Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Canım ıspanaklı gözleme 1 adet 404 kalori , zeytinyağlı ıspanak 1 tabak 212 kalori. Çok canın çektiyse ıspanaklı gözlemeyi yap, yarısını ye olsun bitsin :)

1- çeşit çok yapsan bile miktar az olsun sonradan kalanlar bu sefer diğer öğünlerde karşına çıkar
2- masaya en son sen otur. garson gibi dolan. onlar yemeklerin yarısını bitirdikten sonra. önden de limonlu maydanoz nane ye iştahını frenler.
3-o kahvaltı geç saatte olur ve sen o saatekadar acıkırsın. kahvaltı saati gelmeden 1 lop yumurta veya2 kaşık yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi ye kan şekerini dengeler
4- eğer yiyecek artarsa paketleyip misafirlerinle gönder. evde kalmasın

ay bu kadar olur seninkini okumadan ben de yoğurt yulaf yazmışım aklın yolu bir

ya benim elimde değil çok seviyorum bişeyler yapmayı hele şu aralar bi butik pastacılaga dadandım inanamazsnız kz arkadaşım doğum yaptı bebek kurbiyesi yaptım profilimdeki resimdekileri kendi el ceizlerimle yaptım harika keyif alıyorum ama malesef kendi yaptıklarımı yiyemiyorum o tatlılar tuzlular off yaa

kendime çok güldüm önceki sayfayı okumadan cevap yazmışım meğerse hepsini siz zaten yazmışsınız:)))))

tereciye tere satmışım neyse:)

diyet yapanın mutfaktaki yaratıcılığına ket vurması gerek sen önce zayıfla sonra pasta yap

diyet yapanın mutfaktaki yaratıcılığına ket vurması gerek sen önce zayıfla sonra pasta yap

tutuyorum kendimi zaten eyer kimse gelmiycekse yada benden biri bişey istememişsi temizlik dışında mutfaga eşimi sokuyorum Allahtan anlayışlıda kendi yemeğini kendi yapıp yiyo

ama ne olursa olsun anneme misafirmi gelicek ya beni çağırıyolar yada yapıp götürüyorum ablama misafirmi gelicek bana açıp yapıcaklarının listesini söylüyo seç hangisini sen yapıcaksın dio yani yaparmısın yok yap var tabi bu arada o zayıf hiç kardeşini düşünmüyo

benim ablam çok hırslı 36-38 beden arasında yaş 47 fıstık gibi. o da gestapo gibi yemeyin dötünüz başınız ayrı oynuyo diye kızar. elimde bi lokma bişey görse sen zayıflayamazsın der. ama çok sinir bozucu oluyor. neyseki ayrı şehirlerde yaşıyoruz. yoksa beni bunalıma sokardı. en son görüştüğümüzde yaza sen beni gör demiştim o da sen zayıflayamazsın demişti. artık ona ders verme zamanı geldi.

kendime çok güldüm önceki sayfayı okumadan cevap yazmışım meğerse hepsini siz zaten yazmışsınız:)))))

tereciye tere satmışım neyse:)

O değil de ben son önerini çok tuttum yalnız. Artan yiyeceklerle birkaç gün boyunca dolabı her açışında karşılaşmak , o sofrada yiyememiş olmaktan daha acı olsa gerek. En iyisi misafirleri bir kat daha sevindirip ellerine yolluklarını tutuşturmak

Selam kızlarr

Sabah 1 dilim kızarmış kepekli ekmek, 60 gram ezine peyniri, 30 gram maydanoz , 1/2 domates , 1 kupa şekersiz çay içmiştim. Arada 1 kupa şekersiz kahve , öğlen de 2 kase lahana çorbamdan yedim toplam 322,251 kalori almış oldum. 100 dakika Fitnazla yürüyüş yaptık ( maşallah ben yolu uzattıkça uzatıyorum ama o gık demiyo şimdilik )
431 kalori yaktım ( göstergenin söylediği 431 , kalorisepetine bakılırsa 578 kalori yakmış görünüyorum - hehe bayaa bir karlı oluyorum )
Fitnazı dikkate aldığımda 108,749 kalori alacaklıyım

Ara öğünden emin değilim ama akşama 200 gram haşlanmış brokoli üzerine 100 gram yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum ( toplam 120 kalori civarında yapıyo )
Akşam da bi 90 dk yürürsem 390 kalori civarı daha yakmış olcam , oradan da 378 kalori alacağım kalıcak, dünü sıfırlamış oldum sayılır...

bizim olay tam tersiydi ablam evlenince kilo aldı ben bekardım ve 50 kiloydum kyafetlerimi vermiyodum ona genişliycek die şimdi düşününce çok kırdım kalbini sonra o hırs yaptı ve istediği kiloya indi üstelik iki tane cocugu var sonra ben evlendim ve mutsuz son 1 yılda 20 kilo şaka gibi şimdi o bana aynısı yapmıyo oldugunca veriyo kıyafetlerini ama laf sokmadan durmuyo kimseye bişey dedirtmiyo ama kendi intikamını alıyo bi versem şu kiloları bi aynı olsak biliyorum ben ona neler yapıcam :)

ya hep öyle yapıyorum ama giden saklama kabım geri dönmüyo artık kaçıncı takım aldm geçen gün eşim sopayla kovalıycak artık istemekte isteyemiyorum onlarında hiç gözlerine batmıyo bu benim değildi die anlamıyorum valla artık yoğurt kabı dondurma kabına koyup vericem :)

Yoğurt ve dondurma kabı iyi fikir bence. Hem ellerine aldıklarında kabı küçümser bir yüz ifadesi yakalarsan
" kusura bakmayın saklama kabı hiç kalmadı, giden gelmiyo ,bunlarla idare ediverin artık , geri getirmeye zahmet etmeyin çöpe atabilirsiniz " dersin cukk oturur

Canım ıspanaklı gözleme 1 adet 404 kalori , zeytinyağlı ıspanak 1 tabak 212 kalori. Çok canın çektiyse ıspanaklı gözlemeyi yap, yarısını ye olsun bitsin :)

ben yufkadan olanı değil el açması hamurdan istiyorum.onuda yapamıyorum zaten.onun için ıspanaklı yemegini yapcam.

2 yemek kaşıgı yag
salça 1 kaşık
sogan 1 adet
ıspanak(1kg)
bulgur 200 gr(ama 200 gr nasıl ölçecem fikir verecek var mı?)

:44: iri bulgur mu ince bulgur mu

seni en kocamanından tebrik ederim sabah ben 1 k.kutusu ezine 8 zeytin 1 salatalık 2 dilim salam 2 dilim kepekli ekmek ve 9lu bitki çayı içtim ara ögün minik bi yeşil elma ögle yemeği 1 dilim ekmek bi kase mercimek çorbası yarım kasede yoğurt yedim sabah sadece 20 dk. yürüyebildim yoksa geç kalıcaktıım bu akşam anneme gidicem daha önce ona akıl edipte anneme step tahtamı brakmştım artk dizi izlerken 1 saat yapsam anca olur sanırım akşamda bi anne çorbası oohh mis :)

aynen öyle belki utanırda getirirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…