canım benim yazık sana:2: işte ben de bununla karşılaşacağımı tahmin ettiğim için 1 ay bitmeden tartılmayacağım. üzülme bazı bünyeler başlangıçta direnç gösteriyor. sen devam et sakın yılma
çok açım yaaaa:18:bu saatte de bir şey yememliyim biliyorum.ama midem kazınıyo resmen.
Bu saatte 1 elma / 1 portakal ya da iki üç hurma ( evde varsa, yoksa mümkün olan en kısa sürede bir miktar almanızı tavsiye ederim 1 tanesi 15 kalori ve tatlı , açlık , susuzluk gibi hislerin köreltilmesinde cidden yardımcı oluyor , fiyatı biraz tuzlu maalesef ben 280 gr 9,49 tl ye almıştım ama arada tüketilebilir ) yeseydiniz daha az kalori almış olurdunuz ama neyse sağlık olsun artık...
koş al annenden ama annen üstündeyken altından çekme kadıncağızın
canım benim yazık sana:2: işte ben de bununla karşılaşacağımı tahmin ettiğim için 1 ay bitmeden tartılmayacağım. üzülme bazı bünyeler başlangıçta direnç gösteriyor. sen devam et sakın yılma
bencede yılma cnm benim bünyemde öyle ilk iki gün ver sonra 2 hafta sanki hiç diyet yapmıyomuşum gibi sonra birden sönüyosun gibi oluyo bence dvm et tam gaz :) biz yanındayız senin hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan :)
Kalori
[1]
yumurta
1 adet
80
[2]
Maydanoz
150 gr
60
[3]
Doygun Tam Buğday Ekmek
50 GRAM
96.5
[4]
siyah zeytin
3 adet (3gr)
24
[5]
Beyaz Light Peynir
3 PORS.(25 GR)
150
[6]
dost süt
1 200ml
59
Toplam :
469.5 kal.
nerede yanlış yapıyorum.kuş kadar besleniyorum.ama kalori öyle demiyor.deve kuşu gibi besleniyorum sanırım yaaa. hala açım.
eskiden ben demek 2000 kalori yiyormuşum .kahvaltıda yagda yumurta 2 adet,2 sucuklu kaşarlı tost,10 tane en az zeytin,ve çokokrem bolcaşimdi ise resmen kuşa döndüm.bi keyfimiz vardı yemek yemek onuda kilolarım bırakmıyor ki keyfini çıkarayım yemegin aman aman.
günaydınlar,
hurma şu ramazanda özellikle tüketilen değil mi?yanlış bir şey almayayım.aslında evde portakal elma vardı.ama yazını şimdi gördüm neyse sağlık olsun.eşim meyve ye dedi bende bu saatte meyve yenir mi hiç dedimhaklıymış oysa:)ama sütte 84 kaloriydi 1 bardağı.
Kalori
[1]
yumurta
1 adet
80
[2]
Maydanoz
150 gr
60
[3]
Doygun Tam Buğday Ekmek
50 GRAM
96.5
[4]
siyah zeytin
3 adet (3gr)
24
[5]
Beyaz Light Peynir
3 PORS.(25 GR)
150
[6]
dost süt
1 200ml
59
Toplam :
469.5 kal.
nerede yanlış yapıyorum.kuş kadar besleniyorum.ama kalori öyle demiyor.deve kuşu gibi besleniyorum sanırım yaaa. hala açım.
eskiden ben demek 2000 kalori yiyormuşum .kahvaltıda yagda yumurta 2 adet,2 sucuklu kaşarlı tost,10 tane en az zeytin,ve çokokrem bolcaşimdi ise resmen kuşa döndüm.bi keyfimiz vardı yemek yemek onuda kilolarım bırakmıyor ki keyfini çıkarayım yemegin aman aman.
benim 9 aylık bir bebeğim var .(ayın 6 sında tam 9 aylık olacak)şu an emekliyor ,karıştırıyor her yeri.gece hala uyku düzenimiz yok.gece en az 5-6 kez kaldırıyor.gün içerisinde de zaten onun peşindeyim.şu an uyuyo:)sabah 7 de kalkıyoruz.beni uyandırıyor.kendi bu saatlerde yatıyor.yani benim hiç kıprayacak halim kalmıyor.burada 1 senelik spor üyeliği yaptılar.dün kendimi aştım:)kolumu kıpırdatacak halim yokken kalktım gittim.1 saat spor yaptım.birde sanırım ben diyetten önce çok yiyormuşum.yediklerim az geliyor.yoruluyorumda hiç halim kalmıyor.
bu arada bi derdim var ya..
geçen hafta diyet vs fikrim yoktu.başlarım bir ara dedim diyete.ta ki bu siteye gelene kadar.neyse geçen hafta eşimin halasını bize çağırdık.kızım beni çok yoruyor diye eşim yardımcı olur.yemegi yapar vs demişti.tamam demiştim.neyse halayı aradım davet ettim gel 1 hafta kal bende dedim.halanında doktor işi varmış haftaya geleyim dedi.tamam dedim.ama ben diyete başladım.şimdi gerçekten günlerim çok yorucu geçiyor.önce yardımcı olacak diye sevinirken şimdi diyetim tehlikeye girecek diyorum.hani eve gelen misafir olsa 1 günlük tamam ama yatılı.ki biz hadi seni evine bırakalım demediğimiz sürece 1 ayda kalır 2 ayda.yalnız yaşıyor çünkü.güzelde yemek yapıyo.ve bol yaglı.ben kendi yemegimi yapayım desem bana yardım kısmı yalan olacak.zaten yoruluyorum birde yatılı misafir eziyete dönecek.çünkü sen yemiyorsun diye kadına da çerez pasta vs ikram etmemezlik yapamazsın.kahvaltıya otururken o yiyecek sen bakacaksınonun dışında iradem konusunda sizin kadar iyi değilim.
gelmemesini mi sağlamalıyım?eğer öyle diyorsanız nasıl?
yoksa yemekleri onun yapmasına izin verip porsiyonları mı mı azaltmalıyım?
ya da başka fikri olan.??
herkes burdaymış. kızlaaar bugün pilatese başladım.hoca çok iyiydi. 1 saatte su gidi oldum. artık haftada 3 gün pilates diğer günler bisiklet. akşamları da zaten yürüyüşüm var. ohh süperim kendimi çok iyi hissediyorum
keşke bende evde olsam yaaa bende pilates malzemelerini alıp ebru şallı dvdleri almıştım okadar iyi gelmiştiki vucut duruşunu bile değiştiriyo insanın acaba yinemi başlasam hafta sonları 1 er saat yapabilir aslında ne dersiniz ağır olurmu
kızlar jillianla level 1/10 yaptım yarın level 2ye gecıcem bırde leslie ıle yurucem artık memnun olan ınsanlar var bugun 1mille start verdım zamanla artırcam yarında dıp kose temızlık var zaten ıyı spor dımıbırde hafta sonları ıkı gun pılates yapıyorum bır gun super karın bırgun selulıt savar aynı zamanda jıllıan felan ara vermıyorum daha ne olsun dımı
süpersin
jillian nedir yahu sürekli adı geçiyor ama henüz tanışamadık
bi leslie var onu da söyleyin
ben hocayı önceden tanıyordum ama pilates yaptığını bilmiyordum. son 2-3 senedir incecik ve sımsıkı bir vücutta görüyordum meğerse pilates eğitimi alıyormuş o süreçte inanamadım beli 55 santim falandı herhalde . :44:45 yaşında 2 çocuk annesi kadın20- 25 yaşında gibi bir vücuda sahipti. boynu yüzü bile o kadar gergindi ki öncesini bilmesem inanamazdım. bi de burası mersin kebabın tantuninin içli köfttenin deli gibi yendiği yer. ne kadar baskı altında olduğumuzu düşünün
sen mersindemisin bayılıyorum tatuniyeee benim için ye diycem ama kilolarını verdikten sonra artık :) istanbulda yemediğim yer kalmadı ama eşim mersinde yemezsen anlamazsn diyor işi gereği sürekli türkiyeyi gezdiği için mersine gidine sürekli arayıp bil bakalım ne yiyorum diyo oooff ya cnm çekti şimdi acaba kaç kaloriki kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?