Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

yani maşallah maşallah.

peki bukadar azimle yaparken kilolar nasıl gidiyor?haftada 2 kilo ya da daha fazla?

topigin gurur kaynagısın

teşekkür ederiiim

ama maalesef o kadar hızlı gitmiyor canım ben çünkü 39 yaşındayım. Yaş faktörü çok etkiliyor
Haftada 1,1-1,5 arası bişey gidiyor genelde. Daha sadece bir kere 2 kg verdiğim hafta oldu, onun da notlarına dönüp dönüp bakıyorum ne yaptım farklı da o kadar gitti diye ama daha keşfedemedim

Günaydın,
Herkese güzel bir hafta diliyorum. Kilo bildirim tablom bu şekilde, hedefi ancak yarılayabilmiş oldum, ne kadar zormuş bu iş yaa Kalan bir aylık sürede gerisini nasıl halledicem hiçbir fikrim yok. Ama buna da şükür diyorum...
Hepimize kolay gelsin

14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
04.03.2013 7. hafta 71,1
11.03.2013 8. hafta 69,9

yinede süpersinbenim 100 gr 100 gr gidiyorbunada şükür.acelem yok.ama yaza kadar 60 olursam çok sevinecem.62 de olsam ii.yani kaç gr verirsem vereyim razıyım.

aslında şu sıklaştırma merkezleri var.kampanyada olanlar var ama bebişle gidemem diye erteliyorum.sıkı vücut 4 cm incelme vs diyo.40 bedenden 38 e düşerimama bebişi şu an kimselere bırakamıyorum.annemlerde burada değil.ben ankarada oturuyorum.onun için grupanya ankara diyorum ama farklı şeirlerde de var.ara ara bakıyorum.kampanyalar oluyor.banada eşim söyledi:)

Grupanya! - Ankara

Ben İstanbul'da kavitasyona gitmiştim bu fırsatlardan heveslenip , galiba 10 seanstı, hiçbirşey farketmedi, orada seni alete bağlamadan önce ölçünü alıyorlar, 45 dk sonra çıkınca bir daha alıyorlar, 2,5-3 cm incelmiş görünüyorsun, bugün bol su iç diyorlar, 3 cm inceldim diye sevine sevine evine gidiyorsun, 3 litre suyu o gazla içiyorsun. ama bir sonraki randevuna gittiğinde bi ölçüyorlar ki gene kalınlaşmışsın !!! ( ya da benim vücudumda faydası olmadı bilmiyorum )
Başka bir güzellik merkezinin masajla ve sıcak uygulamayla zayıflama paketini de aldım. Seni yatırıp 20 dk boyunca canını yaka yaka ovalıyorlar, bütün vücudun morarıyor masajı yapan kızın parmaklarından, sonra soyup bir aletin içine sokuyorlar, içi inanılmaz sıcak oturduğun yer poponu yakıyor nerdeyse, sadece kafan dışarda, yarım saat onun içinde kalıyorsun ama beynine kan hücum ediyor o kadar bunaltıcı, tansiyonu düşüp bayılanlar falan oluyormuş, ben zor dayandım vallaa ama o da işe yaramadı tabi paracıklar da uçuup gittiiii ((
İlk defa çok para verip aldığım bir zayıflama aracından memnun kaldım o da koşu bandım. Henüz ölçülerimi almadım ama vücudumun inceldiğini ve birazcık olsun sıkılaştığını hissetmeye başladım, koşu bandı edinilemese bile uygun bir alan bulunup hergün düzenli olmak kaydıyla uzun ve tempolu yürüyüşyapılmasını herkese tavsiye ederim...

O yüzden benim bu tarz uygulamalara hiç güvenim yok canım ama yine de sen bilirsin bak tabi belki faydasını görürsün...

ben 29 yasındayım ama benımde gıtmıyor ben 55de takılı kaldım ıste busabah 300 gram daha vermısım nıye gıtmıyor kılolar bakalım yarın 54u gorcem mı 2gun ımdat dıyetı yapcam sonra ne yapım fıkır verın

ben selulıt savar kure basladım valla bakalım bugun 5. gunum olcak 21 gun yapılıyor sonra artık haftada 1kere selulıt ıcın pilates 1kere karın bırde pılates2 dvdsını yapcam tabı bu bıtınce super karın kuru yaptıktan sonra haftada 3 rutınıne doncem

tekinberrin'im canım sesin soluğun çıkmadı nerelerdesin :44:

canım nasıl mutlu oldum anlatamam..neye mi

ya bende gidemiyorum bebişten dolayı diye üzülüyordum.ama bir işe yaramadığını duymak içimi rahatlattı.doğru söylüyorsun eve alet almak daha iyi.birde kalıcı oluyor.ama ben uzay yürüyüşü istiyorumm.sanki onda daha fazla kcal kaybediliyor gibi.koşuyor gibi yaptıgın için.ama tabii emin değilim.ya koşu bandı (ben onda koşamıyorum sadece yürüyebiliyorum)ya da uzay yürüyüşü.1 yıllık spor merkezine kayıt oldugumuz için o bitmeden alamayız şimdi.ama ondan sonra istiyorum yaa.

bu arada sana bir şey soracagım ylnzeskici

şimdi senin tavsiyenle (doyurucu dediğin için)kereviz aldım.ben onu kabuklu mu haşlayayım yoksa soyup mu?

birde haşlandıktan sonra patates salatası gibi kare kare dilimleyip.limon tuz ve pul biber koyacam di mi?

ya benimde selülitim var ama en fazla ne yazık ki doğum sonrası bana yapışan göbek sinirimi bozuyor.eşim moral veriyor 200 kiloda olsan seni begeniyorum seviyorum canım diyorda.laf bunlar kanmıyorum:)şimdi 4-5 kiloyu veremiyorum .sonra dikkat etmezsem bu 10 olacak 15 daha da zorlanacagım.tavsiyenize uyup dün 20 dkka hundred mı diyorsunuz ondan yaptım:)birde bacak egzersizi vardı plates yaptım.ama sonuna kadar dayanamadım ben sadece 20 dkkasını yapabildim.

POP Pilates for Beginners - Total Body Workout - YouTube

bacagımı baya yaktı.bence buda selüliti savıyor

66 kilo ile başladım bu hafta 3. haftaya girdim.

2013-03-05 1553

65 kg.

sil

2013-03-07 09:07:05

64.9 kg.

sil

2013-03-08 1033

65 kg.

sil

2013-03-09 16:44:46

64.8 kg.

sil

2013-03-11 09:09:58

64.7 kg.

sil

[1]

Sıvı Yağ

1 YEMEK KAŞIĞI

135
[2]

Kabak

200 GRAM

50
[3]

Patates

1.5 ADET

150
[4]

Kereviz

500 gr

90

toplamda 425 kalori gibi bir şey yapıyor.

ama 1 tencere yemek oluyor.şimdi ocaga koydum.az kırmızı biber tuz da koydum.yalnız yaptıgım hata sıvı yag koymak oldu.zeytin yagının 10 katı daha fazla kaloriliymiş sıvıyag.bir daha zeytinyagı koyacam.ben yapmış bulundum siz zeytin yagı koyun.o zaman

[1]

Zeytinyağı

1 Y.KAŞIK

13.4

bu durumda 100 kalori düşürüyoruz.325 kaloriye koca tencereyi yiyebiliriz.en azından gözümün doyacagını düşünüyorum:))yalnız ben çok pişman oldum yaaa sıvıyag olayına.neyse öğrenmiş oldum.bilmeyen varsada paylaşmış olayım.

Son düzenleme:

canim benim kusura bakma misafirden anca aralarda bakiyorum carsamba sabahi gidiuo kayinvalideler ama ven bugun basladim kayinvalidemede yeter ben artik sebze yiycem dedim onlara bugun koca tencere sarma sardik bitane bile yemiycem yazdigin butun malzameler mevcut hatta su misafirleri bi gecireyim yazini bikackez okuycam daha cok tesekkur ediyorum ilgin ve destegine sagol arkadasim

Estağfirullah canım sen de sağol. :))
Tabi misafir olunca canının istediği gibi davranamazsın. Hele gitsinler sen de kendine bir düzen oturtursun, hafta içi eşin olmayacağı için hem ona uygun yemek yapmakla vakit kaybetmeyeceksin, hem de sebzeleri haşlayıp ya da salatasını falan hazırlamak pratik olur, sana da diyete uymak belki daha kolay gelir :13:

Ama bu arada bişey diycem ; sarma etli yaprak mı , ( offff nasıl da canım çekti şimdi )
6 tane yesen 160 kalori, yanında 1 kase yoğurt = yaklaşık 150 gr ( tam yağlı ) 102 kalori, 1 tabak ta mevsim salata ( yağsız ) 45 kalori eder sana toplamda 307 kalori
Çok yüksek değil, bence o kadar emek çekmiş sarmışsınız , hem de onların yanında hiç yememezlik etme...
Yalnız kaldığında kendine hakim olmak daha kolay oluyor, sen bu haftayı yarım düşün derim ben :13:

Eline sağlık canım ,
Olsun böylece sıvı yağdan uzaklaşman gerektiğini farketmiş oldun.
İnşallah evdekiler zeytinyağıyla pişirdiğin yemekleri de severler :44:
Ben şahsen zeytinyağlı yemekten nefret ederim, ama şimdi yağ kullanmam gerektiğinde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum mecburen, sonrada yemeğe bol limon sıkıyorum o yağın kokusunu bastırsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…