neden olmasın canım
merhaba hanımlarrrr,
ben bu hafta kilo bildirimi yapamıycam. çünkü istediğim gibi uyamadım diyet listesine. tartılıp moralimi bozmak istemedim
cok guzel canim harika gidiyosun
Kızlar ben dün bu diyete başladım ama
hiç spor yapmadım bugün 30 dakika egzersiz yapsam olurmu.
Ben pek spor yapmayı sevmediğim için 30 dk olarak azalttımyorumlarda sabah akşam spor yapan arkadaşlar varda
Ben pek spor yapmayı sevmediğim için 30 dk olarak azalttımyorumlarda sabah akşam spor yapan arkadaşlar varda
ben haftanın 3 günü yapmaya şartladım kendimi.vücut nasıl alışırsa öyle gidiyor.ben diyetten sonrada sabah akşam spor yapamam.(istediğim kiloya düştükten sonra yani) kendimi kandırırım (yapsam iyi olur ama her gün 1 -2 saat spora ayıramam.ama haftanın 3 günü ayrılabilir diye düşünüyorum.vermek istediğin kilo miktarıda önemli gerçi.benim 6 kilom var fazla verirsem ideal kiloma gelecegim.ama 10 15 kilo vercek olsam bende sporu arttırırdım.ben yavaşta olsa vereyim ve almayayım diyorum.
eger vücudumu her gün 1 ya da 2 saat spora alıştırırsam hızlıca veririm belki 6 kiloyu ama daha fazlasıylada alırım.çünkü vücut alışıyor.ve alıştırdıgın şeyi yapmayınca kiloyu tekrar almak kaçınılmaz.bir çok arkadaşım 15-17 kilo verdi ama şu an yine kilo aldım başlayacam rejime diyolar..yaşam tarzına getirmeyecegin şey ilerde başını ağrıtıyor.
mesela yaptıgımız diyet güzel ve bazı kaçamaklar dışında hayat boyu uygulanacak sağlıklı beslenme programı.ben hiç bu kadar sebze ve meyve tüketmedim.sabah kahvaltıda tere roka vs yemezdim.ama şu an sağlıklı beslenmeninde huzuru içindeyim.sık sık yemeye alışıncada hiç aç kalmıyorsun.sadece benim regl dönemlerimde şekerli şeyler canım çok istiyor.tek sorun bu şu an
Hiç yoktan iyidir hareket. Sadece diyetle verilmiyor kilo maalesef. Verilse de çok çabuk geri alınıyormuş herkes aynı şeyi söylüyor demek ki doğru.
sporu bı hayatına soktun mu alısıyorsun sende ıstıyorsun
Abim sporcu aslında ondan yardım almam gerek ayy ben çok tembelim kızlar ya bi alışsaydım şu spora
Aynen bundan iki sene önce 12 kg verdim boğazımı tutamadım orası ayrı sporsuz yapmıştım ben o zamanlar ancak iki sene koruyabildim anlıcan
Abim sporcu aslında ondan yardım almam gerek ayy ben çok tembelim kızlar ya bi alışsaydım şu spora
bence çok sağlıklı bir diyet gibi görünüyor. ama dayanması çok zor ben 3 gun yapabildim, 300 gr civari verdim.
merhaba geçen hafta 77 kg bu hafta 76 kg giden 1 kg. herkese iyi aksamlar
Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone
yaptım bu sporu ama kaç kalori düşüyorsunuz.kalori cetvelinde yok bu hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?