Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

estağfirullah
hemen temizlik yapayım ben o zaman olmaz öyle hafıza dolu felan
canım bir ara ben de tartı krizi yaşamıştım, az kaldı tartıyı kırıyordum ama sonra sakinleştim, galiba o da sakinleşse gerek ki şimdi artık her sabah ikişer kere tartılıyorum aynı sonucu veriyor ( korktu tabi cam tatlı )
yerini değiştirme, biriki gün sonra tartıl yine farklı sonuçlar veriyorsa bozulmuş olabilir...
bazen de vücut bi duruyor nooluyorsa, benim bir haftada 300 gr verdiğim oldu yavv , başka bir zaman bir günde 1,1 kg verdiğim de oldu çok canını sıkmamaya çalış, sabır sabır yaa sabır ve devamm

hoşbuldum .. yarın inşalalah.. pazartesiler hep salıyı buluyor bir anca başlamak lazım sanki :)

ben kk da yeniyim.. kullanmayı öğreniyorum.. şu kilo çizelgeisini denedim beceremedim sanırım :S çok da heveslenmiştim

ben kk da yeniyim.. kullanmayı öğreniyorum.. şu kilo çizelgeisini denedim beceremedim sanırım :S çok da heveslenmiştim

hevesini hemen kırma canım. Topiğin içindeyken search thread tıkla açılan kutuya kilo çizelgesi yaz , çıkan mesajlar içinde benimkini mesajı aç- mesajı oku diyerek aç adım adım takip et, yolun sonu gerçeklerinle yüzyüze geldiğin andır :13:

merhaba arkadaslar ayca hanimin diyetini bir ay once okudum ve kendime ornek liste olarak aldim mumkun oldugunca makarna ,pilav ,patates ve ensevdigim hamur islerinden uzak durmaya calisiyorum.fakat ben sabah oglen listeye tam olarak uyurken ogleden sonra ne oldugunu anlamiyorum her seyi yiyesim geliyor surekli atistirmak istiyorum ara ogunde yapsam farketmiyor bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz

merhaba arkadaşım,
kaç kilo fazlan var, ve bu fazlalıkları ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun kendine bir hedef koydun mu

canım bu mesajını okuduğumdan beri dilime iki tane şarkı takıldı döndürüp döndürüp söylüyorum

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bir gün dönsem sözümden, düşerim dost gözünden
Dünya dönüyor dostlar, bir sözden dönsem çok mu
Devran dönüyor dostlar , ben dönmüşüm çok mu...
---------------

Adaletin bu mu dünya
Ne yar verdin ne mal dünya
Kötülerinsin sen dünya
İyileri öldüren dünya...
[/FONT]

ylnzeskici çok teşekkür ederim. hevesim kırmıcam.. ama kk yı da çözemedim ki henüz.. :S çok karışık geldi bannaaa.. çıglık atıcam..

canim sen hangi diyeti yapiyosun?
ilk 1 ay buradaydım ama daha çok kalori sayarak diyet yaptım 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum. daha önce burada yazmadım ayça kaya diyeti yapanlara ayıp olmasın diye ama baktım ki herkes başka başka diyetler öneriyor link veriyor ben de yazayım dedim

ylnzeskiciye özelden bahsetmiştim buradan ona da sesleneyim artık buradan da bahsederim karataycılardan

ya yeyip yeyip kilo almayanlara ne diyeceksin onları boğmak istiyorum

merhaba arkadaşım,
kaç kilo fazlan var, ve bu fazlalıkları ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun kendine bir hedef koydun mu
bir ay once basladim diyete ama tam anlamiyla uydugum soylenemez zayifladinmi dersen enson ramazandan sonra tartilmistim 65,700 sonra tabi kac oldum bilmiyorum tartilmaya korkdum cunki ceketimi kapatmakta zorlaniyordum bugun ilk defa tartildim 64,100 olmusum hedefim simdilik 55 olmak

ya yeyip yeyip kilo almayanlara ne diyeceksin onları boğmak istiyorum

benim yani basimda var esim yedigi halde kilo almiyor mantiyi ,pilavi ekmekle yiyor yoksa doymazmis ,surekli yemekten sonra tatli yer.s onun da dedigi gibi o yiyor ben sismanliyorum

Bak canım o 9,100 gramı öyle akşama doğru her canının çektiğini yiyerek veremezsin önce bunu kabul et.
Sonra burda daha önce başka arkadaşlara da yarı şaka yarı ciddi yazdığım gibi; ideal kilona gelene kadar iştahını kış uykusuna yatırmalısın, kuş uykusuna değil. Neden mi, kuş uykusuna yatırırsan o iştah akşama kadar uyusa da akşam mutlaka uyanır ve seni gagalamaya başlar, ye !! ye !! ye !! ye !!
Beğendiğin ve zayıf olduğun fotoğraflarından birini buzdolabının , ya da mutfak masasının üstüne koy, canın bişeyler yemek isteyip te mutfağa koşturduğunda o fotoğrafa bak ve vazgeç, çünkü canının istediğini yiyerek zayıflamak diye bir formül yokk
Bir de tarih belirle kendine " 15 mayıs ta 55 kilo olmak hedefim, bunun için bir ayda 4,55 kilo vermeliyim, bu da haftada 1,14 kilo , günde 152 gram eder diye yaz hatta bunu ve haftalık hedefini tutturmak için çabala...

nasıl bı dıet zor mu

akşam akşam güldürdün beni.isyanım bugün dışarda eşimle yemek yememe neden oldu:)üzerine künefede yiyecektim.gözüm dönmüştü ama yemekten sonra kendimi frenleyip.hayır canım istemiyor diyebildim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…