WAWWW .becerikliyiz sanırım baya.Allahtan ben sadece iştahlıyım.birde becerikli olsam vay halimesıkma ,gözleme tarzı şeylere bayılıyorum.ıspanak yemegi yapcam bugün.ama nasıl canım ıspanaklı gözleme istiyo anlatamam.Allahtan yapmayı bilmiyorum
ya ben gittiğim davetlerden korkmuyorum frene basabilirim ama pazar günü kahvaltıya eşimin arkadşları çocukları ve ablamın oğlu gelicek ki ( bu konuda mütavazi olamıycam) çok güzel masalar hazırlarım ben aklımda şimdiden bilindik kahvaltılar dışında 7 farklı çeşit var onlar benim özene bezene yaptıklarımı yerken ben nasıl bakıcam yaa bide tatlı yapıcam üstüne akıl verin bana yaa acaba onlardamı diet yaptırsam hahahha
Sen bence hazırlık yapmaya başlamadan önce karnını doyur, aç başlama ( ki bilindik kahvaltılar dışında 7 farklı çeşit daha diyorsun , hepsini pazar sabahı misafirlerin gelmeden yapamayacağına göre bir gün evvelden başlıcan demektir ), ve pazar sabahı da son hazırlıkları yaparken bir kase yoğurdun içine koy yulaf ezmesini bi ye, arada bir iki fincan da kahve iç iştahın iyice kapansın, ondan sonra misafirlerinle sofraya otur, onlar yiyeceklerin lezzetine olan hayranlığıyla ağızlarına her bir lokmayı götürürken, sen de gözünde giymeyi çok istediğin kıyafetlerini ve zarif güzel bedeninle bırakacağın hayranlığı canlandır
Nasıl taktik
WAWWW .becerikliyiz sanırım baya.Allahtan ben sadece iştahlıyım.birde becerikli olsam vay halimesıkma ,gözleme tarzı şeylere bayılıyorum.ıspanak yemegi yapcam bugün.ama nasıl canım ıspanaklı gözleme istiyo anlatamam.Allahtan yapmayı bilmiyorum
evet evet çok mantıklı :) önce bi güzel yemeğimi yer sonra son rutuşları yaparım masadada ayıp olmasın die bi iki salatalık yerim sonra çay servisiydi boş tabaklardı derken sürekli servis yapar göze batmam biraz hizmetçi gibi olucam ama olsun napiyim yaz olunca bende kurulucam masaya ne olur ne olmaz diyede sabah erken kalkar fazladan fazldan yürürüm :)
kimse durmasın önümde ben geliyorummm :)
ay bu kadar olur seninkini okumadan ben de yoğurt yulaf yazmışım aklın yolu bir
ya benim elimde değil çok seviyorum bişeyler yapmayı hele şu aralar bi butik pastacılaga dadandım inanamazsnız kz arkadaşım doğum yaptı bebek kurbiyesi yaptım profilimdeki resimdekileri kendi el ceizlerimle yaptım harika keyif alıyorum ama malesef kendi yaptıklarımı yiyemiyorum o tatlılar tuzlular off yaa
kendime çok güldüm önceki sayfayı okumadan cevap yazmışım meğerse hepsini siz zaten yazmışsınız:)))))
tereciye tere satmışım neyse:)
diyet yapanın mutfaktaki yaratıcılığına ket vurması gereksen önce zayıfla sonra pasta yap
demek benim kahvaltım belli oldu yoğurtlu yulaf :)
tutuyorum kendimi zaten eyer kimse gelmiycekse yada benden biri bişey istememişsi temizlik dışında mutfaga eşimi sokuyorum Allahtan anlayışlıda kendi yemeğini kendi yapıp yiyo
ama ne olursa olsun anneme misafirmi gelicek ya beni çağırıyolar yada yapıp götürüyorum ablama misafirmi gelicek bana açıp yapıcaklarının listesini söylüyo seç hangisini sen yapıcaksın dioyani yaparmısın yok yap var tabi bu arada o zayıf hiç kardeşini düşünmüyo
kendime çok güldüm önceki sayfayı okumadan cevap yazmışım meğerse hepsini siz zaten yazmışsınız:)))))
tereciye tere satmışım neyse:)
benim ablam çok hırslı 36-38 beden arasında yaş 47 fıstık gibi. o da gestapo gibi yemeyin dötünüz başınız ayrı oynuyo diye kızar. elimde bi lokma bişey görse sen zayıflayamazsın der. ama çok sinir bozucu oluyor. neyseki ayrı şehirlerde yaşıyoruz. yoksa beni bunalıma sokardı. en son görüştüğümüzde yaza sen beni gör demiştim o da sen zayıflayamazsın demişti. artık ona ders verme zamanı geldi.
O değil de ben son önerini çok tuttum yalnız. Artan yiyeceklerle birkaç gün boyunca dolabı her açışında karşılaşmak , o sofrada yiyememiş olmaktan daha acı olsa gerek. En iyisi misafirleri bir kat daha sevindirip ellerine yolluklarını tutuşturmak
ya hep öyle yapıyorum ama giden saklama kabım geri dönmüyo artık kaçıncı takım aldm geçen gün eşim sopayla kovalıycak artık istemekte isteyemiyorum onlarında hiç gözlerine batmıyo bu benim değildi die anlamıyorum valla artık yoğurt kabı dondurma kabına koyup vericem :)
Canım ıspanaklı gözleme 1 adet 404 kalori , zeytinyağlı ıspanak 1 tabak 212 kalori. Çok canın çektiyse ıspanaklı gözlemeyi yap, yarısını ye olsun bitsin :)
ben yufkadan olanı değil el açması hamurdan istiyorum.onuda yapamıyorum zaten.onun için ıspanaklı yemegini yapcam.
2 yemek kaşıgı yag
salça 1 kaşık
sogan 1 adet
ıspanak(1kg)
bulgur 200 gr(ama 200 gr nasıl ölçecem fikir verecek var mı?)
Selam kızlarr
Sabah 1 dilim kızarmış kepekli ekmek, 60 gram ezine peyniri, 30 gram maydanoz , 1/2 domates , 1 kupa şekersiz çay içmiştim. Arada 1 kupa şekersiz kahve , öğlen de 2 kase lahana çorbamdan yedim toplam 322,251 kalori almış oldum. 100 dakika Fitnazla yürüyüş yaptık ( maşallah ben yolu uzattıkça uzatıyorum ama o gık demiyo şimdilik)
431 kalori yaktım ( göstergenin söylediği 431 , kalorisepetine bakılırsa 578 kalori yakmış görünüyorum - hehe bayaa bir karlı oluyorum )
Fitnazı dikkate aldığımda 108,749 kalori alacaklıyım
Ara öğünden emin değilim ama akşama 200 gram haşlanmış brokoli üzerine 100 gram yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum ( toplam 120 kalori civarında yapıyo )
Akşam da bi 90 dk yürürsem 390 kalori civarı daha yakmış olcam , oradan da 378 kalori alacağım kalıcak, dünü sıfırlamış oldum sayılır...
Yoğurt ve dondurma kabı iyi fikir bence. Hem ellerine aldıklarında kabı küçümser bir yüz ifadesi yakalarsan
" kusura bakmayın saklama kabı hiç kalmadı, giden gelmiyo ,bunlarla idare ediverin artık , geri getirmeye zahmet etmeyin çöpe atabilirsiniz " dersin cukk oturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?