Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

haklısın canım ya.

dediğin gibi bir şey yiyeceğim zaman daha bilinçli yiyorum.pizzaya bende bayılırdım.dım diyorum ne zamndır yemiyorum.ama şu an canımda istemiyor.tek baş etmekte zorlandığım şekerliye karşı duyduğum istek.ama onun önüne geçmek için elma ve hurma yiyeceğim.gitmeden haftaya 63 ü görsem.döndüğümde 1 kilo alıp dönsemde çok moralimi bozmam.çünkü hızlı alınan kiloda çabuk gidiyor.hızla verilen kiloda gerçi çabuk alınıyo

imdat diyeti diyorsunuz ya ,o imdat 1 haftada 5 kilo diyeti mi:))

valla süper olurdu.vermem gereken 5 kilo.oda 1 haftada hoppp uçup gitse:))bende mutluluktan uçardım

Sağol arkadaşım inşallah hepimiz istediğimiz kioya ulaşırız aslında çok kilom yok hatta herkes iyisin gerek yok diyo ama ben memnıun değilim bekarlığımdaki gibi incecik olmak istiyorum

Sağol arkadaşım inşallah hepimiz istediğimiz kioya ulaşırız aslında çok kilom yok hatta herkes iyisin gerek yok diyo ama ben memnıun değilim bekarlığımdaki gibi incecik olmak istiyorum

banada herkes ıyısın dıyor ama ben 48e mutlu oldgum kıloya donmek ıstıyorum en guzel kilo insanın ıyı hıssettıgı kılodur

gunaydin kizlarrrrrrrrrr detoksa baslangic 77.4 bugun itibariyle 74.8 tam 2 kilo 600 gram gitti cok mutluyum coooook bundan sonra her ayin 2 gunu yapicam xc9 sana cok tesekkurler

çok sevindim
görüntünde bile fark etmiştir kesin
1,5-2 dediklerinde inanmamıştım ama şimdi 2.600 ü görünce gözlerime inanamıyorum:82::82::82::82::82:
hadi bakalım kaldığın yerden devam etmek için iyi bir başlangıç yaptın

Şuan 56'yım bi zamanlar 48dim ama 50'yle evlendim yani 48de de bayağ çöptüm o kadarı geçtim hatta 50iyi bile geçtim 52 bile olsam yeter eşime göre bu halim iyiymiş iki çocuğum varmış falan ama yok kararlıyım ilk kızımda doğum sonrası çok üstünde durmadım kendiliğinden uzun vade de verdim zaten bi tane daha düşündüğüme kasmadım ama tamam artık ikincide var başkada niyetim yok bide nisanda düğün var

bende hep 47-49 aralıgındaydım bebegım 7 aylık 24 kılo aldım sımdı 54um 48 olana kadar pilates diyet yuruyus devam

Ooo bayağ almışın büyük kızım 4 yaşını bitirdi küçüğümde 16 aylık ilkinde 12 ikincide 10 kilo kendi haline bırakırsam çok yavaş veriyorum o yüzden diyet yapmaya karar verdim

Ooo bayağ almışın büyük kızım 4 yaşını bitirdi küçüğümde 16 aylık ilkinde 12 ikincide 10 kilo kendi haline bırakırsam çok yavaş veriyorum o yüzden diyet yapmaya karar verdim

ilk 4,5 ay dusuk rıskınden dolayı gunde 9tane ılac kullandırıldı bana östrojen hormonumuymus neymıs o ılaclar esnasında asırı kılo aldım canım cok sukur oglum saga saglım kucagıma aldım sımdıde gıdıyor kılolar

Allah bağışlasın zaten önmeli olan sağlıklı olmaları kilo meselesi sonraki iş neticede iradeli olunca verilmicek kilo yok

bende hep 47-49 aralıgındaydım bebegım 7 aylık 24 kılo aldım sımdı 54um 48 olana kadar pilates diyet yuruyus devam

bu ne ya 48 kilo kadın mı olur kocalarınız bişey demiyor mu

gördünmü bizimle eğleniyorlar

Eğlenmek mi ?? aslaaaa

Biz sadece takılıyoruz yavv

Ben en son ortaokulda 49 kiloyu gördüğümden , ve kendimi o kiloda düşünemediğimden , siz şimdi 48 olayım falan diyorsunuz ya ben şok oluyorum nasıl o kadar az kiloda olunur diye. Benim 9 yaşındaki yeğenim 54 kilo, 64 yaşındaki müstakbel kayınvalidem 49 kilo bu arada

meraba eskici dost naber

merhaba canımm sağolasın senden ne haber
Bu ayran detoksunun ilk günü beni mahvetti Sabahtan beri midem bağırsaklarım bir gaz dolu anlatamam...
Üstelik içtiğim ayran ve sular vücudumu terketti ama diğerleri halaa benimle
Sabah tartıda artı görücem diye ödüm patlıyo :18:
Bakalım yarın nasıl olacak :44:

bugün beni çok güldürdün tartın da seni güldürsün:13:
merak etme kalanlar da sabah seni terkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…