Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

yaaa ben veremıycem kılo galıba boyle sısko kalcam

bugün aynı şeyi bende düşündüm.şu göbeğim yok mu şu göbeğim.acayip rahatsız ediyor.eşimde spor yaparak eritirsin takma diyor.ama göbeğimin kötü durdugunu oda itiraf etti bence.hayır canım abartıyorsun derdi eskiden .demedi bugün:))

afiyet olsun canım iyi olmuş sana da değişiklik işte ne güzel
Künefeye sırt çevirmen de ayrı bir irade yani şimdi

bence eşin senin fazla kilolarına çok üzüldüğünü gördükçe kendince sana çareler üretmeye başlamış , yoksa o söz bilinçli bir itiraf olmasa gerek :26:
düşünseydi söylediği şeyin kendisine pahalıya malolacağını anlardı , ya da adam acemi daha öğrenecek çok şeyi var

topiğin koçu döktürmüşsün yine

xc9

buyur burdan yak

günaycım hoşgeldin canım. nasıl gidiyor otlu yoğurtlu diyetin bakalım

ayol kadının keyfe keder 5 kilo fazlası var her hafta ayrı bi diyet uyguluyor

kızım sen de adamın gözüne gözüne sokma o göbeğin var derse öyle mi hani nerde ayva o ayva de diyete devam et
adamları bu kadar karıştırmayın işlerinize benim bi komşum var kadın 44 beden kocası incecik kadın ortalarda öyle bi özgüvenle dolaşıyor ki zannedersin angelina adam da gözünün içine bakıyor kadını çekici kılan özgüvenli tavrıdır unutma bi daha da kocana oram fazla buram fazla deme o derse sen kendine bak ben daha yeni çocuk doğurdum de ben her türlü güzelim de
akıllı olun güzelliğinizi cazibenizi bikaç kiloya bağlamayın

aynen katılıyorum bi kadına kilosu konusunda dürüst davranan erkeğe bedelini ödet ki bi daha ağzını açamasın

bugün çok feminist gördüm kendimi

boğmayın kıssslaarrr noluuyyyyy
onlardan bi tane bende de var, daha kavuşamadım bile,
peşinden ben de gözüm açık giderim vallaahii

seninkine şimdilik laf yok hele bi evlenin de ondan sonra ona da gereğini yaparız

nasıl bı dıet zor mu
anlatacak çok şey var sen en iyisi internetten biraz oku sonra tekrar konuşalım

hadi ben yağlı urganı hazırladım

glisemik indexi düşük gıdalar yemeğe özen gösterin ki kan şekeri dalgalanmaları olmasın
haftalık hedefleri kendi kilo ve boy gerçeğinize göre belirleyin
3 kilo fazlası olanla 11 kilo fazlası olan haftalık aynı kiloyu kaybetmez
haftada enz az 3 gün düzenli 30-90 dk arası yürümek gerekir.
bol su için hücrelerin yağ yakma kapasitesi artsın
olabildiigince doğal işlenmemiş beslenin
mesela evde mayalanan yoğurt gibi...
işlenmiş şekeri kullanmayın

evet canım haklısın sanırım ama ınsanın sınırlerı ıyıce lackalasıyor detoksu ve 2. haftasını bıtırım daha devam etmem sanırım evlılıgımıde sarsıyr bu sınır durumu

bence de canım bir müddet ara ver, eşin seni bu halinle de seviyorsa sen de kendini bu halinle sevmeye çalış,
diyet yüzünden gerilen sinirlerinin mutluluğunuza gölge düşürmesine izin verme...

o kadar yazdım mesaj karakteriniz çok az dedi ?? Bu cümle fazladan amaaaan...

cok sagol canim yalniz esim haftasonu geldigi icin dunle bugun kacamaklarim oldu onlara biraz yaniyorum az once esimide yolladim yarin devam yeni hafta yeni unutlar

Kızlar,

Cuma ve cumartesi günleri yaptığım ayran detoksundan yanıma kar kalan; perşembe akşamı yediğim iki kibrit kutusu büyüklüğündeki 1 dilim peynirli börek + 3 yemek kaşığı sütlaçtan aldığım 400 gramı geri verebilmiş olmam oldu maalesef (
perşembe sabahı 68,9 dum , pazar ( bugün sabah ) 68,9 um halenn
Benim inatçı ve yaşlı bedenim bir kez daha öyle detoksa metoksa pabuç bırakacak cinsten olmadığını gösterdi...
Üstelik o kadar umutluydum ki dün akşam babamın birer kadeh şarap teklifini bile reddettim aman bozmayım diye
neyse... bugün çok efkarlıyım o yüzden bu gece babamın teklifini geri çevirmeyecek ve kendimi şarap kadehlerinde boğacağım

aynen oyle canim ama kilolarda kolay gitmiyo 2 hafta sonra 71 falan olursun ozaman sen dedi bakalim insallah olucam dedim 60 lari gormemi cok istiyo o yuzden yarin pilatesede basliyim diyorum

hımm !! kocacığın hemen farketti yani kilo verdiğini
hadi bakalım hayırlısı inşallah verirsin, pilates te işe yarar umarım kolay gelsin :13:

merhaba kizlar ben burda yeniyim aranizda kilo bildirimi icin gun belirledinizmi yoksa herkez istedigi zamanmi yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…