Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kolay gelsin valla:)çok zor plates ya ben platese gidiyordum bugün üstünden 3 gün geçti hala kendime gelemedim.dün agrı kesici ile uyuyabildim.özellikle boynum çok agrıdı.gülerken karnım filan agrıyo.kollarımı kaldırırken canım çok yanıyordu.sanırım bende hiç bir esneklik yok.bende onun için dün plates yerine fitness a girdim.fazla bir şey yapamadım agrıyor her yerim diye 20 dk yürüyüş 20 dk uzay yürüyüşü.ama spora ara vermek istemedim.

boynuna yuk bındırıyorsundur oyuzden agrıyordur 1,5 yıldır keyıfle yapıyorum kas agrıları normal gecıcek ama

benim kızıda alır mısın

boynuna yuk bındırıyorsundur oyuzden agrıyordur 1,5 yıldır keyıfle yapıyorum kas agrıları normal gecıcek ama

yerde yatar pozisyonda 2 bacagın havada ,başında ayaklarına doğru biraz kalkık kollarınla hava basar gibi bir hareket varya o canıma okudu.hoş benim bacaklarım 90 derece havaya kalkmıyor.nette 45 derece ama bizim hoca 90 derece yaptırıyor.çok zorlanıyorum ya.aslında esneklik kazanırım diye çok istiyorum.eşimde platesi bırakma alışırsın diyor ama gerçekten her yerim agrıyor.agrı kesici içecek kadar boynum agrıdı.şimdide içsem mi diye düşünüyorum.romatizmamda var onunla ilgili bir çok hap alıyorum gerekmedikçe agrı kesicide almayayım diyorum ama gerçekten çok gerekti

sen hundred ı diyorsun 100 nefes yani. o beter bişey 5 nefes alıp 5 nefes veriyorsun bunu 10 tur yapıyorsun 10*10 100 HUNDRED 45 derecede ya da yere yatay pozisyonda yapmak neredeyse imkansız 90 derece daha kolay 2-3 yapmaya alışırsın

Son düzenleme:
Alırım ama gece 4 de geri veririm ona göre , çünkü sabah 8.30 da geri kalkıyorum
Allah hepinize güç kuvvet versin ne diyim annelik zor zanaat

canım 4 e kadarda razıyımama garanti 1 saat sonra kapımı çalarsın alın şunu diyemaşallah çok tatlı ama gerçekten bazen cinnet geçirtiyor.gece çok çok çok huzursuz .gözü kapalı ıh ıh diyip poposunu kaldırıyor.doktoru huyu diyor.sanırım bizimkinin huyu bozuk

evet evet onu diyorum ben.ya beni platesten soguttunasıl bir harekettir o..alışırmıyım cidden ya bırakmayayım mıhaftaya tekrar gideyim bakalım platese.başıma gelenleri paylaşırım yine

sık dısını alıscak vucudunu hıc agrı sızı olmadan pılatesını yapcaksın zamanla

hundredi cok se vıyorum ben ıyı calıstırıyor

neden o kadar huzursuz oluyor acaba :44:
dertlerini de anlatamıyorlar ki çare bulasın di mi ((
Allah yardımcın olsun, inşallah birazcık daha büyüyünce düzene girer...
Şimdi böyle diyince aklıma geldi. Benim müstakbel kayınvalide anlatıyor, ona da annesi öğretmiş . Kayınvalide benimkini doğurmuş eve gelmişler, 7 gün boyunca gece saat 12-1 den sonra kesinlikle emzirmemiş, koymuş bebek odasında yatağa... Benim garibim sabahlara kadar ağlamış ( tabi kayınvalide arada gidip kontrol etmiş durmuş ), 7. günden sonra 12-1 emzirip yatırıyormuş sabah 5 e 6 ya kadar mışıl mışıl uyuyormuş
Tabii içerde yeni doğmuş bebek viyak viyak ağlarken gidip emzirmemek zor olsa gerek ama anneannenin doktoru
" siz gece kalkıp kalkıp yemek yiyor musunuz ki çocuğu sabaha kadar emziresiniz" demiş ve böyle yapmasını tavsiye etmiş. O kızına yapmış, kızı da benimkine. Oymuş diyor kayınvalide, bir daha gece hiç sorun yaşamamışlar...
Ben de deniycem bebek sahibi olmak kısmet olursa ama, bilmiyorum dayanabilir miyim 7 gün

canım ben gece beslemeye alıştırdığım için birazda böyle oluyor.birde bizimki emzikle uyuyor.agzından emzik düşsün aglıyo.agzına o emziği bi 5-6 kere veriyorum gece.birde 2 kere besliyorum.aslında 21:00 24:00 03:00 06:00 bu böyle gidiyo.12 den sonrayı hesaplarsam 2 kez.çogunlukla 12 ye kadar oturuyordum ama bu diyet ayagına oturamazda oldum.oturdukça acıkıyorum:)

ya ne olcak halim bilmem.reglden midir .benim vücut mu kilo vermiyor anlamadım ama 65 e takıldım kaldım.daha az beslenemem.hiç halim kalmaz artık.zombi gibiyim evde.her şey bana bakıyor.ütü yemek bulaşık(zaten hiç bitmiyo)kızımın çorbası yogurdu vs derken hanımada her şey ayrı yapılıyor.çamaşırda çok çıkıyo.temizlik filan derken birde gece nöbetimiz.gerçekten çok yoruluyorum.biraz büyüse bu kadar olmaz belki de.şu an emeklediği için karıştırıyoruz her yeri:)

merhabalar diyetin 2.gununude devırdım 1.haftası hemen bıtse :26: ve selülit savar 2. gunumude yaptım sızler neler yapıyorsunuz

Zor canım gerçekten Allah yardımcın olsun. İnşallah biraz büyüyünce , en azından emziği falan bırakırsa belki rahatlarsın ...

merhabalar diyetin 2.gununude devırdım 1.haftası hemen bıtse :26: ve selülit savar 2. gunumude yaptım sızler neler yapıyorsunuz

Seni tebrik ediyorum
Ben bugün biraz yorgun hissediyorum kendimi şahsen bizzat
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 50 gr lor, 30 gr maydanoz, 1/4 domates,1 dilim kızarmış ekmek, 2 şekersiz çay
Ara : 3 kupa yeşil çay,
Öğlen 3 ızgara köfte, 1 tabak salata
Akşam 75 gr yoğurt , 4 tane antepfıstığı yedim.
öğlen 75 dk koşu bandında yürüyüş yaptım, akşam kendimi bir türlü toparlayamadığım için yapamadım bugün tek seferle kalmış oldu naapayım artık

bence supersın azmıne hayranım

evet evet onu diyorum ben.ya beni platesten soguttunasıl bir harekettir o..alışırmıyım cidden ya bırakmayayım mıhaftaya tekrar gideyim bakalım platese.başıma gelenleri paylaşırım yine

bırakma sakın pilates vücudu çok güzel şekillendiriyor sıkılaştırıyor daha dar ve uzun görünüyorsun

Selam kızlar , herkese günaydınn

Bir haftayı daha devirdik çok şükür. Umarım güzel ve verimli bir hafta geçirmişsinizdir, pazartesi görücezz zaten
Bense regl haftamı annemin "pekmez iç kızım" ısrarlarını hıhı diyip geçiştirerek ama içmeyerek en az zararla atlatma çabasındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…