supersin valla nediyim
Offf sıkıldım gene ben. Bacaklarım ağrımasa vallaa geçicem koşu bandının başına bir iki saat daha yürüycem ama bu saatte de olmaz ki. Normal insanlar gibi uyusam ya ben de yaa, vücut leptin hormonu salgılıyormuş gece 2-5 saatleri arası. bu hormon da yağların yıkılıp vücuttan atılması için çok önemli bir hormonmuş...
Bütün leptin nimetinden mahrum kalıyorum ben böyle nolacak halim acep
Offf sıkıldım gene ben. Bacaklarım ağrımasa vallaa geçicem koşu bandının başına bir iki saat daha yürüycem ama bu saatte de olmaz ki. Normal insanlar gibi uyusam ya ben de yaa, vücut leptin hormonu salgılıyormuş gece 2-5 saatleri arası. bu hormon da yağların yıkılıp vücuttan atılması için çok önemli bir hormonmuş...
Bütün leptin nimetinden mahrum kalıyorum ben böyle nolacak halim acep
hattaa geçen gün bir arkadaş yemeğe katacağım 200 gr bulguru nasıl ölçücem fikri olan var mı diye sordu , onu bile cevapladım yani tartıda tartıp sonra da yemek kaşığı ve su bardağı alternatifleriyle ölçülendirip
leysalın yayınladıgı dıete baslıyorum kızlar suan kahvaltımı edıyorum artık haftaya bugun sonucu soylıycem umarım guzel sonuc alırım
evet sonucu mutlaka bizede söyle
ben karışık bir diyet yapıyorum sanırım. .
bugün kısır yapacam.ama içine marul yeşillik domates filanda koyacagım için bulgurlu salata da denebilir.ama yagı normalde biz parlayana kadar koyuyorduk.bu sefer yemek kaşıgı ile ölçecem
evet o bendimama çok işime yaradı.teşekkürler.abin iyi ki annene almış
sen kendini çok kastın stresten uyuyamıyorsun :111: biraz rahatla gevşe artık kendine zarar vermeye başladın :94: çok az besleniyorsun sinir sistemin de biraz çöktü galiba :96: hergün mutlaka 2 yumurta ye her öğünde de yoğurt ye:117:
hergün biraz kuru üzüm de ye
gevşeyemiyorum çünkü evlilikle ilgili bütün hazırlıklar bana bakıyor. Üstelik daha hiçbirine başlamadım. Daha zayıflayamadım bile, dün yediğim 3 yk bulgur pilavı azıcık turşu bana 400 gr olarak geri döndü:43.
Nişanlıbey nikah sonrası içkili kokteyl yapalım istedi, kokteyl mekan ve fiyatlarını araştırdım, iki saatlik bir kokteyl kişi başı 60 tl den başlıyor, üstelik onun istediği gibi eğlenceli danslı falan da olmayacak(
Eğlenceye uygun bir yer arayınca da davetli sayımız az kalıyor mekanı rezerve etmek için, çünkü benim nikaha davet etmem gereken çok insan var ama hepsi için bu parayı ödemek istemiyorum...
Adında düğün salonu geçen hiçbir mekanı da beyimiz kesinlikle istemiyor !!!
Arkadaşlar arası yemekli küçük bir eğlence yapalım dedim, hatta üniversiteden bir arkadaşımın eşinin galata köprüsü altında balık restaurantı varmış ( yer içer kafamıza göre eğleniriz diye düşünmüştüm ) müstakbel kv köprü altında mı yapıcaksınızdemiş o da kaldı muhtemelen...
ne yapacağımı şaşırdım, bir yer bulup karar vermem lazım ki nişanlım geldiğinde götürüp gösterip rezervasyonu bitirebileyim.
aayyyhh ne biliyim ne zormuş bu işler yaa paran olsa kapa gözünü çağır herkesi yedir içir eğlendir, de işte bugünün yarınlarını da düşünmek lazım, ben hayırlısıyla Londra'ya gittiğimde bir müddet çalışmıycam, dil okuluna vs gidicem falan filan, belki hemen bebek yapmaya karar vericez, Allah nasip eder de biz isteyince olursa tabii :18:
İşte öyle çok dertliyim çokkk...
hazırlık donemlerı cok streslı oluyor((8
stressli çünkü ucundan tutacak kimse yok, rahatça harcanabilecek kadar para yok ( burda bakıyorum hazırlık yapan kızların ayarladığı mekanlara 18-20.000 civarı anlaştık mekanla falan diyolar)
neyse işte öyle... Aslında güzel şeyler bunlar ama tek başına olunca o güzelliği de yaşayamıyorsun, tutup nişanlımın elinden mekan mekan gezmek dururken oturup internette sayfa karıştırıyorum oraya buraya telefonlar açıyorum falan yani...
gevşeyemiyorum çünkü evlilikle ilgili bütün hazırlıklar bana bakıyor. Üstelik daha hiçbirine başlamadım. Daha zayıflayamadım bile, dün yediğim 3 yk bulgur pilavı azıcık turşu bana 400 gr olarak geri döndü:43.
Nişanlıbey nikah sonrası içkili kokteyl yapalım istedi, kokteyl mekan ve fiyatlarını araştırdım, iki saatlik bir kokteyl kişi başı 60 tl den başlıyor, üstelik onun istediği gibi eğlenceli danslı falan da olmayacak(
Eğlenceye uygun bir yer arayınca da davetli sayımız az kalıyor mekanı rezerve etmek için, çünkü benim nikaha davet etmem gereken çok insan var ama hepsi için bu parayı ödemek istemiyorum...
Adında düğün salonu geçen hiçbir mekanı da beyimiz kesinlikle istemiyor !!!
Arkadaşlar arası yemekli küçük bir eğlence yapalım dedim, hatta üniversiteden bir arkadaşımın eşinin galata köprüsü altında balık restaurantı varmış ( yer içer kafamıza göre eğleniriz diye düşünmüştüm ) müstakbel kv köprü altında mı yapıcaksınızdemiş o da kaldı muhtemelen...
ne yapacağımı şaşırdım, bir yer bulup karar vermem lazım ki nişanlım geldiğinde götürüp gösterip rezervasyonu bitirebileyim.
aayyyhh ne biliyim ne zormuş bu işler yaa paran olsa kapa gözünü çağır herkesi yedir içir eğlendir, de işte bugünün yarınlarını da düşünmek lazım, ben hayırlısıyla Londra'ya gittiğimde bir müddet çalışmıycam, dil okuluna vs gidicem falan filan, belki hemen bebek yapmaya karar vericez, Allah nasip eder de biz isteyince olursa tabii :18:
İşte öyle çok dertliyim çokkk...
bunlar tatlı telaşlar hayatım ne güzel ah ah:))
şimdi millet samimi olduğu insanlarla yemek düzenliyor fiyat belirleniyor içkili müzikli falan otel veya restaurantta yapıyorlar herkes kendi parasını ödeyip çıkıyor
yazarken bile bi tuhaf geldi bana ama yapılıyor
onun dışında bazı devlet kurumlarının çok şık yerleri var oarlar daha hesaplı olabilir
bi de uygun bir yer bulursanız büyük bir ev teras bahçe vs oraya üniversite öğrencilerinden oluşan gruplar oluyor hem az paraya geliyorlarhem de istediğin tarz müzik yapan birini bulmuş oluyorsun birkaç garson da saatlik kiralayıp içkileri de metro marketten aldın mı tamam garden party gibi
en son ankarada bi arkadaşımın düğününe gitmiştim odtü de hocaydı odtünün kampüsü zaten çok güzeldir arkadaşlarından oluşan bir grup latin-caz-blues karışık seslendirdileriçkileri onlar alıp vermişler aperatifler yemekler yemekhaneden garsonlar da oradan tabii parasıyla ağaçların altında öğleden sonra başladı gece yarısına kadar harika bir düğünde:123: kalabalık da değildi 50 kişi falan
55 kılo bırı ıcın 1.haftanın sonun 52 cıvarı olur dedı bende 55,500 um bakalım dedıgı gıbı olcak mı harfıyen uycam bunada tabı bıde 2. haftası var ay ıns duserım 52yeee kalır 4sonraaaa
inşallah canım.düşte bizde yapalım.aslında 2. haftası şu an yaptıgımız diyete benziyor.ama ilk hafta yogurt salata .yemek yok ya.zor bi diyet ilk haftası.
kızlar üzüntüden ölücem artık bu kiloları veremiyorum diye geberiyorum , mart ayı geldi, millet erimeye başladı bende hala tık yok, görüşmek isteyenler var, gidip görüşemiyorum bile özgüvenim sıfır kilodan dolayı, hiçbir kıyafetim olmuyo, eve kapandım, acil kilo vermem lazım, bana destek olun Allah rızası için
afiyet olsun canım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?