...............Ben yatamıyorum yaaa bu geceler artık bana çok uzun, soğuk ve yalnız, batıyor etime kanatıyor
Ben yatamıyorum yaaa bu geceler artık bana çok uzun, soğuk ve yalnız, batıyor etime kanatıyor
gece uyuma uyuma.şimdide uyanamaneredesin yoksun buralarda
...............
...............
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte.
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette.
Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum...
Hadi gelin üstüme korkmuyorum!
Bulutlar yüklü.
Ha yağdı ha yağacak üstümüze.
Hasret...
Yokluğunla ben baş başayız.
Nihayet...
(sertab-yalnızlık senfonisi)
az kaldı geceler yine uzun olacak ama bu sefer yatak batmayacak
:123:
Alışır her insan
Alışır zamanla kırılıp incinmeye
Çünki olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak
Çok severim bu şarkısını
yatak fazla batmamış anlaşılan
Tabiiki yazarım canım. Ama madem pazartesi başlıycan, şimdiden yazmıyım sayfalar arasında kaybolup gitmesin, semt pazarınız negün kuruluyor sen onu söyle ona göre yazışırız olmaz mı :13:
kızlar pırasa yemegi yaptım.2 yemek kaşıgı yag ile 1 tencere yemek yaptım.bulgurda koyuyorum ben pırasaya.1 tane sogan ve havuç.sormak istediğim kalori cetvelinde:
[1]
Zeytinyağlı Pırasa
1 PORSİYON
225
yazıyor.bunun benim pırasayla aynı olup olmadıgını nasıl bilecem.yani bulgur konmuştur demi içine.yoksa benim ki daha mı kalorilli???
canim benim pazarimiz persembede cumarteside var ama cocuklarla ben gidemiyorum esimde haftasonlari eskisehirde olacagi icin cumartesiye gider onun haricinde buyuk market hemen dibimde sorun degil pazartesi tavsiyelerini bekliyorum
Vallaa canım ben de zeytinyağlı pırasayı pirinçli havuçlu pişiririm ( annemden alışkanlık ) , ama orada pırasa için ayrıntı olmadığından bu çıkanı seçiyorum.
Sadece normalde koyduğumdan daha az pirinç ve havuç koymaya çalışıyorum kalorisi çok yükselmesin diye
tamamdır canımm sana cuma akşamı yazıcam, cumartesi eksik bişeyler varsa alırsınız, pazartesi kocişini gönderince başlarsın
:13:
Selam herkese,
Ben de bugün sabah: 50 gr. yörükoğlu peynir, 30 gr. maydanoz, 1 domates, 3 zeytin, 1 dilim uno denge light kızarmış ekmek, 1 kupa şekersiz çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay
Öğlen: 120 gr. hindi göğüs tavada, 3 yk bulgur pilavı, yarım patlıcan turşusu, 3 biber turşusu
Ara : 1 hurma,
Akşam 1 tabak salata, 1/2 kase yoğurt, 1 elma yedim.
Toplam 642,781 kalori almış oldum
Öğlen 92 dk , akşam da 42 dk koşu bandında yürüdüm
Alacak verecek kalmadı( turşunun kalori hesabını tam yapamamış olabilirim ama naapiim artık :101: )
canim sende mutfak tartisimi var 30 gr maydonozunu yesinlervcok hossun
hıhıı varAbim anneler gününde anneme ekmek pişirme makinası alırken ölçüleri için de bir mekanik tartı almış sinbo nun, ama annemin işi olmaz öyle aletlerle kaldırmış dolabın üst raflarına...
Birşey ararken gözüme ilişti indirdim ben kullanmaya başladım, ne yersem tartıyorum abii kalorisi nedir diye, matematik işi yanii
supersin valla nediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?