Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

evet bu sabah tekrar baktım 56,200 ıdım bır sure bende tartılmıyım sabredebılırsem ınatcı benım vucudum ınatcı :18:

günaydınlar,

hurma şu ramazanda özellikle tüketilen değil mi?yanlış bir şey almayayım.aslında evde portakal elma vardı.ama yazını şimdi gördüm neyse sağlık olsun.eşim meyve ye dedi bende bu saatte meyve yenir mi hiç dedimhaklıymış oysa:)ama sütte 84 kaloriydi 1 bardağı.

koş al annenden ama annen üstündeyken altından çekme kadıncağızın

dün tam 50 dk inmedim üstünden çok eglenceli hem dizimi izliyorum hemde in çık in çık annem zaten bırakmış yapmayı sıkılmış beni öyle hevesli görünce vermekten vazgeçti kör öldü badem gözlü oldu yani ama no no no hafta sonu gidip eşimle alıcam onu

bencede yılma cnm benim bünyemde öyle ilk iki gün ver sonra 2 hafta sanki hiç diyet yapmıyomuşum gibi sonra birden sönüyosun gibi oluyo bence dvm et tam gaz :) biz yanındayız senin hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan :)

Kalori
[1]

yumurta

1 adet

80

[2]

Maydanoz

150 gr

60

[3]

Doygun Tam Buğday Ekmek

50 GRAM

96.5

[4]

siyah zeytin

3 adet (3gr)

24

[5]

Beyaz Light Peynir

3 PORS.(25 GR)

150

[6]

dost süt

1 200ml

59

Toplam :

469.5 kal.

nerede yanlış yapıyorum.kuş kadar besleniyorum.ama kalori öyle demiyor.deve kuşu gibi besleniyorum sanırım yaaa. hala açım.

eskiden ben demek 2000 kalori yiyormuşum .kahvaltıda yagda yumurta 2 adet,2 sucuklu kaşarlı tost,10 tane en az zeytin,ve çokokrem bolcaşimdi ise resmen kuşa döndüm.bi keyfimiz vardı yemek yemek onuda kilolarım bırakmıyor ki keyfini çıkarayım yemeginaman aman.

ama sen sadece yediklerini sayarsan olmazki spor yaparak verdiklerinide say öyle dengeyi kur kalori sepeti banada 900lerde bişey söyledi ama yediklerim haliyle geçiyor onun yerine sporunu orantılıyosun ben çalıştgım halde sabah akşam yürüyorum üstünüde bide mekik çekiyorum bakıyorum orantılanıyo hafta sonu evde oldugum için daha çok çıkıyorum koşubandına bide akşamları ta yatmaya yakın sporumu yapıyorum sonra saçlarımı toplayıp duşa ordan direk yatağa nasıl rahat kalkıyorum sabahları bilemezsin :)

benim 9 aylık bir bebeğim var .(ayın 6 sında tam 9 aylık olacak)şu an emekliyor ,karıştırıyor her yeri.gece hala uyku düzenimiz yok.gece en az 5-6 kez kaldırıyor.gün içerisinde de zaten onun peşindeyim.şu an uyuyo:)sabah 7 de kalkıyoruz.beni uyandırıyor.kendi bu saatlerde yatıyor.yani benim hiç kıprayacak halim kalmıyor.burada 1 senelik spor üyeliği yaptılar.dün kendimi aştım:)kolumu kıpırdatacak halim yokken kalktım gittim.1 saat spor yaptım.birde sanırım ben diyetten önce çok yiyormuşum.yediklerim az geliyor.yoruluyorumda hiç halim kalmıyor.

bu arada bi derdim var ya..

geçen hafta diyet vs fikrim yoktu.başlarım bir ara dedim diyete.ta ki bu siteye gelene kadar.neyse geçen hafta eşimin halasını bize çağırdık.kızım beni çok yoruyor diye eşim yardımcı olur.yemegi yapar vs demişti.tamam demiştim.neyse halayı aradım davet ettim gel 1 hafta kal bende dedim.halanında doktor işi varmış haftaya geleyim dedi.tamam dedim.ama ben diyete başladım.şimdi gerçekten günlerim çok yorucu geçiyor.önce yardımcı olacak diye sevinirken şimdi diyetim tehlikeye girecek diyorum.hani eve gelen misafir olsa 1 günlük tamam ama yatılı.ki biz hadi seni evine bırakalım demediğimiz sürece 1 ayda kalır 2 ayda.yalnız yaşıyor çünkü.güzelde yemek yapıyo.ve bol yaglı.ben kendi yemegimi yapayım desem bana yardım kısmı yalan olacak.zaten yoruluyorum birde yatılı misafir eziyete dönecek.çünkü sen yemiyorsun diye kadına da çerez pasta vs ikram etmemezlik yapamazsın.kahvaltıya otururken o yiyecek sen bakacaksınonun dışında iradem konusunda sizin kadar iyi değilim.

gelmemesini mi sağlamalıyım?eğer öyle diyorsanız nasıl?
yoksa yemekleri onun yapmasına izin verip porsiyonları mı mı azaltmalıyım?
ya da başka fikri olan.??

Günaydın,

Evet bahsettiğim meyve o. Ramazan da özellikle tüketilmesi , dini anlamlar yüklenmesinin yanısıra içerdiği birsürü şey ve bahsettiğim açlık, susuzluk, tatlı krizi gibi durumlarda nefsi köreltici olmasından da kaynaklanıyor. ( yani düşünsenize Allah araplara o çöl sıcağında öyle bir nimet vermiş ki bir sürü faydası var )
Ben meyve çok seven biri değilimdir, artı elma ve portakal midemi rahatsız ettiği için de çok tüketemiyorum, ama arada bu hurmadan yiyorum iyi geliyor.
Yalnız onun çeşitleri var bildiğim kadarıyla medine hurmasının kalorisi daha yüksek ve fiyatı da daha pahalı , alacak olursanız başka türünden alın derim.
Süt konusu biraz şaibeli bence. Ayça Kaya Milliyet gazetesine verdiği bir röpörtajda kilo problemi olanların yatmadan önce süt içmemelerini salık vermiş. Günlük 2 bardak , özellikle yemeklerden önce sıcak süt içilmesini önermiş , ve az yağlı günlük pastorize sütlerin en sağlıklı tür olduğunu belirtmiş...

Çocukken ne iyiydi sütümüzü içer , Adile Teyzemizi seyreder yatar uyurduk ahh ahh şimdi öyle mi ya , saat 7 den sonra bişey yeme yağ yapar, gece acıkırsan süt içme yağ yapar, bıdı bıdı bıdı ...
( onada Allah rahmet eylesin bu arada )

yahu sen maydanozu niçin sayıyorsun ki ben maydanoz tere turp gibi şeyleri saymam. onlar zaten negatif kalorili besin. yumurta süt ve peynirden 1 ini eksilt. mesela sütü ara öğün yap. peynir yumurta 3-5 zeytin ve 1 dilim ekmek ye. yanında istediğin kadar maydanoz roka ye 300 civarı ediyor ardından 1 saat yürü kahvaltının kalorisi bitti gitti

Yanlış anlama ama bırak gelsin şimdi gelme dersen yada ima edersen üzelebilir yaşlı ssonuçta diyete gelince bence anlayışla bile karşlar al karşına de böyle böyle kartlarını açık oyna yani kahvaltıda onlardan önce yap onlar yaparken sen bebeğinle ilgilen öglen zaten eşin yok evde hala zorlamaz seni ne yapıyosun bırak bebeği ona o evde yemeğini yerken sen hop spora akşamda onlar yemek yerken sen koca bi tabak salatayla başla yemege o seni bastrır zaten hala canın cekerse biraz biraz tadına bak ama kaçırma akşam yemekleri önemli çünkü ama sana yardıma gelen kadını geri cevirme bence hatta yapabilitosan evde spor yap şu zumba denen şey varya dans ediyolar öglenleri koy onu dvdye geç karşısına dans et çok eglenceli :)

herkes burdaymış. kızlaaar bugün pilatese başladım. hoca çok iyiydi. 1 saatte su gidi oldum. artık haftada 3 gün pilates diğer günler bisiklet. akşamları da zaten yürüyüşüm var. ohh süperim kendimi çok iyi hissediyorum

keşke bende evde olsam yaaa bende pilates malzemelerini alıp ebru şallı dvdleri almıştım okadar iyi gelmiştiki vucut duruşunu bile değiştiriyo insanın acaba yinemi başlasam hafta sonları 1 er saat yapabilir aslında ne dersiniz ağır olurmu

kızlar jillianla level 1/10 yaptım yarın level 2ye gecıcem bırde leslie ıle yurucem artık memnun olan ınsanlar var bugun 1mille start verdım zamanla artırcam yarında dıp kose temızlık var zaten ıyı spor dımı bırde hafta sonları ıkı gun pılates yapıyorum bır gun super karın bırgun selulıt savar aynı zamanda jıllıan felan ara vermıyorum daha ne olsun dımı

ben hocayı önceden tanıyordum ama pilates yaptığını bilmiyordum. son 2-3 senedir incecik ve sımsıkı bir vücutta görüyordum meğerse pilates eğitimi alıyormuş o süreçte inanamadım beli 55 santim falandı herhalde . :44:45 yaşında 2 çocuk annesi kadın20- 25 yaşında gibi bir vücuda sahipti. boynu yüzü bile o kadar gergindi ki öncesini bilmesem inanamazdım. bi de burası mersin kebabın tantuninin içli köfttenin deli gibi yendiği yer. ne kadar baskı altında olduğumuzu düşünün

süpersin
jillian nedir yahu sürekli adı geçiyor ama henüz tanışamadık

bi leslie var onu da söyleyin

Son düzenleme:
süpersin
jillian nedir yahu sürekli adı geçiyor ama henüz tanışamadık

bi leslie var onu da söyleyin

Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
canım youtube takıp edebılırsın 3level herlevel 10 gun yapılıyor sonra reped felan baska eksersızlerıne gecıyorsun ama ben sanırım 21 gunluk pilates kurlerı yapıp 42 gun sonra bu sevıyeyı 3levelı tekrar yapmayı dusunuyorum sonrasınada ozaman karar verıcem tavsıye ederım

sen mersindemisin bayılıyorum tatuniyeee benim için ye diycem ama kilolarını verdikten sonra artık :) istanbulda yemediğim yer kalmadı ama eşim mersinde yemezsen anlamazsn diyor işi gereği sürekli türkiyeyi gezdiği için mersine gidine sürekli arayıp bil bakalım ne yiyorum diyo oooff ya cnm çekti şimdi acaba kaç kaloriki kendisi

cısss çook kalori çook...
sen istediğin kiloya in, ondan sonra eşin Mersin'e gideceği zaman oradan sipariş et getirsin sana ödül olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…