Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bırakma sakın pilates vücudu çok güzel şekillendiriyor sıkılaştırıyor daha dar ve uzun görünüyorsun

hafta içi sadece 2 gün yararlanabiliyoruz.ama evde de 1 gün yapsam 3 gün yeter bana:))

fitnisstan istediğin kadar yararlanıyorsun ama platese sınır getirmişler.ah şu göbek bi gitse bide bacak ve popo selülitleri.boyum 172 boyum kilom 60 olunca fıstık gibi olacam

:))

tabi vücut sıkı olmayınca zayıf olmanda bir işe yaramıyo.bugün 64.8 kilo geldim.1 aftada 200 gr gitti.adi bakalım.vücudum çok dirençli..vermemde vermem diyoooo...

pilates süper topluyor canım foto yayınlayamam yoksa gecen ay ıle bu ay foto cekıldım cıddı toparlanma var her ay cekılcem azmı artıyor ınsan gorunce

canim senin burcun ne merak ettim.birde sen bana pazardan alınacaklar naptigini yazacaktin ben yarın eksikleri tamamliyim sen ne gerekiyorsa yaz canimcim

Canım ben Kova burcuyum ama yükselenim terazi. Yani ne tam kovayım ne terazi

sana özelden 2 tane mesaj göndermiştim almadın mı ( bayaa uzundu burayı işgal etmiyim dedimdi )
almadıysan haber ver burdan bir daha göndereyim olmadı...

Kızlar iyi akşamlarrr

Bu sabah ; yağsız tavada pişmiş 1 adet yumurta, 1 domates, 1 biber, 30 gr. maydanoz, 1 dilim kızarmış ekmek, 2 şekersiz çay,
arada: 3 kupa yeşil çay,
öğlen : 160 gr pırasa, 90 gr yağsız yoğurt, 1 hurma
akşam : 1 kase lahana çorbası yedim.
öğlen 76 dk koşu bandında yürüyüş yaptım. Akşamüstü annemle babamı önce alışverişe , sonra da sinemaya götürdüğüm için bugün yine tek seferde kalmış oldum

Şimdi de size bakınıyorum, nasılsınız naapıyorsunuz

maşallah canım.

banada yolla o listeyı canım bende ıstıyorum 3haftadır ılk defa dun kacamak yaptım oda harbı kacamak oldu fırın durum yedım kasarlı tavuklu bol yaglı

bende dun 2kere pilates yaptım fotograflarda farkı gorunce bıraz fazla gaza geldım sanırım bugunde 1pilates 1jillian yapcam eger temızlıkten sonra gucum kalırsa lessie ıle 3mıl yapım dıyorum

bende dun 2kere pilates yaptım fotograflarda farkı gorunce bıraz fazla gaza geldım sanırım bugunde 1pilates 1jillian yapcam eger temızlıkten sonra gucum kalırsa lessie ıle 3mıl yapım dıyorum

Temizlikten sonra gücün kalırsa ??

Sana da maaşallah demek istiyorum bu ne enerji bu ne azim allah bozmasın

banada yolla o listeyı canım bende ıstıyorum 3haftadır ılk defa dun kacamak yaptım oda harbı kacamak oldu fırın durum yedım kasarlı tavuklu bol yaglı

Canım liste diyince özel bişey değil... tekirnberrin le bir ara aynı kilolardaydık biz, ama o taşınma ve yatılı ağır misafir derken bir süre mola vermek zorunda kaldı, ben bu arada aramızdaki farkı biraz açmışım galiba
Kendisi de motive olmak istedi sanırım ne yaptığımı ne yediğimi sordu, ben de geçen süre içinde yediklerimi yaptıklarımı biraz yazdım. Bir de xc9 arkadaşımızın geçtiğimiz günlerde paylaştığı lahana çorbası tarifini paylaştım ( ben yapıp yapıp içiyorum her gün en az bir kase , faydalı olduğunu düşünüyorum ), işte o çorbanın malzemeleri falan alışveriş listesi oldu

Senin zaten bişeye ihtiyacın yok bizim neredeyse 3 haftada verdiğimiz kiloyu sen tıkır tıkır veriyorsun maaşallah
şu otlu yoğurtlu diyet haftasını bitir de senin sonuçları bir görelim ben çok merak ediyorum doğrusu, iki haftada o 4 kiloyu vermeyi başarırsan ben de yapıcam o diyeti ne pahasına olursa olsun kendimi zorlayıp :18:

ben dun dıyetı bozdum kocaman bı kacamak yaptım bugun devam etcem ama kılo verırmıyım bılmıyorum

ben dun dıyetı bozdum kocaman bı kacamak yaptım bugun devam etcem ama kılo verırmıyım bılmıyorum

Dün bozana kadar 3 gün yapmıştın ama di mi yine de 1 kilo filan vermiş olmalısın ( 1 haftada 3 kilo verdirecekse bu diyet )
o zaman bugün tekrar 1.gün diye mi başlıcaksın nasıl düşünüyorsun :44:

Dün bozana kadar 3 gün yapmıştın ama di mi yine de 1 kilo filan vermiş olmalısın ( 1 haftada 3 kilo verdirecekse bu diyet )
o zaman bugün tekrar 1.gün diye mi başlıcaksın nasıl düşünüyorsun :44:

valla ben dıyetlerı eksıksız yapardım bu bayıyo baska bısey yapım dıyorum bılmıyorum ne yapım

İyi akşamlar herkese

Bugün sabah: yağsız tavada 20 gram mantarla pişirilmiş 1 adet yumurta (süper oluyor tavsiye ederim ) ( 72,8 kalori ), 1 dilim uno light denge ekmek ( 39 kalori ),
30 gr maydanoz(12 kalori ), 1/2 domates ( 7 kalori ), 5 gr yağlı beyaz peynir ( 11,2 kalori ), 1 kupa şekersiz çay ( 1 kalori ),
ara : 3 kupa yeşil çay ( 0 kalori) ,
öğlen : 100 gr haşlanmış brokoli ( 35 kalori ),
akşam : 120 gr ısırgan otu yemeği ( 58,80 kalori ) yedim.
toplam 237 kalori almış oldum.
öğlen 76 dk 5,5 km hızda , akşam 77 dk 5,5 km hızda yürüdüm. Toplam 726 kalori yaktım.
489 kalori alacaklıyım

sizler naapıyorsunuz, pazarınız güzel geçiyordur umarım...

ohhh afiyet olsun:))

bende hafta sonu kaçamak yaptım(cumartesi).pazar aglamaklı uyandım eşim moral verdi.çünkü 65.8 geldim 1 gün dikkat etmeyince.pazar günü dikkat ettim tekrardan.bugün 64.7 bu hafta inşallah 64 ü görürüm.sıkıldım ya diyet yapmaktan:)

ne kadar şanslıymışım eskiden. canımın istediğini yiyordum.yaş ilerledikçe böyle bir lüksün kalmıyor.

bende 55,200um ımdat dıyetı yapıcam 2gun bakalım 54ü gorcem mı?

yani maşallah maşallah.

peki bukadar azimle yaparken kilolar nasıl gidiyor?haftada 2 kilo ya da daha fazla?

topigin gurur kaynagısın

bu arada farkında mısınız.4 kişi filan kaldık aktif olan

hu huuu neredesiniz?

diyeti mi bıraktınız?

okuyup okuyup gidenler...

neler yapıyorsunuz sizde paylaşın ne yaptığınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…