özel mesaj hafızan dolmuş canım.mesaj atamıyorum sana.popüler insan olmak böyle bir şey olsa gerek
bu arada halleye son verdim:26:
halley yemiyorum artık.önerdiğin hurmalardan yiyorum .canım şekerli şeyler çektiğinde.dün 2 tane yedim bugünde 1 tane.ama benim tartımada bir şey oldu sanırım.sabah ilk tartıldım.63.1 i gösterdi.gözlerime inanamadım.agzım kulaklarıma vardı resmen.sonra bir daha tartıldım.64.7 çıktım.tekrar tartılmam 1 dk yok yani.sonra tekrar tekrar deerken 64.7 çıktım.ve üzüldüm ama dünde dahil olmak üzere tamamen diyete uyuyorum.sabah kahvaltım aynı ama öğlen ve akşam değişiyor..dün öğlen ıspanaklı yogurt yedim.1 yemek kaşıgı yag ile hazırlanmış.akşamında da cacık yaptım 1 dilim light ekmek ile.ama su mu tutuyor bünyem anlamadım ki.
hoşbuldum .. yarın inşalalah.. pazartesiler hep salıyı buluyor bir anca başlamak lazım sanki :)
ben kk da yeniyim.. kullanmayı öğreniyorum.. şu kilo çizelgeisini denedim beceremedim sanırım :Sçok da heveslenmiştim
merhaba arkadaslar ayca hanimin diyetini bir ay once okudum ve kendime ornek liste olarak aldim mumkun oldugunca makarna ,pilav ,patates ve ensevdigim hamur islerinden uzak durmaya calisiyorum.fakat ben sabah oglen listeye tam olarak uyurken ogleden sonra ne oldugunu anlamiyorum her seyi yiyesim geliyor surekli atistirmak istiyorum ara ogunde yapsam farketmiyor bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz
kuş kadar besleniyorum kuşş
yemek yemegi sadece doymak için değilde zevk aldığım için yiyen biri olarak resmen psikolojim bozuldu yaw.kiloyu çok yavaş veriyorum sanırım. ama az dikkat etmesem hemen alıyorum kiloları..bu adil değilll
ilk 1 ay buradaydım ama daha çok kalori sayarak diyet yaptım 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum. daha önce burada yazmadım ayça kaya diyeti yapanlara ayıp olmasın diye ama baktım ki herkes başka başka diyetler öneriyor link veriyor ben de yazayım dedimcanim sen hangi diyeti yapiyosun?
kuş kadar besleniyorum kuşş
yemek yemegi sadece doymak için değilde zevk aldığım için yiyen biri olarak resmen psikolojim bozuldu yaw.kiloyu çok yavaş veriyorum sanırım. ama az dikkat etmesem hemen alıyorum kiloları..bu adil değilll
bir ay once basladim diyete ama tam anlamiyla uydugum soylenemez zayifladinmi dersen enson ramazandan sonra tartilmistim 65,700 sonra tabi kac oldum bilmiyorum tartilmaya korkdum cunki ceketimi kapatmakta zorlaniyordum bugun ilk defa tartildim 64,100 olmusum hedefim simdilik 55 olmakmerhaba arkadaşım,
kaç kilo fazlan var, ve bu fazlalıkları ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun kendine bir hedef koydun mu
ya yeyip yeyip kilo almayanlara ne diyeceksin onları boğmak istiyorum
bir ay once basladim diyete ama tam anlamiyla uydugum soylenemez zayifladinmi dersen enson ramazandan sonra tartilmistim 65,700 sonra tabi kac oldum bilmiyorum tartilmaya korkdum cunki ceketimi kapatmakta zorlaniyordum bugun ilk defa tartildim 64,100 olmusum hedefim simdilik 55 olmak
ilk 1 ay buradaydım ama daha çok kalori sayarak diyet yaptım 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum. daha önce burada yazmadım ayça kaya diyeti yapanlara ayıp olmasın diye ama baktım ki herkes başka başka diyetler öneriyor link veriyor ben de yazayım dedim
ylnzeskiciye özelden bahsetmiştim buradan ona da sesleneyim artık buradan da bahsederim karataycılardan
nasıl bı dıet zor mu
xc9
buyur burdan yak
günaycım hoşgeldin canım. nasıl gidiyor otlu yoğurtlu diyetin bakalım
xc9
buyur burdan yak
günaycım hoşgeldin canım. nasıl gidiyor otlu yoğurtlu diyetin bakalım
kızgın canım ya bu sabah tartı bana sadece 100 grm verdıgımı soyledı
canım bu mesajını okuduğumdan beri dilime iki tane şarkı takıldı döndürüp döndürüp söylüyorum
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bir gün dönsem sözümden, düşerim dost gözünden
Dünya dönüyor dostlar, bir sözden dönsem çok mu
Devran dönüyor dostlar , ben dönmüşüm çok mu...
---------------
Adaletin bu mu dünya
Ne yar verdin ne mal dünya
Kötülerinsin sen dünya
İyileri öldüren dünya...
[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?