Dijitaller 2 kilo fazla mı tartıyorrr
Yani şimdi ben sandığımdan 2 kilo daha mı zayıfıııımmmm :124::124::122::122:
O zaman ben hemen dolaptaki börekleri indiriiim çözüledursunlarrr
bu arada okadar konuşuyoruz.ama birbirimizi çok tanımıyoruz.soy isime gerek olmasada ismimizi bile bilmiyoruz.çok özele girmeyerek bence tanışabiliriz.ya da ben en azından kendimi tanıtabilirim:))
benim adım başak.
1982 doğumluyum.
ankaraya gelin geldim.annemde ankaradan adanaya gelin gitmiş:) ve orada beni dünyaya getirmiş.
adanada okudum.çukurova üniversitesi biyoloji bölümü ve formasyon aldım öğretmen olmak için.(ancak kpss zorunlulugu oldugu ve çok yüksek puan almak gerektigi için 90 üstü puan )atanamadım.
eşimle 2010 da evlendik.2.5 senedir evliyiz.bu arada tam 2, 5 sene olmuş9 aylıkta bi kızımız var.10.aydan gün alıyor.
ilk sene zorlandım çünkü ankarada çevrem yok diye.ama şu an gerek kızımızdan dolayı gerekte biraz çevre edinmiş olmamdan dolayı yadırgamıyorum burayı..
yalnız psikolojimi bozacak kadar canımı sıktıgım olay.okumuş olupta görevimi yapamıyor olmaktı.bebek beni eve baglayacak körelecem tarzı bi bunalımımda oldu.ama bebek dünyanın en güzel şeyi.ama boş durmak istemiyordum.bende açıköğretim okuyorum şimdi.2. sınıftayım.çogu kişi hamilesin nasıl çalışacaksın derslerine dedi.çalıştında nasıl sınava gireceksin dediler.girdim sınavlarımada.eşim bile kızdı doğuma 10 -15 gün kalmıştı.girme sınava boşver seneye gir vs ama girdim.tüm derslerimide geçtim. çok şükür.bir şeyler öğreniyor olmak beni rahatlatıyor.ama bu illa ders değil.bir arada el işi yün ,resim kurs vs ,yemek tarifleri öğrenme vs vs şimdi de ara ara ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.birde kilomu dengelemeye çalışıyorum.burada sizlerle tanıştım.bana hem yeni bir çevre kazandırdı.hem kilo verdiriyor hemde kafam dağılıyor.İYİ Kİ VARSINIZ
ben biraz ayrıntılı anlatmış olabilirim.ama gizleyeceğim bir şeyde yok zaten
bunu herkes biliyor sanıyordum baskül satılan bi yere git ikisine de çık dene ben dijitallerden nefret ediyorum
bunu herkes biliyor sanıyordum baskül satılan bi yere git ikisine de çık dene ben dijitallerden nefret ediyorum
kabızlık gibi falan bir sorun yaşıyor musun canım
Hadi inşallah senin yüzünü güldürür de biz de gaza gelir yaparız şu ayran aşını
Malzemeleri birleştirdikten sonra blenderdan geçirsek nasıl olur acebaa
yavv tuzsuz nasıl yenecek o iki gün boyunca
ayy ben çok cahil kalmışım yaa
ben yıllarca eski usul bir baskül kullandım, bir ev tadilatı sırasında o baskül kırıldı ben de yenisini almadım ( o dönemlerde hiç ihtiyacım yoktuzira 53-55-60 arası kilolardaydım )
sonra annemlere bir gelişimde abimin almış olduğu dijital baskülü gördüm kullanılmıyordu , ee bi işe yarasın o zaman dedim aldım İstanbul'a götürdüm.
Bu gelişimde de bir ay falan kalırım belki zayıflarım da !! diyerek geri getirdim. Aralarında böyle bir fark olduğunu hiç bilmiyodum ama süpermişşş
Şimdi yani ben bu durumda 66,9 kiloyum hahahayy az kaldıaz kaldı az kaldı :124:
kaça aldıntartımın siparisini verdım vatana mıllete hayırlı olsun en gec pazartesi gelır ıns. bende haftanın sonunda onunla tartılırım
Fakir Terro Vücut Yağ, Su, Kas ve Kalori Analiz bunu aldım inş. ugurlu gelırrr ve cıtır hallerıme donerım zayıflayalım kızlarrrrrrrrrrr
vallahi ben hangi eczanede dijitalde tartılsam soruyorum hepsi de 2 kilo fazla gösteriyor diyor sizin orada media mrkt vatan vs o tür biyere git hepsinde tartıl dijitaller arasında bile fark oluyor
denemesi bedava
kaça aldın
canim cok afedersin ama dun 3 kere tuvalete cikardi
pulbiber de attim dereotuda kiy harika olur
demek ankaradasın ben de AÜ iletişim mezunuyum üstelik antepliyim ama babamın işi dolayısıyla adanada büyüdüm 37 yaşındayım 1999 da işsiz kaldığım bir anda kaçıp gitmek istedim buralardan ingiltereye aupair olarak gitmeye karar vermiştim o sırada yazışmalarını yapan sevgili komşumla aramızda aşk başladıve işlemlerim tamamlanmışken seni hiçbiryere gönderemem evleneceğiz diyen otoriter bir ses kulağıma ilişti kısmet işte otoriteye boyun eğdim ve 2 ay içinde evlendik :123: bütün ailem şoka girdi:94:
bir dergide çalışırken 2001 kriziyle işsiz kaldımbaktım kriz bitmiyor ben de bebek yaptım 10 yaşında çok güzel ve afacan bir kızım var eşimin işi dolayısıyla 7 yıldır mersinde yaşıyorum ve maalesef buraya geldikten sonra antebe daha çok gittiğimiz için annem yedirdi yedirdi ve bu hale geldim şimdi o da pişman
yazikeyfim.blogspot.comisimli bir blogum var orada aklımdan geçenleri yazarak rahatlıyorum ayrıca okumayı çok severim hergün mutlaka okumaya vakit ayırırım
evet hadı detokscular bende haftaya carsamba persembe yapcam salı gunu dıyetın ılk haftası bıtcekte
yaa arkadaşım sen bu diyet türleri konusunda çok maymun iştahlı olmaya mı başladın ne
otlu yoğurtlu diyetin 2. haftasını yapmıycak mısın , ilk haftayı yapıp bırakıp ertesi gün detoksa başlarsan iyice dengen bozulmayacak mı :44:
GÜNAY ne yapacağını şaşırdıkilolar gitsinde nasıl giderse gitsin
yav evet haklı da Allah korusun sağlığı bozulmasın kilo gidecek derken
zaten otlu yoğurtlu diyetin ilk haftasında çok az protein var ( sabah azıcık peynir , gün içinde yoğurt- ki bütün gün ne kadar yoğurt yiyebilecek ), ikinci haftasında protein giriyor işin içine ama Günay 2. haftayı yapmıcak herhalde çarşamba detoksa başlıycağına göre, ee o detoksta da sadece sabah azıcık peynir, 1 yumurta gün içinde de ayran... yine az protein var...
ne bileyim inşallah faydasını görür tabii temennimiz o , ve inşallah ta sağlığı bozulmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?