Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

afiyet olsun canım beğendiğine çok sevindim

Herkese gunaydin😊

Haftada bir kilo bildirim gunu yazasamda yazilanlari takip ediorum.
Diyetede duzenli devam ediyorum aslinda dune kadar duzenliydi taaaki dun kendimden gecip yiyene kadar. 😭 Cooooook pisman oldum. 😥

Tartiya bu hafta hic cikmasammi acaba???

Kaldigim yerden diyete devam elbette. Simdi tartilmicam belki bi kac saat sonra kendimi daha iyi hissedersem ozaman belki 😔

kızıar kilo bildirimi nerde?
dün gece ne yaptım biliyormusunuz kızlartam 3 tane büyük çıkolata yedim azmış gibi kızarmış potates üstünede kahve ve craker yedimofff gerçekten resmen bi canavara dönüşmüştüm bu gün tek yapmam gereken şey imdat diyetini yapmak
bu sabah tartıldım ve ne görsem iyidir?tam 65.900

Son düzenleme:

Uzulme canim. Dun yiyen tek sen degilsin. Bende maalesef yedim. 😳
Ama yedik gitti. Bu hafta sifir kacamak olcak. Insallah pes etmek yok.

Son düzenleme:
Hah şöyle yola gelin bakayım
Ne o öyle 3 TANE BİRDEN LAHMACUN + MAGNUM DONDURMA felan !!!
incelin ondan sonra ne isterseniz gönül rahatlığıyla yiyebileceksiniz zaten...

yok yok ben aldım dersimi o magnumu vericem diye dün koşubandımla ekstra amaçsız yürüyüşlere çıktk :) ama olsun beni ne kadar sevdiğini anlattı hergün gel görüşelim dio

Herkese günaydın,

14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3

1,5 ayda toplam verdiğim kilo 7,7
Diyete devam...
Yeni bir diyet kitabı yazmaya başlamama az kaldı

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Uzulme canim. Dun yiyen tek sen degilsin. Bende maalesef yedim. 
Ama yedik gitti. Bu hafta sifir kacamak olcak. Insallah pes etmek yok.

Hanımlarrr !!!
topiğe girmediğiniz için dünkü fırçadan kurtuldunuz ama bugünkünden kaçamıcaksınız
Naaptınız niye içinizdeki uyuyan canavarı uyandırıyosunuz bakiiim
Ben içimdeki o iştah canavarını kış uykusuna yatırdım size de tavsiye ederim. Babam birkaç haftasonudur sucuklu tost sayıklıyo, annem de kızın karşısında nasıl yiycen kokuta kokuta diye kızıp izin vermiyodu. Bu sabah kalktım ki babam sucuklu tost yapıyo !! ( muhtemelen kahvaltıya gelecek olan abimi bahane etmiştir )
Vee ben hiç istifimi bozmadan güzel güzel denge light ekmeğimi kızarttım 1 dilim, oturdum masaya, lor peynirimi, limonlu maydonozumu ve yarım domatesimi yedim 1,5 kupa şekersiz çayımı içtim ve kalktım
Ama annemin içi gitti garibim yemedim tost diye yaa (

Bu arada bir derdim var (
Akşam liseden arkadaşıma yemeğe davetliyim. Israrları nasıl savuşturacağımı düşünüyorum, tecrübeli olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Zira şimdiye kadar bulabildiğim bir kaç yöntem pek başarılı olmayacak gibi görünüyor gözüme.:44:
1. Diyetteyim desem; aman bir günden bişey olmaz diyip bütün masadakiler ısrar edecekler
2. Az az yemeye çalışsam ev sahibi yemeklerini beğenmediğimi düşünecek ( evine ilk defa gidicem çünkü )
3. Gitmesem olmayacak , ben onları davet ettim geldiler, şimdi iade-i ziyaret zamanı :97:

merhaba,

öncelikle tebrik ederim.ne yalan söyleyeyim tek kelime ile KISKANDIM...ama kıskandığım azmin oldu.çünkü kaç kere diyete başlıyorum bu sefer yemeyeceğim dikkat edeceğim desemde ,ne yazık ki amannn canım istiyo bi seferden bir şey olmaz vs diyerek iipin ucunu kaçırdım.ama şu an gerçekten çok ama çok istiyorum şu 6 kilo fazlamdan kurtulmayı.6 kilo fazlam göbek ve ne yazık ki yanlarda(can simiti gibi oldum)nedeninide biliyorum çok şekerli şey tüketiyorum.şeker krizim tutuyor.baklava,çikolata ,goflet vs.(birde doğum yaptım 9 ay önce)

insan kilo verenleri görünce ki kısa bir zamanda da vermişsiniz.bende yaparım diyor:)

her gün ne yediğinizi yazarsanız bende uygulamaya çalışacağım. teşekkürler.

bence git .arkadaşının ve ailesinin gönlü olur.sanada değişiklik olur.gitmek istememe nedenin zaten sadece yemekli olması.sen anladığım kadarıyla zaten iradeli bir bayansın.ki bunun en güzel örnegi babanın sucuklu tostundan yememiş olman.(ki ben dayanamazdım)arkadaşına gitmeden önce fazla hazırlık yapmamaları için telefonda durumu açıklayabilirsin.yemege geleceğini ama sofrada hafif şeyler olursa yiyebileceğini.1 günden bir şey olmaz diyerek kendini avutmak istemediğini .bence sen çokta düşünceli bir kişisin.arkadaşın ve ailesi yemekleri begenmediğini düşünür diyerek bunuda buradan çıkarıyorum:)onun için açıkca arkadaşına durumu anlat.

kısacası

bence git
arkadaşına durumu açıklayıp hafif şeyler yediğininden bahset(ya da yemekli olmasın çay içmeye geleyim de kabul etmezse hafif şeyler konusunda ısrar et)
ve arkadaşınla vakit geçirmenin tadını çıkar

Haklısın yaa gidiyim ben :)) Arkadaşımı kırmak istemiyorum hem sıkılıyorum da zaten evde oturmaktan, sohbet muhabbet bana da iyi gelecek

Çaya gitmeyi teklif ettim aslında da , bugün izin günüymüş , daha önce de diğer bir arkadaşımıza izin gününde bizi yemeğe davet edeceğine söz vermiş, şimdi sözünü tutmak istiyor kızcağız ben de yok illaa çaya gelelim diyemedim kabul ettim
Evet ben şimdi arayayım ikisini de peşin peşin uyarayım beni zorlamasınlar

Teşekkür ederim tavsiye için...

ne corbası o neye yarıyor bende ıstıyorum

lahana çorbası ama yenilebilir lezzetli bi çorba.
bu tarifi ben damak tadıma göre geliştirdim. 1 orta boy lahanayı doğruyorsunuz ben blender dan geçirmiyorum yemak gibi olunca hem görüntüsü hem de lezzeti daha iyi oluyor. içine 2-3 baş soğan, 1 kereviz(lahanayı yenebilir hale getiriyor), 1-2 havuç, 2-3 domates veya salça(istersen beyaz da yapabilirsin), 1 demet maydanoz, yarımşar demet nane ve dereotu varsa taze kırmızı biber ayrıca yakışacağını düşündüğün kalorisiz sebzelerden de az az ekleyebilirsin. bu çorbaya ödem attırıcı olduğu için taze soğan, sarımsak da koyuyorlar. onu da koy amaç lezzeti artırmak. bir de sağlıklı değil ama lezzet için et bulyon koyuyorum 1-2 tane çorbanın miktarına göre ama tuzu ona göre ayarlıyorsun. piştikten sonra ister limon sık, acı kırmızı biber, karabiber koy ye istersen limonsuz içine 2-3 kaşık yoğur koy ye. ben bi yoğurtlu bi sade yiyorum böylece bıkkınlık olmuyor. afiyet olsun

Merhaba,

Öncelikle Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi :)) ( Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına diyelim her zamanki gibi )

Ben anladım ki zayıflamak sabır işi. Çok kısa sürede hemen zayıflayayım demenin hiç faydası yok. Hele ki yemeyeyim içmeyeyim nasıl olsa veririm, ya da yiyip içmeye devam ediyim ama kilo verdirdiği söylenen haplardan içeyim zayıflarım falan gibi çok yanlış yöntemlere kapılmak kesinlikle zararlı ve tehlikeli !!!

Ama planlı gitmek ve çok zorunlu olmadıkça plandan şaşmamak lazım galiba. Ben çok inatçı bir insanım ve bu inadımın her zaman olmasa da bazen faydasını görüyorum
Bir de buradaki arkadaşların tecrübelerinden ve tavsiyelerinden faydalanıyorum, yoksa tek başına yapılacak iş değil pes etmek çok kolay...
Siz bebeğinizi emziriyorsanız diyet yapmanız biraz zor, hele ki hamilelik kilolarını vermenin kolay olmadığını söylüyor arkadaşlar da...
Ama yine de süt için gerekli olanların dışında yediklerinizi sınırlayabilirseniz verirsiniz diye düşünüyorum
Ben yediklerimi yazmaya çalışırım , size de kalori sayımı yapmanızı tavsiye ederim, ben de bu tavsiye sayesinde bu kadar verebildiğimi düşünüyorum çünkü
Hepimize kolay gelsin...

imdat diyetini yapiyorum bugün basladim,ben ayca kayanin diyetine persembe günü baslamisdim tam alisamadan hoop hafta sonu bozmus oldum :26:

yok canim niye kizayim böyle yazmak daha iyi bugun toparlicam insallah bakalim yarin tartida imdat diyetinin faydalarini görebilecekmiyim:44:

Arkadaşlar ben müsadenizi istiyorum, yeğenimi öğretmeni sınıftan atmış onu almaya gitmeme gerek kalmamış oldu,
Fitnaz la ve Acımasız Ruhlar'la :18::83:randevumu öne aldım ben de
Yürüyüşümü yaptıktan sonra da duşumu alıp 1 kase leziz lahana çorbamdan içicem ( 50 kalori ) , 1 kase de yoğurdumu yiycem ( 120 gr. 60 kalori ) ,
sonra buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…