Bence aerobic seç dakikasını gir, artık kısmetinde kaç kalori varsa olanla yetincen canım
ya da google amcaya sorsak o bilir mi ki acep :44:
bende hergun 3mıl yapıyorum bugunde dahıl yuruyus olarak gırıyorum eksık olsun fazla olmasın kalori gostergem dıye
dogruysa hermil 100 kaloriymıs
mil olanı, yuruyuslerde 1 mil basına (yaklasık 1,6 km ediyor) 100 cal yakılıyormus, Leslienin kendi sitesinden okudum. Tabi bu yuruyusun tarzına ve sizin durumunuza da baglı. Elinizde agırlık vs. varsa bu rakam artıyomus. Kısacası, ortalama 3 mil yuruyusle 300 cal yakıyoruz... dıyor bırısı kopyala yapıstır yaptım
bende hergun 3mıl yapıyorum bugunde dahıl yuruyus olarak gırıyorum eksık olsun fazla olmasın kalori gostergem dıye
e ozaman yarın ayagıma yarımsar kılo agırlıklarımı takayım kalorımı arttırayım dımı???
Dikkat et tekme atarken falan ayağından fırlayıp birinin kafasına gelmesin ağırlıklar
Sonra seni bi kovalarlar evin içinde, 5 miles dan daha fazla kalori yakarsın
merhaba kızlar 1 haftada 3.5 kg diyetini yapan ve sonuç alan var mı acaba
sayfalar çok karışık o yüzen direk soruyorum
çarşamba gunu basladım toplamda 800 grm verdım ama tabı bu kısıye spor hayatına kılona gore degısıklık gosterıyor
bana öğünler baya doyurucu geldi hatta fazla bile gibi görünüyor 1 hafta boyunca aynı şeyleri mi yiyoruz? sende 1 haftalık diyeti mi yaptın cnm
sonrası için ne düşünüyorsun diyete devam mı??
merhaba kızlar 1 haftada 3.5 kg diyetini yapan ve sonuç alan var mı acaba
sayfalar çok karışık o yüzen direk soruyorum
yani 1 hafta aynı şeyler mi yeniyor ya da diyeti 2 hafta yaparsak 2 hafta aynı şeyleri mi yiyeceğiz?
bir de diyette hangi kısımları çıkardın cnm
sonuç alanlar çoğunlukta mı ben bakamadım sayfalara?
ama evde açım açım diye geziyorum.eşimde benle alay ediyor
Aynı şeyler derken neyi kasdettin bilmiyorum ama ;
Haftada 3,5 kilo listesinden bahsediyorsak eğer, bir sabah 1 dilim peynir yediysen, ertesi gün onun yerine yumurta yiyebilirsin,
ya da sabah peynir yediğin için öğlen ızgara et,tavuk,balık ya da yumurta ( bunlardan birini tabiiki ) yiyebilirsin
akşam 1 kase çorba diyor, hergğn farklı bir çorba yiyebilirsin, ya da 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek hergğn farklı bir zeytinyağlı yemek yiyebilirsin,
bir gün ara öğünde süt içiyorsan, ertesi gün yoğurt yiyebilirsin gibi gibi
ben bu listeyi uygularken bana fazla geldiği, ya da rahatsız ettiği için bazı şeyleri yemedim. mesela ara öğündeki süt ve yoğurt bende gaz yapıyor her gün yiyemedim, her öğlen et yemedim çünkü hem ızgaraya uygun et her zaman evde bulunmuyor hem de canım istemiyor, öğlen ekmeklerini yiyemedim çünkü ben normalde kahvaltı dışında ekmek yiyen bir insan değilim, salatayla ayranı aynı öğünde yiyemedim ağzımın tadı garip oldu, yoğurt ve yulaf kepekli ara öğünü de çok uygulayamadım falan falan...
Belki de listeden daha az yediğim için çok kilo verememişimdir
Bence sen diyete karar ver ve bir ucundan başla, sonrasında kendine göre öğünlerini dengeleyeceksindir...
Sonuç alma konusuna gelince ; haftanın 5 günü yapıp yapıp haftasonu tatlılara çikolatalara, yasaklı yiyeceklere saldırırsan, tabiiki sonuç alamazsın ya da kaçamak yaptığın için istediğin kiloya inmen daha uzun sürer, Evde birileri istediğini yiyor diye sen de oturup yemeyeceksin, ya da misafirlerin gelecek diye hazırladıklarını afiyetle yemeyeceksin, yiyorsan da daha fazla dikkat edip telafi etmeye çalışacaksın
Diğer arkadaşlara da söylediğim gibi diyetin boyunca iştahını KIŞ UYKUSUNA yatırıcaksın , KUŞ UYKUSUNA DEĞİL
ilgin için teşekkür ederim öncelikle
benmde ekmekle aram iyi değil
yemekler fazla geldi
aynı şey derken şu listeden bahsediyorum
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
yani pazartesi1.beslenme listesyse salı 2. beslenme listesi mi anlayamadım
Anladım canım. O sana kalmış, hangi listeyi daha keyifli bulduysan onu yap, ben erik badem müsli falan sevmediğim için 1. listeyi tercih etmiştim. Sadece protein içeren yiyecekleri gündüz tüketmenin daha faydalı olduğunu söylüyor ayça kaya, yani et süt yumurta bunları öğlen ye,akşam daha hafif beslen diyor...
anladım peki bir gün bi listeyi diğer gün diğerini ya da 2 gün üst üste yapsam olur mu yani karışık keyfime göre yoksa birinde mi takılı kalmalıyım sen nasıl yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?