Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

şuanda bildiğiniz oha oldum yani bu kalori sepeti benle dalgamı geçiyo acaba step tahtasında 25 dk koşu bandında 1 saat yürümekten daha çok kolari harcıyo in çık in çık daha çok yakıyosun demekki ozman ben step tahtasını annemden geri alıyım

Evde ince bulgur yokmuş. Ben de iri bulgur ölçüp tarttım senin için 10-11 yemek kaşığı ( tepeleme değil ) iri bulgur 200 gr ediyo

Evde ince bulgur yokmuş. Ben de iri bulgur ölçüp tarttım senin için 10-11 yemek kaşığı ( tepeleme değil ) iri bulgur 200 gr ediyo

çok teşekkür ederim.yemege bende iri bulgur koyacağım.iyi ki evde yokmuş:)bu arada kalori sepetinde ıspanaklı pirinç var.ama ben pirinç daha kalori diye bulgur koyacagım.

tekrardan teşekkürler HERKESE .zahmet verdim.

200 gr 10 11 kaşık ile ölçerim.ya da 1,25 su bardağı .

Son düzenleme:

benimki tam psikopat. bir ablam daha var o diyabetli olan o tam obez maalesef ona artık bulaşmıyo bütün asabiyetiyle bana sardırmış durumda

koş al annenden ama annen üstündeyken altından çekme kadıncağızın

Son düzenleme:

fıtnaz sana iyi dayanıyo vallahi arpasını suyunu eksik etme genç yaşta mefta olur sonra garibim

hayııııır
ıspanağa 1 avuç konur 1 bardak koyarsan ıspanaklı pilav olur

dedim ama geç kaldım galiba an itibariyle yemeğin pişmiş olsa gerek

dietimi muntazam yapıyorum 1haftadır ama 1grm vermedım sporumuda yapıyorum yardım edın ne olur cıldırıcam ne yapmalıyım

canım benim yazık sana:2: işte ben de bununla karşılaşacağımı tahmin ettiğim için 1 ay bitmeden tartılmayacağım. üzülme bazı bünyeler başlangıçta direnç gösteriyor. sen devam et sakın yılma

fıtnaz sana iyi dayanıyo vallahi arpasını suyunu eksik etme genç yaşta mefta olur sonra garibim

Neresinden sulayacağımı bilsem eksik etmeyecem de kurulum için gelen çocuk neresinden yağlanması gerektiğini bulamadı, ben size telefonla bildiririm dedi gidiş o gidiş.
İnşallah bişey olmaz , tam kaptırdım gidiyorum çok üzülürüm vallahii

Rica ederim ne demek :)))

hayııııır
ıspanağa 1 avuç konur 1 bardak koyarsan ıspanaklı pilav olur

dedim ama geç kaldım galiba an itibariyle yemeğin pişmiş olsa gerek

evet yaptım bile.yazını yeni okuyorum.çok lezzetli oldu yemeğim.yoğurtla yedim nefisti.acıkınca her şey daha bi güzel geliyor zaten:)akşamda fitnes salonunda 1 saat spor yaptım:)uzay yürüyüşü de yaptım ama kalori sepetinde ne ingilizcesi ne türkçesi yok.bende 10 dk yürüyüş dedim ama ben 15 dk yapmıştım.ki yürüyüşten daha fazla kalori yakıyordur bence çünkü koşuyo gibi hareket ediyorsun aman eksik yazayımda fazla yazmayayım.benim günlük kalorim 1350 oldu.almam gereken 2000miş zayıflamam için ise 975 kalori yemem lazımmış ama bu kadar az yiyemem.çünkü spor salonunda bayılacaktım .tansiyon filan kalmadı:)

çok açım yaaaa:18:bu saatte de bir şey yememliyim biliyorum.ama midem kazınıyo resmen.

çok açım yaaaa:18:bu saatte de bir şey yememliyim biliyorum.ama midem kazınıyo resmen.

Bu saatte 1 elma / 1 portakal ya da iki üç hurma ( evde varsa, yoksa mümkün olan en kısa sürede bir miktar almanızı tavsiye ederim 1 tanesi 15 kalori ve tatlı , açlık , susuzluk gibi hislerin köreltilmesinde cidden yardımcı oluyor , fiyatı biraz tuzlu maalesef ben 280 gr 9,49 tl ye almıştım ama arada tüketilebilir ) yeseydiniz daha az kalori almış olurdunuz ama neyse sağlık olsun artık...

Sabret canım biraz. tuzlu yiyorsan vücudun su tutuyor olabilir. Bu arada hangi listeye uyuyorsun 1 haftadır

normalde yapı olarak az tuz ve cok su ıcen bırıyım bu dıette sadece aksam yemegıne sebze yemegıne az tuz atıyorum ayda 8kıloyu yapıyordum 10 gundur ama bugun haftda 3,5 a gectım belkım 1kıloda olsa gıder 1hfatada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…