meraba eskici dost naber
leysal da gelmiş naber canım
canım bir ara geldim o sırada eşim eve geldiği için geri çıktım.kızımda eşimde uyuyor şimdi.ama beni uyku tutmadıaslında ben biliyorum niye uyku tutmadığınıda kendi kendime söz verdim.sözümü tutamıyor olmak beni sinir ediyor.sinir olduğum içinde uyuyamıyorum.
gonca bende sana baktım buralarda mısın diye.seni de gece uyku tutmuyordu ya
gittin miiiyigeceler ben tekrar uyumaya çalışacağım
uyumazsam sabaha kadar oturacam yoksa kızımla.birazdan mızmızlanır..yarın görüşmek üzere inşallah
çok sevindim
görüntünde bile fark etmiştir kesin
1,5-2 dediklerinde inanmamıştım ama şimdi 2.600 ü görünce gözlerime inanamıyorum:82::82::82::82::82:
hadi bakalım kaldığın yerden devam etmek için iyi bir başlangıç yaptın
Biz mumbar dolması, bu ikisi kuzu çöp şiş
canim siskinlik mi yapti sana banada cok yapar baklagil ama yogurt salatalikla bunu astim heralde peki nasil tadini begendin mi?
benimkinin de 7.3 ün üzerinde bi sarsıntıya ihtiyacı var da şu an başka bi diyet uyguluyorum 1 ayı bitirip öyle yapayım diyorumkizlar bugun annemler vardi cok yazamadim canim aynen dedigin gibi cok iyi bir baslangic oldu bomba bisiy ya hani bazen durdu kilo veremiyorum gidim gitmiyo dedigimiz zamanda metabolizmayi sarsacak bir detoks supersin
günaydın canım,
tadı çok lezzetliydi, bi de tuzlu olaymış tam süper olacakmış
ama bana da yoğurt ve salatalık rahatsızlık veriyor, çok gaz sancısı yapıyor, sende olduğu gibi dışarı da çıkamadım halaa yediklerimi muhafaza ediyorum, vedalaşamadık, bulgur ve pul biber üzerlerine düşeni yapmadılar...
ve sanırım bu detoks bende pek etkili olmayacak, çünkü perşembe sabahı 68,9 dum, o akşam 1 dilim peynirli börek ve 3 yk sütlaç yedim, dün sabah 69,3 geldim - 400 gr almışım- , dünkü detokstan sonra bu sabah yine 68,9 um, yani sadece o 400 gr geri verebilmiş görünüyorum. bakalım yarın sabah ne görücem ama hüsran yaşıyorum şu anda
neyse yine de kilo almadığıma şükretmem lazım herhalde :44:
benimkinin de 7.3 ün üzerinde bi sarsıntıya ihtiyacı var da şu an başka bi diyet uyguluyorum 1 ayı bitirip öyle yapayım diyorum
canim ben simdi mecburi 1 ay diyet yapamadim ya ondan fazla gitti ama diyet icindeyken bunu yapsaydim 1 yada 1,5 giderdi bidahaki ay yine yapicam ozaman daha iyi anlarim hani nasil ilk diyete basladigimizda fazla gidiyo benim ilk hafta 3.200 gitmisti onun gibi dusun ama ben cok yogurtcuyum normaldede yogurt olmasin karnim doymaz cok severim tuz konusunda sana katiliyorum tuzlu harika olurdu ama roka,dereotu yada taze nane kiy ozamanda guzel olur
haklısın galiba canım...
ben de bir süre sonra tekrar deneyeyim bakalım belki o zaman farklı sonuç alırım. Gerçi daha bugün 2. günü yapıyorum,
sabah ola hayrola , bi çaresi bulunur elbet bi uyuyup uyanalım diye kendimi avutuyorum, nihai sonucu yarın yazarım yine :18:
ama ne olursa olsun sana çok güzel başlangıç oldu, kendime olmuş gibi sevindim
Ay iyide anacım çok boy olmayınca tabi çöp şiş gibi olmak lazım bide sizce bu detoksu regliyken yapmalımıyım
selamlar aranıza bende katılıyorum.. başlayacağım inşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?