Başak cım ben şöyle düşünüyorum; önce bi depoları boşaltalım, ideal kilomuza kavuşalım. Ondan sonra yediklerimizi dengeleyerek kilomuzu koruyabiliriz. Ama bu depolar varken ve biz onları boşaltmaya çabalarken, azcık kaçamağımızı vücudumuz hemen azalan depoya koymaya çalışıyo.
Bi de yavaş yavaş bilinçleniyoruz da bence, örneğin bol kalorili bir yemek yediğimizde bu kaloriyi yakmak gerekeceğini , yoksa kilo alacağımızı düşünüyoruz artık, ben eskiden hiç düşünmezdim böyle şeyleri. Nasıl olsa zayıftım canımın istediğini istediği kadar yiyordum. Ama şu iki aydır kendimi o kolay kolay aldığım kiloları vermek için ne kadar zorladığımı gördükten sonra, artık bir oturuşta 1 büyük pizzayı ölsem yemem herhalde hem de gecenin bir yarısı
Evet hurma pahalı maalesef , ama tatlı krizlerine iyi geliyor kalorisi düşük . Bol bol yemek bütçeyi aşabilir de , bir tane idare ediyor beni mesela her gün değil o da canım çok tatlı istediğinde...
Sağol arkadaşım inşallah hepimiz istediğimiz kioya ulaşırız aslında çok kilom yok hatta herkes iyisin gerek yok diyo ama ben memnıun değilim bekarlığımdaki gibi incecik olmak istiyorum
gunaydin kizlarrrrrrrrrr detoksa baslangic 77.4 bugun itibariyle 74.8 tam 2 kilo 600 gram gitti cok mutluyum coooook bundan sonra her ayin 2 gunu yapicam xc9 sana cok tesekkurler
Şuan 56'yım bi zamanlar 48dim ama 50'yle evlendim yani 48de de bayağ çöptüm o kadarı geçtim hatta 50iyi bile geçtim 52 bile olsam yeter eşime göre bu halim iyiymiş iki çocuğum varmış falan ama yok kararlıyım ilk kızımda doğum sonrası çok üstünde durmadım kendiliğinden uzun vade de verdim zaten bi tane daha düşündüğüme kasmadım ama tamam artık ikincide var başkada niyetim yok bide nisanda düğün var
Ooo bayağ almışın büyük kızım 4 yaşını bitirdi küçüğümde 16 aylık ilkinde 12 ikincide 10 kilo kendi haline bırakırsam çok yavaş veriyorum o yüzden diyet yapmaya karar verdim
Allah bağışlasın zaten önmeli olan sağlıklı olmaları kilo meselesi sonraki iş neticede iradeli olunca verilmicek kilo yok
Şuan 56'yım bi zamanlar 48dim ama 50'yle evlendim yani 48de de bayağ çöptüm o kadarı geçtim hatta 50iyi bile geçtim 52 bile olsam yeter eşime göre bu halim iyiymiş iki çocuğum varmış falan ama yok kararlıyım ilk kızımda doğum sonrası çok üstünde durmadım kendiliğinden uzun vade de verdim zaten bi tane daha düşündüğüme kasmadım ama tamam artık ikincide var başkada niyetim yok bide nisanda düğün var
bende hep 47-49 aralıgındaydım bebegım 7 aylık 24 kılo aldım sımdı 54um 48 olana kadar pilates diyet yuruyus devam
bu ne ya 48 kilo kadın mı olur kocalarınız bişey demiyor mu
gördünmü bizimle eğleniyorlar
meraba eskici dost naber
merhaba canımm sağolasın senden ne haber
Bu ayran detoksunun ilk günü beni mahvettiSabahtan beri midem bağırsaklarım bir gaz dolu anlatamam...
Üstelik içtiğim ayran ve sular vücudumu terketti ama diğerleri halaa benimle
Sabah tartıda artı görücem diye ödüm patlıyo :18:
Bakalım yarın nasıl olacak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?