Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

haklısın sağlıga dikkat etmek lazım.benimde yüzüm çöktü.2 kilo verdim topu topu.ya da uykusuzluktan yorgun göründüğümdendir bilemedim.

Canım sizin hem bebekleriniz var , hem ilgilenmeniz gereken eviniz, eşiniz... Zor tabii uykusuz yorgun az beslenerek yaşamak. Allah yardımcınız olsun.
Ben bile kendimi bazen çok yorgun hissediyorum neredeyse hiçbir iş yapmadığım halde...

teşekkür ederim ilgine

işsizlik ve birikimlerini değerlendirememenin sıkıntısını sen de yaşıyormuşsun ya işte ben senden daha önce yaşadım o süreçleri çok zordu benim için ya delirerek çıkacaktım bu süreçten ya da ruhumu terbiye edecektim ben ruhumu terbiye etmeyi seçtim
kendimi tanıtırken de söz ettiğim gibi okumayı çok severim özellikle felsefeye meraklıyım hayata ve olaylara eleştirel bakan olayları irdelemeyi seven bi tipim kafama üşüşen binlerce düşünce içimde biriktiği bir anda yazılara döküldü.benim bloğum konusu itibariyle popüler değil olamaz da zaten. çerezlik konuların işlendiği bloglar daha çok takipçi buluyor. ancak eşinin düşündüğü gibi bloglar meraklısı için cazip oluyor. ben kendimi ifade etmek ve biraz da benim gibi düşünen hisseden insanlar da var mı ve onlarla bu blog ortamında biraraya gelerek fikir paylaşımı yapabilir miyim diye yola çıktım.
çünkü ben kendimi genelin içinde konumlandıramıyorum. benim gibi kendini ayrık otu gibi hisseden başkaları da vardır herhalde.
kısa ama yoğunluklu yazdığım için çok sık yazı çıkmıyor. okudukça yeni bir yazı için zihnim daha çok açılıyor. bu aralar zayıflamaya taktığım için burada fazla vakit geçiriyorum. bi ara yedekli gidiyordum o zaman haftada 1 yazı yayınlıyordum ama tembellik işte

eşine tavsiyem öncelikle biraz yazı stoklaması olacak. yayına başladıktan sonra da düzenli aralıklarla yazması gerek. şimdilik bu kadar. blog hazırlandıktan sonra tekrar konuşuruz

ee iyi süpermiş
ben o konuda bugünlerde biraz sıkıntılıyım da , bu detoks la daha kötü olur mu acaba diye düşünüyordum meğer tam tersi oluyormuş çok iyi vallaa :13:
bulgur çok iyi bağırsak çalıştırır da ondandır acı biberi dene olmadı şalgam iç
ikisinden biri mutlaka sorununu çözecektir

bulgur çok iyi bağırsak çalıştırır da ondandır acı biberi dene olmadı şalgam iç
ikisinden biri mutlaka sorununu çözecektir

sahi mi diyosun tamam şu yarın ve öbür gün detoksu bi yapayım, bulgurun faydasını görürüm inşallah ,
sonrasında da acı biber ya da şalgamı deneyeyim çok sağol canımm

detokstan sonra ıkıncı haftayı yapcam canım

su yuvarlak ayak altında donenden sıparıs ettımde gunde 20 dk kullanım dıyorum kullanan faydasını goren var mı???? aldıgımın kenarlarında lastıklerı var kollarıda calıstıroyormus

beni düşündüğünüz için günde bir kere hellim peynirli salata yiyorum gunde 2dolu kase kocaman yogurt yıyorum hemde ev yapımı hıc su katılmamıs sutten ve sabahda 70-75 grm cıvarı peynır yıyorum hıc zorlandmıyorum araya detoksu koyucam anneme gıtcem carsamba persembe detoksu orda yapcam ablam hazırlıycak bana corbamı saolsun cuma gunu 2.haftama baslıycam eger ıstedıgım gıbı 50-51lerı gorursem dunyanın en mutlusu olcam hem korumaya hem kalanı vermeye calıscam

uykusuzlugumdan dolayı eşime saldırmaya başladım.açlıkta sanırım sinir yapıyor

bugün akşam arkadaşlarıyla dışarda olacak.tüm gün kızımız canıma okuyor.akşamda yoksun.1-2 saat oyalayınca iyi oluyordu vs dırdır ederken buldum kendimi:26: kendime geldim sonra.

istersen gitmeyeyim dedi.biliyor gitme demiyeceğimi.aman aman

neyse bugün gün uzun olacak

aynen bende bu sabah kendımı sebepsız bagırırken buldum

gunaydin kizlarrrrrrrrrr detoksa baslangic 77.4 bugun itibariyle 74.8 tam 2 kilo 600 gram gitti cok mutluyum coooook bundan sonra her ayin 2 gunu yapicam xc9 sana cok tesekkurler

2gunde verdıgın diyetle 700 gr verdım cok yıpranmıstım 3haftadır 55ten dusemedıgım için

ay çok sevindim günaycım diyetin işşe yaradığına.darısı istediğin kiloya düşmene.benimde tartı kafayı yedi sanırım ya da ben dengesizim .anlamadım gitti.bugünde 64.4 geldim.bende bu hafta pazar gününe kadar 64 e düşşmeyi hedefleyeyim bari

pazar günüde eşime nispet ben arkadaşıma gidecemorada abartmam inşallah.bu hafta 64 olsam.haftayada şu detoksu yapcam kendimi hazırlayıp.1.5 kiloda öyle versem süper olur.tabi o detoks diyeti ile verilen kilo çok çabuk olduğu için,asıl ben sonrasında hemen o kilo tekrar geliyor mu onu merak ediyorum.:44:

sanırım sen salata ve yogrt yiyorsun.kolay gelsin canım.

gunaydin kizlarrrrrrrrrr detoksa baslangic 77.4 bugun itibariyle 74.8 tam 2 kilo 600 gram gitti cok mutluyum coooook bundan sonra her ayin 2 gunu yapicam xc9 sana cok tesekkurler

waowwwwwwww süpersin bende 1,5-2 veririm inş. yapınca gercekten cok moral yuseltıcı bı durum tebrıkler canım gitsin kilolar

felsefeye bende meraklıyım canım.hatta açıköğretim okuyorum dedim ya.felsefe okuyoorum.2. sınıftayım

canım ardından diyet devam edınce almıyorsun ben patates dıyetıyle 2kılo verdım hıc onermıyorum 2katı alınır felan dıye yorumlar vardı e o dıyetın ardından ekmege hamur ısıne saldırısan oyle kılo vermem yeter dedgıınde en az 2hafta yavas yavas normal kalori almalıymısız bı anda vucudun ıhtıyacı kaloriye donersek her dıyet sonrası alınır

sahi mi diyosun tamam şu yarın ve öbür gün detoksu bi yapayım, bulgurun faydasını görürüm inşallah ,
sonrasında da acı biber ya da şalgamı deneyeyim çok sağol canımm

tabi tabi ADANA şalgamı mımmmm..

haftaya 24 ünde gidiyoruz bizde bakalım:))

bici bici de yemeyi planlıyorum.orada sanırım biraz bozacaz diyeti.her zaman gidemiyoruz bebişten dolayı.gitmişkende özlediğim şeyleri yemek istiyorum.ama kontrollü bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…