Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Eveet topiğin en yaşlısı olarak benim ismim de Gonca.
39 yaşındayım. İstanbul doğumluyum ancak aslen Ispartalıyım ve burada büyüdüm.
16 yaşında üniversite için İstanbul'a gittim ve kaldım.
1990 dan beri İstanbulda yaşıyor ve bankada çalışıyorken, temmuz 2012 de istifa ettim 2,5 ay kadar gezip tozduktan sonra 22 ekim de Isparta'ya ailemin yanına bi geldim, geliş o geliş :)) Halaa buradayım ( şimdilik yani )
2008 ekiminden beri devam eden ilişkimi 12 eylül 2012 darbesiyle kısmi resmiyete kavuşturdum, şimdi de mayıs sonunda evlenip sevgilimin tapusunu almayı umut ediyorum.
2009 dan beri Londra'da yaşayan sevgilime evlilik sonrası kavuşup ben de orada yaşayacağım inşallah hayırlısıyla...
yani anlıycağınız bu yaştan sonra yepyeni bir hayata başlamayı umut ediyorum içinde Türkiye,İstanbul,bankacılık ve yalnızlık olmayan

Kızlar benim Fitnazımla randevum var, müsadenizi istiyorum.
Sadece diyet yapmak yetmez spor da yapmalı di mi ama
Zaten 2 gündür günde bir kereye düşürdüm diye kendimi çok suçlu hissediyorum
sonra görüşürüz canlar byeeee

Dijitaller 2 kilo fazla mı tartıyorrr

Yani şimdi ben sandığımdan 2 kilo daha mı zayıfıııımmmm :124::124::122::122:
O zaman ben hemen dolaptaki börekleri indiriiim çözüledursunlarrr

bunu herkes biliyor sanıyordum baskül satılan bi yere git ikisine de çık dene ben dijitallerden nefret ediyorum

demek ankaradasın ben de AÜ iletişim mezunuyum üstelik antepliyim ama babamın işi dolayısıyla adanada büyüdüm 37 yaşındayım 1999 da işsiz kaldığım bir anda kaçıp gitmek istedim buralardan ingiltereye aupair olarak gitmeye karar vermiştim o sırada yazışmalarını yapan sevgili komşumla aramızda aşk başladı ve işlemlerim tamamlanmışken seni hiçbiryere gönderemem evleneceğiz diyen otoriter bir ses kulağıma ilişti kısmet işte otoriteye boyun eğdim ve 2 ay içinde evlendik :123: bütün ailem şoka girdi:94:

bir dergide çalışırken 2001 kriziyle işsiz kaldım baktım kriz bitmiyor ben de bebek yaptım10 yaşında çok güzel ve afacan bir kızım var eşimin işi dolayısıyla 7 yıldır mersinde yaşıyorum ve maalesef buraya geldikten sonra antebe daha çok gittiğimiz için annem yedirdi yedirdi ve bu hale geldim şimdi o da pişman

yazikeyfim.blogspot.comisimli bir blogum var orada aklımdan geçenleri yazarak rahatlıyorum ayrıca okumayı çok severim hergün mutlaka okumaya vakit ayırırım

Son düzenleme:
bunu herkes biliyor sanıyordum baskül satılan bi yere git ikisine de çık dene ben dijitallerden nefret ediyorum

ayy ben çok cahil kalmışım yaa

ben yıllarca eski usul bir baskül kullandım, bir ev tadilatı sırasında o baskül kırıldı ben de yenisini almadım ( o dönemlerde hiç ihtiyacım yoktu zira 53-55-60 arası kilolardaydım )
sonra annemlere bir gelişimde abimin almış olduğu dijital baskülü gördüm kullanılmıyordu , ee bi işe yarasın o zaman dedim aldım İstanbul'a götürdüm.
Bu gelişimde de bir ay falan kalırım belki zayıflarım da !! diyerek geri getirdim. Aralarında böyle bir fark olduğunu hiç bilmiyodum ama süpermişşş
Şimdi yani ben bu durumda 66,9 kiloyum hahahayy az kaldı az kaldı az kaldı :124:

tartımın siparisini verdım vatana mıllete hayırlı olsun en gec pazartesi gelır ıns. bende haftanın sonunda onunla tartılırım
Fakir Terro Vücut Yağ, Su, Kas ve Kalori Analiz bunu aldım inş. ugurlu gelırrr ve cıtır hallerıme donerım zayıflayalım kızlarrrrrrrrrrr

vallahi ben hangi eczanede dijitalde tartılsam soruyorum hepsi de 2 kilo fazla gösteriyor diyor sizin orada media mrkt vatan vs o tür biyere git hepsinde tartıl dijitaller arasında bile fark oluyor
denemesi bedava

kaça aldın

blogunu biraz gezdimde çok güzel.baya b,r şey var.bir çırpıda bakılacak gibi değil.ara ara takip edeceğim.eşimde geçenlerde senin yaptığın gibi bir şey yapmak istiyordu.daha çok sinema kişisel gelişim vs üzerine istiyordu.ama baya zaman gerekir sanırım.devamlı canlı tutmak ilgilenmek gerekir.sen daha tecrübelisin gerçi.nasıl yaptın .müsait olduğunda bilgilendirirsen sevinirim.çok hoşuma gitti.ellerine emegine sağlık.

evet hadı detokscular bende haftaya carsamba persembe yapcam salı gunu dıyetın ılk haftası bıtcekte

yaa arkadaşım sen bu diyet türleri konusunda çok maymun iştahlı olmaya mı başladın ne
otlu yoğurtlu diyetin 2. haftasını yapmıycak mısın , ilk haftayı yapıp bırakıp ertesi gün detoksa başlarsan iyice dengen bozulmayacak mı :44:

GÜNAY ne yapacağını şaşırdıkilolar gitsinde nasıl giderse gitsin

GÜNAY ne yapacağını şaşırdıkilolar gitsinde nasıl giderse gitsin

yav evet haklı da Allah korusun sağlığı bozulmasın kilo gidecek derken
zaten otlu yoğurtlu diyetin ilk haftasında çok az protein var ( sabah azıcık peynir , gün içinde yoğurt- ki bütün gün ne kadar yoğurt yiyebilecek ), ikinci haftasında protein giriyor işin içine ama Günay 2. haftayı yapmıcak herhalde çarşamba detoksa başlıycağına göre, ee o detoksta da sadece sabah azıcık peynir, 1 yumurta gün içinde de ayran... yine az protein var...
ne bileyim inşallah faydasını görür tabii temennimiz o , ve inşallah ta sağlığı bozulmaz ...

haklısın sağlıga dikkat etmek lazım.benimde yüzüm çöktü.2 kilo verdim topu topu.ya da uykusuzluktan yorgun göründüğümdendir bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…