ben yufkadan olanı değil el açması hamurdan istiyorum.onuda yapamıyorum zaten.onun için ıspanaklı yemegini yapcam.
2 yemek kaşıgı yag
salça 1 kaşık
sogan 1 adet
ıspanak(1kg)
bulgur 200 gr(ama 200 gr nasıl ölçecem fikir verecek var mı?)
Evde ince bulgur yokmuş. Ben de iri bulgur ölçüp tarttım senin için10-11 yemek kaşığı ( tepeleme değil ) iri bulgur 200 gr ediyo
bardak hesabı yapsaydın dahamı iyi anlardı acaba ?
Evde ince bulgur yokmuş. Ben de iri bulgur ölçüp tarttım senin için10-11 yemek kaşığı ( tepeleme değil ) iri bulgur 200 gr ediyo
benim ablam çok hırslı 36-38 beden arasında yaş 47 fıstık gibi. o da gestapo gibi yemeyin dötünüz başınız ayrı oynuyo diye kızar. elimde bi lokma bişey görse sen zayıflayamazsın der. ama çok sinir bozucu oluyor. neyseki ayrı şehirlerde yaşıyoruz. yoksa beni bunalıma sokardı. en son görüştüğümüzde yaza sen beni gör demiştim o da sen zayıflayamazsın demişti. artık ona ders verme zamanı geldi.
şuanda bildiğiniz oha oldum yani bu kalori sepeti benle dalgamı geçiyo acaba step tahtasında 25 dk koşu bandında 1 saat yürümekten daha çok kolari harcıyo in çık in çık daha çok yakıyosun demekki ozman ben step tahtasını annemden geri alıyım
Selam kızlarr
Sabah 1 dilim kızarmış kepekli ekmek, 60 gram ezine peyniri, 30 gram maydanoz , 1/2 domates , 1 kupa şekersiz çay içmiştim. Arada 1 kupa şekersiz kahve , öğlen de 2 kase lahana çorbamdan yedim toplam 322,251 kalori almış oldum. 100 dakika Fitnazla yürüyüş yaptık ( maşallah ben yolu uzattıkça uzatıyorum ama o gık demiyo şimdilik)
431 kalori yaktım ( göstergenin söylediği 431 , kalorisepetine bakılırsa 578 kalori yakmış görünüyorum - hehe bayaa bir karlı oluyorum )
Fitnazı dikkate aldığımda 108,749 kalori alacaklıyım
Ara öğünden emin değilim ama akşama 200 gram haşlanmış brokoli üzerine 100 gram yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum ( toplam 120 kalori civarında yapıyo )
Akşam da bi 90 dk yürürsem 390 kalori civarı daha yakmış olcam , oradan da 378 kalori alacağım kalıcak, dünü sıfırlamış oldum sayılır...
çok teşekkür ederim.yemege bende iri bulgur koyacağım.iyi ki evde yokmuş:)bu arada kalori sepetinde ıspanaklı pirinç var.ama ben pirinç daha kalori diye bulgur koyacagım.
tekrardan teşekkürler HERKESE .zahmet verdim.
200 gr 10 11 kaşık ile ölçerim.ya da 1,25 su bardağı .
dietimi muntazam yapıyorum 1haftadır ama 1grm vermedım sporumuda yapıyorum yardım edın ne olur cıldırıcam ne yapmalıyım
dietimi muntazam yapıyorum 1haftadır ama 1grm vermedım sporumuda yapıyorum yardım edın ne olur cıldırıcam ne yapmalıyım
fıtnaz sana iyi dayanıyo vallahi arpasını suyunu eksik etme genç yaşta mefta olur sonra garibim
çok teşekkür ederim.yemege bende iri bulgur koyacağım.iyi ki evde yokmuş:)bu arada kalori sepetinde ıspanaklı pirinç var.ama ben pirinç daha kalori diye bulgur koyacagım.
tekrardan teşekkürler HERKESE .zahmet verdim.
200 gr 10 11 kaşık ile ölçerim.ya da 1,25 su bardağı .
Hmmmmmmmmmmmm deneyen varmi
hayııııır
ıspanağa 1 avuç konur 1 bardak koyarsan ıspanaklı pilav olur
dedim ama geç kaldım galiba an itibariyle yemeğin pişmiş olsa gerek
çok açım yaaaa:18:bu saatte de bir şey yememliyim biliyorum.ama midem kazınıyo resmen.
Sabret canım biraz. tuzlu yiyorsan vücudun su tutuyor olabilir. Bu arada hangi listeye uyuyorsun 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?