aynen bende bu sabah kendımı sebepsız bagırırken buldum
gunaydin kizlarrrrrrrrrr detoksa baslangic 77.4 bugun itibariyle 74.8 tam 2 kilo 600 gram gitti cok mutluyum coooook bundan sonra her ayin 2 gunu yapicam xc9 sana cok tesekkurler
tabi tabi ADANA şalgamı mımmmm..
haftaya 24 ünde gidiyoruz bizde bakalım:))
bici bici de yemeyi planlıyorum.orada sanırım biraz bozacaz diyeti.her zaman gidemiyoruz bebişten dolayı.gitmişkende özlediğim şeyleri yemek istiyorum.ama kontrollü bi şekilde
gunaydin kizlarrrrrrrrrr detoksa baslangic 77.4 bugun itibariyle 74.8 tam 2 kilo 600 gram gitti cok mutluyum coooook bundan sonra her ayin 2 gunu yapicam xc9 sana cok tesekkurler
beni düşündüğünüz için günde bir kere hellim peynirli salata yiyorum gunde 2dolu kase kocaman yogurt yıyorum hemde ev yapımı hıc su katılmamıs sutten ve sabahda 70-75 grm cıvarı peynır yıyorum hıc zorlandmıyorum araya detoksu koyucam anneme gıtcem carsamba persembe detoksu orda yapcam ablam hazırlıycak bana corbamı saolsun cuma gunu 2.haftama baslıycam eger ıstedıgım gıbı 50-51lerı gorursem dunyanın en mutlusu olcam hem korumaya hem kalanı vermeye calıscam
sakın sert sert yapmasu yuvarlak ayak altında donenden sıparıs ettımde gunde 20 dk kullanım dıyorum kullanan faydasını goren var mı???? aldıgımın kenarlarında lastıklerı var kollarıda calıstıroyormus
Canımm senin adına çok sevindiiimm maşallahh
Tam da o kadar mecburi ara verip diyete geri döndüğün bir zaman da kısacık iki günde 2,600 çok güzel moral olmuştur vallaaa süperrrrrr
Ben de bugün ve yarın yapıcam, darısı başıma inşallah, dün 1 dilim peynirli börek 3 yk sütlaç yedim diye 400 gr aldım bu sabah bayaa sinir oldum kendime , çorbayı hazırlarken de habire söylendim sanki yedin de başın göğe erdi di mi diye kendi kendime
Arkadaşlar geçen sordum ama görmedinbiz sanırım ayça kayanın bu diyetini birebir uygulayıp etkisni gören varmı bide bu detoks ne detoksudur nasıl uyguluyosunu
Canımm senin adına çok sevindiiimm maşallahh
Tam da o kadar mecburi ara verip diyete geri döndüğün bir zaman da kısacık iki günde 2,600 çok güzel moral olmuştur vallaaa süperrrrrr
Ben de bugün ve yarın yapıcam, darısı başıma inşallah, dün 1 dilim peynirli börek 3 yk sütlaç yedim diye 400 gr aldım bu sabah bayaa sinir oldum kendime , çorbayı hazırlarken de habire söylendim sanki yedin de başın göğe erdi di mi diye kendi kendime
sakın sert sert yapmaben fıtık olmuştum 2 hafta yatmıştım aman diyim
Cevapladığn için teşekkürler şundan dolayı sordum hani diyolar ya vermen gereken kilo ne kadar fazlaysa ilk etap o kadar çok veriliyomuş benim en az 2 enfazla 5 kilo vermem gerekiyoda ondan etkili olurmuki acaba dedim
waowwwwwwww süpersinbende 1,5-2 veririm inş. yapınca gercekten cok moral yuseltıcı bı durum tebrıkler canım gitsin kilolar
ya gonca ben ondan korkuyorum işte.hani güzelce verdik kiloları diyelimde 3 kaşık sütlaç diyorsun ya ..1 porsiyon bile değilhep kuş gibi mi beslenecez yani mideyi alıştırıyoruz az yemeye sonra daha fazla kilo almaktan korkuyorum ben
bende 63.8 i görünce şımardım sanırım 2 gündür akşam çayın yanına halley yiyorum.arkasında 128 kaloricik yazıyor.64.4 çıktım dün sabah.dün yine yedim akşam halleyciksabah yine 64.4 düm.bugün yemesem 64 olur muyum acaba.
bu arada hurmayı dün eşim bulmuş.ya toplasan 10 tane yok 14 lira yuh dedim..ama bol vitamin az kaloriartık halley yerine hurma yiyeceğim inşallah
Diymi işte öle oluyo ama daha kalıcı oluyodur arkadaşın önerdiği detoksa baktım çok güzel hem öle vücudu zorluycak gibi değil sanırım iki gün onu yapıp ardından bu diyete başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?