Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

aynen bende bu sabah kendımı sebepsız bagırırken buldum

aman boşver birazda nazımızı çeksinler.kiloları onlar almadı.gece uykusuzda değil (uyanıyo ama benim kadar değil)işe gidecek diye kıymıyorumkendi aralarda arkadaşlarıyla kafada dağıtıyor ohhhhh.ben bebişle gezmeye de gidemiyorum.sadece alış veriş merkezlerinde duruyo.ev gezmesinde her yeri karıştırmak istiyor diye götürmüyorum.havalar ısınsın parka filan götürecem.çocuğunda benimde deşarj olmaya ihtiyacı var

Afiyet olsun bakalım , dönünce pişman olmayacağın kadar ye de yine de

gunaydin kizlarrrrrrrrrr detoksa baslangic 77.4 bugun itibariyle 74.8 tam 2 kilo 600 gram gitti cok mutluyum coooook bundan sonra her ayin 2 gunu yapicam xc9 sana cok tesekkurler

Canımm senin adına çok sevindiiimm maşallahh
Tam da o kadar mecburi ara verip diyete geri döndüğün bir zaman da kısacık iki günde 2,600 çok güzel moral olmuştur vallaaa süperrrrrr

Ben de bugün ve yarın yapıcam, darısı başıma inşallah, dün 1 dilim peynirli börek 3 yk sütlaç yedim diye 400 gr aldım bu sabah bayaa sinir oldum kendime , çorbayı hazırlarken de habire söylendim sanki yedin de başın göğe erdi di mi diye kendi kendime

Hadi inşallah görürsün canım, daha 27 marta vakit var sen böyle gidersen zaten verirsin , biz de mutlu oluruz senin adına buradan ( malum eşinle güzel bir evlilik yıldönümü tatili sonrası bize anlatacakların olacak, merakla bekliycezz yani )

[TABLE="width: 557"]
[TR]
[TD]Sevgili arkadaşlarım,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14 Ocak 2013 de 80 kilo ile başladığım zayıflama serüvenimde 60.günü bitirmiş bulunuyorum.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Mart 2013 itibariyle; toplamda 10,7 kilo vererek 69,3 kiloya ulaştım. ( Aslında dün sabah 68,9 idim ama, iki kibrit kutusu büyüklüğünde 1 dilim peynirli börek ve 3 yemekkaşığı sütlaç yiyince 400 gr geri aldım maalesef, ve diyet döneminde yapılan en küçük kaçamağın bile ne kadar zalim bir şekilde kilo olarak geri döndüğünü bir kez daha anlamış oldum ( ... )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yaptığım diyeti sporla da desteklemek amacıyla; 41 gün önce bir koşu bandı aldım ( sevgili Fitnazıma 41 kere maaşallah ) ve 39 gündür kendisiyle düzenli olarak buluşuyoruz.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu 39 günde; 348,94 kilometreyi 4080 dakikada ( 68 saat ) yürüyerek 18.223 kalori yakmış ve 7,1 kilo verebilmişim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 gün önce de tavsiye üzerine yediklerimin kalori sayımını yapmaya başladım ve bu sürede toplam 21.748,105 kalori aldım. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça Kaya'nın diyet listesindeki temel prensiplere bağlı kalmaya çalışarak ( örneğin kahvaltıda yediğim peynir miktarını kısıtlı tutarak, proteinli gıdaları öğlen öğünlerinde almaya dikkat ederek , şekeri , unu, pirinci , bulguru , patatesi ve yağlı yemekleri tüketmemeye çalışarak ) uyguladığım bu yöntemin de yardımıyla 30 gün içerisinde 6,5 kilo verebildim. ( 14 ocak-13 şubat arası yediklerim her ne kadar diyet listesine bağlı kalsam da kalorileri anlamında Allah'a emanet ama zararın neresinden dönsem kardır di mi )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60 günlük süre zarfında kendimi frenlediğim ama tamamen hayatımdan çıkaramadığım tek kaçamağım ise önceleri bira, sonrasında da kırmızı şarap gecelerim oldu ( [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bir de tüm çabalarıma rağmen oturtmayı başaramadığım uyku düzenim, sabahları 8.30 da kalkmaya alıştım da, geceleri yatmaya alıştıramadım bir türlü kendimi ( Örneğin bugece saat 04 de yattım ama yine 08.30 da kalktım bugün ayran detoksunu yaparken oturduğum yerde uyuyup kalmam umarım :))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buna da şükür diyor, hedefime ulaşmak için vermem gereken 9,3 kiloyu da en kısa zamanda halletmeyi umut ediyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu arada şunu da düşünmeden edemiyorum; şu anda 39 değil de 30 yaşında olsaydım bu şartlar altında ulaştığım kilo 63-64 civarları olurdu muhtemelen. Ahhh gençlik ahh, gençken herşey ne kadar da hızlı değil mi ( metabolizmamız dahil )…[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ama olsun durmak yok azimle ve inatla çabalamaya devam. Hepimize kolay gelsin.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu kadar yazıyı niye yazdım ?? Hem kendi durumumu görmek ve sizlerle paylaşmak, hem de "gerçekten kilo veriliyor mu" ya da " deneyenler kaç kilo verdiler" gibi soruları soran arkadaşlara az da olsa bir fikir vermek istediğim için …[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

su yuvarlak ayak altında donenden sıparıs ettımde gunde 20 dk kullanım dıyorum kullanan faydasını goren var mı???? aldıgımın kenarlarında lastıklerı var kollarıda calıstıroyormus
sakın sert sert yapma ben fıtık olmuştum 2 hafta yatmıştım aman diyim

hem moral olarak hem motive olarak superim hadi bakalim darisi basina

Arkadaşlar geçen sordum ama görmedinbiz sanırım ayça kayanın bu diyetini birebir uygulayıp etkisni gören varmı bide bu detoks ne detoksudur nasıl uyguluyosunu

ya gonca ben ondan korkuyorum işte.hani güzelce verdik kiloları diyelimde 3 kaşık sütlaç diyorsun ya ..1 porsiyon bile değilhep kuş gibi mi beslenecezyani mideyi alıştırıyoruz az yemeye sonra daha fazla kilo almaktan korkuyorum ben

bende 63.8 i görünce şımardım sanırım 2 gündür akşam çayın yanına halley yiyorum.arkasında 128 kaloricik yazıyor.64.4 çıktım dün sabah.dün yine yedim akşam halleyciksabah yine 64.4 düm.bugün yemesem 64 olur muyum acaba.

bu arada hurmayı dün eşim bulmuş.ya toplasan 10 tane yok 14 lira yuh dedim..ama bol vitamin az kaloriartık halley yerine hurma yiyeceğim inşallah

Cevapladığn için teşekkürler şundan dolayı sordum hani diyolar ya vermen gereken kilo ne kadar fazlaysa ilk etap o kadar çok veriliyomuş benim en az 2 enfazla 5 kilo vermem gerekiyoda ondan etkili olurmuki acaba dedim

Cevapladığn için teşekkürler şundan dolayı sordum hani diyolar ya vermen gereken kilo ne kadar fazlaysa ilk etap o kadar çok veriliyomuş benim en az 2 enfazla 5 kilo vermem gerekiyoda ondan etkili olurmuki acaba dedim

tecrubeyle sabıt soylıyım 54 kıloyum 56 ıle basladım daha yavas kılo kaybedıyorsun ama gıdıyor sonucta

Diymi işte öle oluyo ama daha kalıcı oluyodur arkadaşın önerdiği detoksa baktım çok güzel hem öle vücudu zorluycak gibi değil sanırım iki gün onu yapıp ardından bu diyete başlayacağım

Başak cım ben şöyle düşünüyorum; önce bi depoları boşaltalım, ideal kilomuza kavuşalım. Ondan sonra yediklerimizi dengeleyerek kilomuzu koruyabiliriz. Ama bu depolar varken ve biz onları boşaltmaya çabalarken, azcık kaçamağımızı vücudumuz hemen azalan depoya koymaya çalışıyo.
Bi de yavaş yavaş bilinçleniyoruz da bence, örneğin bol kalorili bir yemek yediğimizde bu kaloriyi yakmak gerekeceğini , yoksa kilo alacağımızı düşünüyoruz artık, ben eskiden hiç düşünmezdim böyle şeyleri. Nasıl olsa zayıftım canımın istediğini istediği kadar yiyordum. Ama şu iki aydır kendimi o kolay kolay aldığım kiloları vermek için ne kadar zorladığımı gördükten sonra, artık bir oturuşta 1 büyük pizzayı ölsem yemem herhalde hem de gecenin bir yarısı

Evet hurma pahalı maalesef , ama tatlı krizlerine iyi geliyor kalorisi düşük . Bol bol yemek bütçeyi aşabilir de , bir tane idare ediyor beni mesela her gün değil o da canım çok tatlı istediğinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…