valla mümkünse kimse tutmasın beni ilaca başladım bugun bakalım bana neler yapıcak
xc9 'a mesajdır...
Tatlım çorbayı yaptım, gayette güzel oldu, hem pişerken hem yerken kokusu da tadı da güzeldi tavsiye ve tarif için tekrar teşekkür ederim. Bu arada benim gibi yorumları okuyup okuyup vazgeçen varsa bence az miktarda da olsa bi pişirip denesin derim ( ben ki sebzenin neredeyse hiçbirtürünü sevmem, ona rağmen beğendiysem sebze yemeyi seven arkadaşların seveceklerine inanıyorum)
Üstelik bu çorbada yok yok gibi bişey. Lahana, kereviz, kuru soğan, taze soğan, havuç, maydanoz , dereotu, nane, domates, kırmızı biber, hatta et bulyon süper yani...
kızıar kilo bildirimi nerde?
dün gece ne yaptım biliyormusunuz kızlartam 3 tane büyük çıkolata yedim azmış gibi kızarmış potates üstünede kahve ve craker yedim offf gerçekten resmen bi canavara dönüşmüştüm bu gün tek yapmam gereken şey imdat diyetini yapmak
bu sabah tartıldım ve ne görsem iyidir?tam 65.900
Hah şöyle yola gelin bakayım
Ne o öyle 3 TANE BİRDEN LAHMACUN + MAGNUM DONDURMA felan !!!
incelin ondan sonra ne isterseniz gönül rahatlığıyla yiyebileceksiniz zaten...
Herkese günaydın,
14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
1,5 ayda toplam verdiğim kilo 7,7
Diyete devam...
Yeni bir diyet kitabı yazmaya başlamama az kaldı
Uzulme canim. Dun yiyen tek sen degilsin. Bende maalesef yedim. 
Ama yedik gitti. Bu hafta sifir kacamak olcak. Insallah pes etmek yok.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese günaydın,
14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
1,5 ayda toplam verdiğim kilo 7,7
Diyete devam...
Yeni bir diyet kitabı yazmaya başlamama az kaldı
Hanımlarrr !!!
topiğe girmediğiniz için dünkü fırçadan kurtuldunuz ama bugünkünden kaçamıcaksınız
Naaptınız niye içinizdeki uyuyan canavarı uyandırıyosunuz bakiiim
Ben içimdeki o iştah canavarını kış uykusuna yatırdım size de tavsiye ederim. Babam birkaç haftasonudur sucuklu tost sayıklıyo, annem de kızın karşısında nasıl yiycen kokuta kokuta diye kızıp izin vermiyodu. Bu sabah kalktım ki babam sucuklu tost yapıyo !! ( muhtemelen kahvaltıya gelecek olan abimi bahane etmiştir)
Vee ben hiç istifimi bozmadan güzel güzel denge light ekmeğimi kızarttım 1 dilim, oturdum masaya, lor peynirimi, limonlu maydonozumu ve yarım domatesimi yedim 1,5 kupa şekersiz çayımı içtim ve kalktım
Ama annemin içi gitti garibim yemedim tost diye yaa(
Bu arada bir derdim var(
Akşam liseden arkadaşıma yemeğe davetliyim. Israrları nasıl savuşturacağımı düşünüyorum, tecrübeli olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Zira şimdiye kadar bulabildiğim bir kaç yöntem pek başarılı olmayacak gibi görünüyor gözüme.:44:
1. Diyetteyim desem; aman bir günden bişey olmaz diyip bütün masadakiler ısrar edecekler
2. Az az yemeye çalışsam ev sahibi yemeklerini beğenmediğimi düşünecek ( evine ilk defa gidicem çünkü )
3. Gitmesem olmayacak , ben onları davet ettim geldiler, şimdi iade-i ziyaret zamanı :97:
Teşekkür ederiiim
İnadımı kırıyorum galiba sonunda inşallah yani :)))
bence git .arkadaşının ve ailesinin gönlü olur.sanada değişiklik olur.gitmek istememe nedenin zaten sadece yemekli olması.sen anladığım kadarıyla zaten iradeli bir bayansın.ki bunun en güzel örnegi babanın sucuklu tostundan yememiş olman.(ki ben dayanamazdım)arkadaşına gitmeden önce fazla hazırlık yapmamaları için telefonda durumu açıklayabilirsin.yemege geleceğini ama sofrada hafif şeyler olursa yiyebileceğini.1 günden bir şey olmaz diyerek kendini avutmak istemediğini .bence sen çokta düşünceli bir kişisin.arkadaşın ve ailesi yemekleri begenmediğini düşünür diyerek bunuda buradan çıkarıyorum:)onun için açıkca arkadaşına durumu anlat.
kısacası
bence git
arkadaşına durumu açıklayıp hafif şeyler yediğininden bahset(ya da yemekli olmasın çay içmeye geleyim de kabul etmezse hafif şeyler konusunda ısrar et)
ve arkadaşınla vakit geçirmenin tadını çıkar
ne corbası o neye yarıyor bende ıstıyorum
merhaba,
öncelikle tebrik ederim.ne yalan söyleyeyim tek kelime ile KISKANDIM...ama kıskandığım azmin oldu.çünkü kaç kere diyete başlıyorum bu sefer yemeyeceğim dikkat edeceğim desemde ,ne yazık ki amannn canım istiyo bi seferden bir şey olmaz vs diyerek iipin ucunu kaçırdım.ama şu an gerçekten çok ama çok istiyorum şu 6 kilo fazlamdan kurtulmayı.6 kilo fazlam göbek ve ne yazık ki yanlarda(can simiti gibi oldum)nedeninide biliyorum çok şekerli şey tüketiyorum.şeker krizim tutuyor.baklava,çikolata ,goflet vs.(birde doğum yaptım 9 ay önce)
insan kilo verenleri görünce ki kısa bir zamanda da vermişsiniz.bende yaparım diyor:)
her gün ne yediğinizi yazarsanız bende uygulamaya çalışacağım. teşekkürler.
ama arkadaş sen öğlenle akşamı birlediğini bir kenara bırak ta , yediklerin külliyen zarar olmuş be ya :)))
o ne öyle sucuk , mantı , karnıyarık , pilav ,revani ohhhhhhh sefam olsun demiş yemişsin bakıyorum
Neyse sen yarın imdat diyeti yap bence , topiğin geçmiş sayfalarında vardı imdat diyeti listesi 2 alternatifli sağolsun Seva cım paylaşmıştı ( 4 ya da 5 şubat olabilir ), bulamazsan internette de var ayça kaya nın videolu...
geçmiş olsun, yarın da kolay gelsin
ayol biz dün künefe yedik diye akşam 2 kaşık yoğur 2 lokma ekmekle günü bitirdik.sen mantı,karnıtyarık, pilav yemişsin bi de revanili ara öğün yapmışsın hemen lahana çorbası yapıp bir öğünü onla geçir. böyle yazdım diye de bana kızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?