Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhaba hanımlarrrr,
ben bu hafta kilo bildirimi yapamıycam. çünkü istediğim gibi uyamadım diyet listesine. tartılıp moralimi bozmak istemedim

canim her ne kadar su an misafirden uygulayamasamda kilo bildirimi yapiyim 77.3 :84: kilo veren bütün arkadaslari tebrik ediyorum cizelgeyi Vaktim olmadığı için degistiremedim

Son düzenleme:
merhaba hanımlarrrr,
ben bu hafta kilo bildirimi yapamıycam. çünkü istediğim gibi uyamadım diyet listesine. tartılıp moralimi bozmak istemedim

Merhaba,

Kilo bildirimi çok önemli değil de, bence tartılsaydınız ve diyetinize bir hafta uymamanızın sonucunda ne olacağıyla yüzleşseydiniz belki moral bozukluğu yerine hırs yapabilir, bu haftayı o hırsla telafi edebilirdiniz :)

Ben pek spor yapmayı sevmediğim için 30 dk olarak azalttım yorumlarda sabah akşam spor yapan arkadaşlar varda

ben haftanın 3 günü yapmaya şartladım kendimi.vücut nasıl alışırsa öyle gidiyor.ben diyetten sonrada sabah akşam spor yapamam.(istediğim kiloya düştükten sonra yani) kendimi kandırırım (yapsam iyi olur ama her gün 1 -2 saat spora ayıramam.ama haftanın 3 günü ayrılabilir diye düşünüyorum.vermek istediğin kilo miktarıda önemli gerçi.benim 6 kilom var fazla verirsem ideal kiloma gelecegim.ama 10 15 kilo vercek olsam bende sporu arttırırdım.ben yavaşta olsa vereyim ve almayayım diyorum.

eger vücudumu her gün 1 ya da 2 saat spora alıştırırsam hızlıca veririm belki 6 kiloyu ama daha fazlasıylada alırım.çünkü vücut alışıyor.ve alıştırdıgın şeyi yapmayınca kiloyu tekrar almak kaçınılmaz.bir çok arkadaşım 15-17 kilo verdi ama şu an yine kilo aldım başlayacam rejime diyolar..yaşam tarzına getirmeyecegin şey ilerde başını ağrıtıyor.

mesela yaptıgımız diyet güzel ve bazı kaçamaklar dışında hayat boyu uygulanacak sağlıklı beslenme programı.ben hiç bu kadar sebze ve meyve tüketmedim.sabah kahvaltıda tere roka vs yemezdim.ama şu an sağlıklı beslenmeninde huzuru içindeyim.sık sık yemeye alışıncada hiç aç kalmıyorsun.sadece benim regl dönemlerimde şekerli şeyler canım çok istiyor.tek sorun bu şu an

Evet çok haklısın benim sadece 5 kg vermem gerek o yüzden sporu yarım saat yapcam zaten pek sevmem bende regl olucam canım çok tatlı istiyor diyet bisküvi yiyorum bende napim annemin yaptığı mis gibi cevizli un helvasındanmı yiyim bir dilimi 500 kcal

Hiç yoktan iyidir hareket. Sadece diyetle verilmiyor kilo maalesef. Verilse de çok çabuk geri alınıyormuş herkes aynı şeyi söylüyor demek ki doğru.

Aynen bundan iki sene önce 12 kg verdim boğazımı tutamadım orası ayrı sporsuz yapmıştım ben o zamanlar ancak iki sene koruyabildim anlıcan

Aynen bundan iki sene önce 12 kg verdim boğazımı tutamadım orası ayrı sporsuz yapmıştım ben o zamanlar ancak iki sene koruyabildim anlıcan

Zaten noluyosa diyet bittikten sonra oluyo anladığım kadarıyla. İnsanlar istedikleri kiloya inince, kilo aldıkları zamanki yeme düzenine birden geri dönüyo, ee zaten diyet boyunca herşey gözünde kalmış özlemişsin yumulll...
Sporu ben de pek sevmiyorum ne yalan söyliyeyim ama az da olsa işe yaradığı kesin, en azından şimdilik ...

Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone

yaptım bu sporu ama kaç kalori düşüyorsunuz.kalori cetvelinde yok bu hareket

Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone

yaptım bu sporu ama kaç kalori düşüyorsunuz.kalori cetvelinde yok bu hareket

Bence aerobic seç dakikasını gir, artık kısmetinde kaç kalori varsa olanla yetincen canım
ya da google amcaya sorsak o bilir mi ki acep :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…