Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

öncelikle düğün salonu tarzında şeyleri sevmiyorsa bırak istediği yerde yapın.kişi başı 60 tl de olsa kendi istiyor.birde düğün ve hazırlıkları için fazla hesap yapma.her şeyi gönlünüzce yapın.1 kere evleneceksinzaten evlendikten sonra inan ilk zamanlar(eğer damat aileden vs zengin değilse )zaten her şeyi hesaplayacaksındüğüne ait her şey 1 kere yapılıyorr.
gelinlik
sonra fotograf albümün
saçın makyajın
düğün mekanı
davetiyen,
nikah şekerin vs vs yani bunları bir daha yapmayacaksın.

parasını bırak o düşünsün

Aramıza hoşgeldiniz. Zayıflamak için uğraşıyor ama yine de zayıflayamıyorsanız yöntem değiştirmek gerekiyor olabilir. Siz yazın ne yaptığınızı , bizler dilimizin döndüğünce fikir verelim, birbirimize destek olmak için buradayız sonuçta hepimizin sıkıntısı aynı kilo vermek !!!
Öyle üzüntüden ölmek yok ama azimli ve kararlı şekilde bir diyet ve egzersiz programı uygulamak ve başarıya ulaşıp özgüveninizi yeniden kazanmak varrrr
Hadi kolay gelsin...

bizim düğün zamanımızda aynı senin gibi oldu.eşim yurtdışındaydı gelemiyordu da.

ben davetiyemi filan netten getirttim.ama kimsede yok 1 tane daha.eşimin bana evlilik teklifinde kullandıgı sözleri(rafet el romanın bir şarkısı ile süslemişti)onuda davetiyeye söz olarak yazdırttık ÖMRÜMÜN SAHİBİ...YA şarkının adını unuttum.eşimi aradım şimdi sormak için.senin sayende hatırlamış olduk.duygulandım bende.şarkıyıda dinleyince...ayyyyy

Rafet El Roman ÖMRÜMÜN SAHIBI - YouTube dinleyin mutlaka.

yani zor belki hazırlık aşaması .her şeyi sen düşünmelisin diye ama çokta zevkli canım yaaaa

ay ilahi valla çok güldüm

''Tatlı telaşlar evet de ben tek başıma olunca sadece telaş kısmını hissedebiliyorum şu anda''...

öğle yemegi yemedim diyorsunda zaten diyette öğle yemegi yok sanırım.
Allah kolaylık versin cnm 1. haftası çok zor bence.ama sağlık bozacak bir diyet değil.2. hafta normale dönüyorsun zaten.

öğle yemegi yemedim diyorsunda zaten diyette öğle yemegi yok sanırım.
Allah kolaylık versin cnm 1. haftası çok zor bence.ama sağlık bozacak bir diyet değil.2. hafta normale dönüyorsun zaten.

sımdı yedım canım gayet saglıklı bencede ama zorlıycak galıba umarım emeklerıme deger

hımm güzel şarkı evet, eşinde az romantik değilmiş maşallah

davetiyeni hangi siteden sipariş etmiştin , ben de davetiye ve nikah şekeri konusunda değişik bişeyler arıyorum da

Damatta ben de maalesef ki orta direğiz... ama evlenince ben de yurtdışına gideceğim ve orada bir müddet çalışmayacağım için o tek tabanca ikimizi geçindirmeye uğraşıcak, ee Londra çok pahalı bir şehir, kiralar ulaşım gıda vs herşey ateş pahası. mecburen düşünüyorum yani hani nikahta takılanlarla düğün masraflarını öderiz gönlümüze göre yapalım diyemiyorum çünkü sonrasında çok şeye ihtiyacımız olacak orada...
yoksa isterdim şöyle tüllü dantelli bir kır bahçesinde şıkır şıkır bir düğün yapmayı

Afiyet olsun hızlı başladım diyosun yani
hadi bakalım kolay gelsin

kurallara uyayımda barı dedgıın gıbı 52 olayım evlılık yıldonumune kadar canım 55 kılo bırı 52 olur ılk haftanın sonunda dıyor 2. hafta daha kolay zaten 2. haftada 1 kılo gıtse super olur dımı??? 55in inadı kırılsın artık

vallaa süper olur ne diyim inşallah salata ve yoğurttan tiksinti gelmez de devam edebilirsin...

nerelerdesiniz ben pilatesimide yaptım selülitsavar 1. gunu yaptım boylelıkle 21 gun her gun pılates yapcam sonra super karın 21 gun yapcam sonra haftada 3pilatese devam umarım sonuc guzel olur ben uyuyorum mıgdem kazınıyor ıyı geceler bılıyorum erken ama benım oglumla gece nobetlerım var

Anca canım 76 dk yürüyüş yaptım, duş yaptım , yeğenim benden kıskandı bir de onu yıkadım, yemek yedim, sigara içtim geldim...
Senin opluşu gönder bana ben nasıl olsa her gece 3.30- 4 e kadar icapçıyım :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…