Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ben yatamıyorum yaaa bu geceler artık bana çok uzun, soğuk ve yalnız, batıyor etime kanatıyor
...............
...............
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte.
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette.
Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum...
Hadi gelin üstüme korkmuyorum!

Bulutlar yüklü.
Ha yağdı ha yağacak üstümüze.
Hasret...
Yokluğunla ben baş başayız.
Nihayet...
(sertab-yalnızlık senfonisi)

az kaldı geceler yine uzun olacak ama bu sefer yatak batmayacak
:123:

günaydın arkadaşlar,

ben 65.1 kilo geldim .bu oynama normal ama canımı sıkmıyorum.daha bi 4-5 gün yine oynayacaktır .bitsin artık regl.gerçek kilomu görmek istiyorum.bu hafta kilo vermesemde 65 i muhafaza etmeye çalışıyorum.

sabah kahvaltısı

çavdar ekmegi ile yapılmış light beyaz peynirli tost.
3-4 zeytin
roka
yeşilçay

Alışır her insan
Alışır zamanla kırılıp incinmeye
Çünki olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak…

Çok severim bu şarkısını

Tabiiki yazarım canım. Ama madem pazartesi başlıycan, şimdiden yazmıyım sayfalar arasında kaybolup gitmesin, semt pazarınız negün kuruluyor sen onu söyle ona göre yazışırız olmaz mı :13:

canim benim pazarimiz persembede cumarteside var ama cocuklarla ben gidemiyorum esimde haftasonlari eskisehirde olacagi icin cumartesiye gider onun haricinde buyuk market hemen dibimde sorun degil pazartesi tavsiyelerini bekliyorum

kızlar pırasa yemegi yaptım.2 yemek kaşıgı yag ile 1 tencere yemek yaptım.bulgurda koyuyorum ben pırasaya.1 tane sogan ve havuç.sormak istediğim kalori cetvelinde:

[1]

Zeytinyağlı Pırasa

1 PORSİYON

225

yazıyor.bunun benim pırasayla aynı olup olmadıgını nasıl bilecem.yani bulgur konmuştur demi içine.yoksa benim ki daha mı kalorilli???

Vallaa canım ben de zeytinyağlı pırasayı pirinçli havuçlu pişiririm ( annemden alışkanlık ) , ama orada pırasa için ayrıntı olmadığından bu çıkanı seçiyorum.

Sadece normalde koyduğumdan daha az pirinç ve havuç koymaya çalışıyorum kalorisi çok yükselmesin diye

canim benim pazarimiz persembede cumarteside var ama cocuklarla ben gidemiyorum esimde haftasonlari eskisehirde olacagi icin cumartesiye gider onun haricinde buyuk market hemen dibimde sorun degil pazartesi tavsiyelerini bekliyorum

tamamdır canımm sana cuma akşamı yazıcam, cumartesi eksik bişeyler varsa alırsınız, pazartesi kocişini gönderince başlarsın
:13:

Son düzenleme:

teşekkürler cnm.bende daha az kalorili olsun diye bulgur koyuyorum

selam kızlar nasılsınız? ben bu akşam için harika kereviz çorbası hazırladım ekmeksiz yemek istediyim için tok tutsun diye 2 yemek kaşığı ezilmiş yulaf koydum

Selam herkese,
Ben de bugün sabah: 50 gr. yörükoğlu peynir , 30 gr. maydanoz, 1 domates, 3 zeytin, 1 dilim uno denge light kızarmış ekmek, 1 kupa şekersiz çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay
Öğlen: 120 gr. hindi göğüs tavada, 3 yk bulgur pilavı, yarım patlıcan turşusu, 3 biber turşusu
Ara : 1 hurma,
Akşam 1 tabak salata, 1/2 kase yoğurt, 1 elma yedim.
Toplam 642,781 kalori almış oldum
Öğlen 92 dk , akşam da 42 dk koşu bandında yürüdüm
Alacak verecek kalmadı ( turşunun kalori hesabını tam yapamamış olabilirim ama naapiim artık :101: )

canim sende mutfak tartisimi var 30 gr maydonozunu yesinlervcok hossun

canim sende mutfak tartisimi var 30 gr maydonozunu yesinlervcok hossun

hıhıı var Abim anneler gününde anneme ekmek pişirme makinası alırken ölçüleri için de bir mekanik tartı almış sinbo nun, ama annemin işi olmaz öyle aletlerle kaldırmış dolabın üst raflarına...
Birşey ararken gözüme ilişti indirdim ben kullanmaya başladım, ne yersem tartıyorum abii kalorisi nedir diye, matematik işi yanii

supersin valla nediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…