verdiğim kilo 7,7
Diyete devam...
Yeni bir diyet kitabı yazmaya başlamama az kaldı
merhaba canım henüz çok yeni bir anne olduğun için öncelikle seni tebrik ederim.
ben sana yardımcı olayım. kalorisepeti.com diye bir site var. oraya üye olarak işe başlayabilirsin. sitenin kullanımını 2 hafta kadar önce yazmıştım site içi arama yaparak bulabilirsin. günlük senn için belirtilen limite göre kalori sayımı yapıyorsun.
eğer emziriyor olsaydın kahvaltın için uygun diyebilirdim zira ben de o süreçlerden geçtim. ama artık emzirmediğine göre bence tost yerine 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurdu. yağsız 1 toost ve süt kahvaltı için yeterli oluyor. ben kahvaltıdaki kalorimimde 250 yi geçmemeye çalışıyorum çünkü öğlen ve akşam yenenler daha kalorili olabiliyor. doymuyorsan maydanoz, tere, roka gibi yeşilliklerle karnını şişirmen de mümkün.ama dediğim gibi dengeli bir diyetle kalori sayımını beraber yaparsan kısa sürede kurtulursun kilolardan.
kilo tablosunu da ylnzeskici arkadaşımız 3-4 gün önce ayrıntıl olarak yazmıştı. oradan faydalanabilirsin
aramıza hoşgeldin
alırken inat eden verirken de inat etsin müsadenle
bizimki alırken kepçeyle verirken kaşıkla baksana 20 gün oldu korkumdan tartılamıyorum bile :18: işe yaramaz bi rakam çıkacak diye
Ben dilimin döndüğünce anlatmaya çalışayım ;
1. www.tickerfactory.com sitesine giriyorsun.
2. Sayfanın ortalarında sağ tarafta Weight Loss/Fitness diye bir başlık , başlığın altında da Weight Loss var. Onu tıklıyorsun.
3. Açılan sayfada Select your ticker ruler diye bir başlık ve altında değişik seçenekler var , 18 sayfada bir sürü seçenek, beğendiğinin sol başındaki kutucuğu işaretlerip sayfanın en altındaki Next ' e tıklıyorsun.
4. Açılan sayfada Select your ticker slider diye bir başlık ve altında yine bir sürü seçenek var, 11 sayfadan beğendiğinin kutucuğunu işaretleyip yine sayfanın en altındaki Next e tıklıyorsun.
5.1. Açılan sayfada Choose a Password/Pin alanı var, oradaki kutuya bir şifre yazıyorsun. (* önemli = daha sonra kilo değişimlerinde sana lazım olacak )
5.2. Privacy : Public Data seçip,
5.3. Track : Weight seçip,
5.4. Weight Measurements başlığı altındaki Weight Units Kilograms olarak değiştiriyorsun.
- Your target weight : hedeflediğin kiloyu yazıyorsun,
- Your starting weight: başlangıç kilonu yazıyorsun,
- Your current weight: şu anki kilonu yazıyorsun, ( yeni başlıyorsan üsttekiyle aynı kiloyu yazıyorsun
- Weight Date: Günün tarihini ay/gün/yıl düzeninde yazıyorsun ( yani mesela 02/23/2013 )
6. Body Mass Index (BMI) - Optional başlığının altındaki
- Height Units: Metric/S.l. seçiyorsun
- Your Height: Boyunu yazıyorsun, ( ilk kutucuğa 1, ikincisine kaç santimse- mesela ben 1,70 im, ilk kutuya 1 , ikinci kutuya 70 yazıyorum ), Next'e tıklıyorsun
7. Açılan sayfada IMPORTANT: To update your ticker, click on it or bookmark this web address yazan yerin altındaki Weight Loss - Diet Ticker adresi sık kullanılanlarına ekliyorsun, (* önemli = daha sonra kilo değişimlerinde sana lazım olacak )
8. Sayfanın altlarında
Cut and paste code for most boards and web pages: başlığının altında bbCode alanıvar. Orada http://tickers.TickerFactory.com/..............png adresini copy yapıyorsun.
9. KK ' ya geri dönüp sol üst taraftaki kullanıcı kontrol paneline giriyorsun.
10. Sol altta Ayarlarım , Profilim kısmında Profili Düzenle ' ye tıklıyorsun.
11. sayfanın ortalarında Kişisel Bilgiler başlığı altındaki Çizelge alanına copy paste yaparak demin ticker factory sitesinden kopyaladığın adresi yapıştırıyorsun, sayfanın en altında sağda değişiklikleri kaydet diyerek işlemi sonuçlandırıyorsun.
12.1. Kilonda değişiklik olduğunda () , sık kullanılanlara eklediğin adresi tıklayıp oluşturmuş olduğun çizelgeyi çağırıyorsun,
12.2. Şifreni girerek , Track alanında Weight change seçip,
12.3. Ulaştığın kiloyu Current Weight alanına yazıyorsun,next e tıklıyorsun,
12.4. Açılan sayfada yine sonu ....png diye biten adresi copyalayıp, KK'daki çizelge alanına yapıştırıyorsun.
Dilerim bunu sık sık tekrarlamak zorunda kalırsın( tabii current alanına yazacağın kilonun starting alanına yazdığından düşük olması şartıyla
resmen sana wwwuuuuu diyesim var bravo :) umarm bizde senin gibi mutlu mesut paylaşırız kilolarımızı :)
gerçekten her ayrıntıyı eksiksiz anlatmışsın.her adımı dediğin gibi yaptım en son çizelgeyede yapıştırdım ama şu yazı çıkıyor:
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyor
gerçekten her ayrıntıyı eksiksiz anlatmışsın.her adımı dediğin gibi yaptım en son çizelgeyede yapıştırdım ama şu yazı çıkıyor:
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyor
canım bendede aynı sorun çıkıyordu sen ne yapacaksln biıiyormusunsonuncu penceredekini kopyala Çizelge bölümüne yapıştır ve sonra kapat
Direct Image URL:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrkxPjR/weight.png
ben bunu yapıştırıyorum.diğerlerinide denedim olmadı acaba hamilelik cetveli oluşturmuştum önceden ondan mı olmuyor:44:bebegin doğum tarihinide silemiyorum .belki onla alakası yoktur bilmiyorum o çizelgenin bi altındaki kutucukta çünkü(hamilelik takvimi)yazılarımın altında hamilelik takvimi yazıyor çünkü
teşekkür ederim canım :) İnşallah diyorum hep birlikte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?