gevşeyemiyorum çünkü evlilikle ilgili bütün hazırlıklar bana bakıyor. Üstelik daha hiçbirine başlamadım. Daha zayıflayamadım bile, dün yediğim 3 yk bulgur pilavı azıcık turşu bana 400 gr olarak geri döndü:43.
Nişanlıbey nikah sonrası içkili kokteyl yapalım istedi, kokteyl mekan ve fiyatlarını araştırdım, iki saatlik bir kokteyl kişi başı 60 tl den başlıyor, üstelik onun istediği gibi eğlenceli danslı falan da olmayacak(
Eğlenceye uygun bir yer arayınca da davetli sayımız az kalıyor mekanı rezerve etmek için, çünkü benim nikaha davet etmem gereken çok insan var ama hepsi için bu parayı ödemek istemiyorum...
Adında düğün salonu geçen hiçbir mekanı da beyimiz kesinlikle istemiyor !!!
Arkadaşlar arası yemekli küçük bir eğlence yapalım dedim, hatta üniversiteden bir arkadaşımın eşinin galata köprüsü altında balık restaurantı varmış ( yer içer kafamıza göre eğleniriz diye düşünmüştüm ) müstakbel kv köprü altında mı yapıcaksınızdemiş o da kaldı muhtemelen...
ne yapacağımı şaşırdım, bir yer bulup karar vermem lazım ki nişanlım geldiğinde götürüp gösterip rezervasyonu bitirebileyim.
aayyyhh ne biliyim ne zormuş bu işler yaa paran olsa kapa gözünü çağır herkesi yedir içir eğlendir, de işte bugünün yarınlarını da düşünmek lazım, ben hayırlısıyla Londra'ya gittiğimde bir müddet çalışmıycam, dil okuluna vs gidicem falan filan, belki hemen bebek yapmaya karar vericez, Allah nasip eder de biz isteyince olursa tabii :18:
İşte öyle çok dertliyim çokkk...
kızlar üzüntüden ölücem artık bu kiloları veremiyorum diye geberiyorum , mart ayı geldi, millet erimeye başladı bende hala tık yok, görüşmek isteyenler var, gidip görüşemiyorum bile özgüvenim sıfır kilodan dolayı, hiçbir kıyafetim olmuyo, eve kapandım, acil kilo vermem lazım, bana destek olun Allah rızası için
stressli çünkü ucundan tutacak kimse yok, rahatça harcanabilecek kadar para yok ( burda bakıyorum hazırlık yapan kızların ayarladığı mekanlara 18-20.000 civarı anlaştık mekanla falan diyolar)
neyse işte öyle... Aslında güzel şeyler bunlar ama tek başına olunca o güzelliği de yaşayamıyorsun, tutup nişanlımın elinden mekan mekan gezmek dururken oturup internette sayfa karıştırıyorum oraya buraya telefonlar açıyorum falan yani...
Ne güzel olmuş Allah mesut etsin...
Ama biz misafirlerimize kendiniz ödeyin diyemiycezz, biz karşılıycaz...( ( malum bizim yaş grubu biraz daha adet-gelenek tarzı şeylere bağlı, şimdiki gençler gibi alman usulü değil )
Nişanlım canlı müzik te istemiyor ( az beri şeyi beğenmez kendileri, gelecek olan müzisyenin istediği şarkıyı doğru düzgün söyleyemiyceğini düşünüyor...)
Dj ler de müzisyenlerden daha pahalıya geliyorlarmış(
Mekan ve yemek işini benim ayarlayabileceğim bir çevrem de yok maalesef, hadi içkiyi aldık, garsonu da internetten bulduk kiraladık diyelim...
Tatlı telaşlar evet de ben tek başıma olunca sadece telaş kısmını hissedebiliyorum şu anda...
Müstakbel kayınvalidenin önerdiği yerle konuştum şimdi kişi başı 75-90 arası fiyat veriyor yemek için, müzik canlı olursa 600, dj getirilirse 750 civarı oluyormuş, kendiniz de ayarlayabilirsiniz diyor, yok ki dj tanıdığım benim(
Bizim de işte 70-80 kişi civarı olur diye düşünüyoruz 7-8 bin den aşağı değil, kokteyl yapsak o da aşağı yukarı aynı paraya geliyor ama 2 saat ve eğlencesiz...
valla daha ogle yemegı yemedım ama ıyıyım sukurbasarırım ıns. en cok kılo ılk hafta gıdıyormus barım tatıle 52yle gıdım 55ın ınadını kırım dımı 2 haftayıda yapım ıstıyorum anneme gıtmedım bugun orda yemeye zorlarlar dıye
öğle yemegi yemedim diyorsunda zaten diyette öğle yemegi yok sanırım.
Allah kolaylık versin cnm 1. haftası çok zor bence.ama sağlık bozacak bir diyet değil.2. hafta normale dönüyorsun zaten.
bizim düğün zamanımızda aynı senin gibi oldu.eşim yurtdışındaydı gelemiyordu da.
ben davetiyemi filan netten getirttim.ama kimsede yok 1 tane daha.eşimin bana evlilik teklifinde kullandıgı sözleri(rafet el romanın bir şarkısı ile süslemişti)onuda davetiyeye söz olarak yazdırttık ÖMRÜMÜN SAHİBİ...YA şarkının adını unuttum.eşimi aradım şimdi sormak için.senin sayende hatırlamış olduk.duygulandım bende.şarkıyıda dinleyince...ayyyyy
Rafet El Roman ÖMRÜMÜN SAHIBI - YouTube dinleyin mutlaka.
yani zor belki hazırlık aşaması .her şeyi sen düşünmelisin diye ama çokta zevkli canım yaaaa
sımdı yedım canım gayet saglıklı bencede ama zorlıycak galıba umarım emeklerıme deger
öncelikle düğün salonu tarzında şeyleri sevmiyorsa bırak istediği yerde yapın.kişi başı 60 tl de olsa kendi istiyor.birde düğün ve hazırlıkları için fazla hesap yapma.her şeyi gönlünüzce yapın.1 kere evleneceksinzaten evlendikten sonra inan ilk zamanlar(eğer damat aileden vs zengin değilse )zaten her şeyi hesaplayacaksın düğüne ait her şey 1 kere yapılıyorr.
gelinlik
sonra fotograf albümün
saçın makyajın
düğün mekanı
davetiyen,
nikah şekerin vs vs yani bunları bir daha yapmayacaksın.
parasını bırak o düşünsün
ne yedin öğlen yemeği olarak bakalım
1kase yogurt ve buyuk bır yesıl salata
Afiyet olsun hızlı başladım diyosun yani
hadi bakalım kolay gelsin
kurallara uyayımda barı dedgıın gıbı 52 olayım evlılık yıldonumune kadar canım 55 kılo bırı 52 olur ılk haftanın sonunda dıyor 2. hafta daha kolay zaten 2. haftada 1 kılo gıtse super olur dımı??? 55in inadı kırılsın artık
vallaa süper olur ne diyim inşallah salata ve yoğurttan tiksinti gelmez de devam edebilirsin...
nerelerdesiniz ben pilatesimide yaptım selülitsavar 1. gunu yaptım boylelıkle 21 gun her gun pılates yapcamsonra super karın 21 gun yapcam sonra haftada 3pilatese devam umarım sonuc guzel olur ben uyuyorum mıgdem kazınıyor ıyı geceler bılıyorum erken ama benım oglumla gece nobetlerım var
Anca canım76 dk yürüyüş yaptım, duş yaptım , yeğenim benden kıskandı bir de onu yıkadım, yemek yedim, sigara içtim geldim...
Senin opluşu gönder bana ben nasıl olsa her gece 3.30- 4 e kadar icapçıyım :111:
anam teyzesi ben dayanamam ondan ayrı kalmaya
Allah ayırmasın canım
amın canım darısı sana inş. saglıkla sıhhatle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?