yaaa ben veremıycem kılo galıba boyle sısko kalcam
yaaa ben veremıycem kılo galıba boyle sısko kalcam
akşam akşam güldürdün beni.isyanım bugün dışarda eşimle yemek yememe neden oldu:)üzerine künefede yiyecektim.gözüm dönmüştü ama yemekten sonra kendimi frenleyip.hayır canım istemiyor diyebildim:))
bugün aynı şeyi bende düşündüm.şu göbeğim yok mu şu göbeğim.acayip rahatsız ediyor.eşimde spor yaparak eritirsin takma diyor.ama göbeğimin kötü durdugunu oda itiraf etti bence.hayır canım abartıyorsun derdi eskiden .demedi bugün:))
boğalım valla
Bak canım o 9,100 gramı öyle akşama doğru her canının çektiğini yiyerek veremezsin önce bunu kabul et.
Sonra burda daha önce başka arkadaşlara da yarı şaka yarı ciddi yazdığım gibi; ideal kilona gelene kadar iştahını kış uykusuna yatırmalısın, kuş uykusuna değil. Neden mi, kuş uykusuna yatırırsan o iştah akşama kadar uyusa da akşam mutlaka uyanır ve seni gagalamaya başlar, ye !! ye !! ye !! ye !!
Beğendiğin ve zayıf olduğun fotoğraflarından birini buzdolabının , ya da mutfak masasının üstüne koy, canın bişeyler yemek isteyip te mutfağa koşturduğunda o fotoğrafa bak ve vazgeç, çünkü canının istediğini yiyerek zayıflamak diye bir formül yokk
Bir de tarih belirle kendine " 15 mayıs ta 55 kilo olmak hedefim, bunun için bir ayda 4,55 kilo vermeliyim, bu da haftada 1,14 kilo , günde 152 gram eder diye yaz hatta bunu ve haftalık hedefini tutturmak için çabala...
xc9
buyur burdan yak
günaycım hoşgeldin canım. nasıl gidiyor otlu yoğurtlu diyetin bakalım
kızım sen de adamın gözüne gözüne sokmabugün aynı şeyi bende düşündüm.şu göbeğim yok mu şu göbeğim.acayip rahatsız ediyor.eşimde spor yaparak eritirsin takma diyor.ama göbeğimin kötü durdugunu oda itiraf etti bence.hayır canım abartıyorsun derdi eskiden .demedi bugün:))
aynen katılıyorum bi kadına kilosu konusunda dürüst davranan erkeğe bedelini ödet ki bi daha ağzını açamasınbence eşin senin fazla kilolarına çok üzüldüğünü gördükçe kendince sana çareler üretmeye başlamış , yoksa o söz bilinçli bir itiraf olmasa gerek :26:
düşünseydi söylediği şeyin kendisine pahalıya malolacağını anlardı , ya da adam acemi daha öğrenecek çok şeyi var
boğmayın kıssslaarrr noluuyyyyy
onlardan bi tane bende de var, daha kavuşamadım bile,
peşinden ben de gözüm açık giderim vallaahii
anlatacak çok şey var sen en iyisi internetten biraz oku sonra tekrar konuşalımnasıl bı dıet zor mu
hadi ben yağlı urganı hazırladımboğalım valla
canım senin kilon az o yüzden gram gram gidiyo bence bozma moralini
canım senin kilon az o yüzden gram gram gidiyo bence bozma moralini
bu arada bugunde 100 gr daha gıtmıs 54,300 oldum bugun 5. gun 4gunde 900 gr verdım nasıl sızce??? :26::26::26::26::26:
evet canım haklısın sanırım ama ınsanın sınırlerı ıyıce lackalasıyor detoksu ve 2. haftasını bıtırım daha devam etmem sanırım evlılıgımıde sarsıyr bu sınır durumu
topiğin koçu döktürmüşsün yine
biri beni tutsun nolur yazarken kendimi alamıyorum
ayol kadının keyfe keder 5 kilo fazlası var her hafta ayrı bi diyet uyguluyor
yavv kızcam da kızamıyorum günay çok tatlıbiz burda nerelerimizle uğraşıyoruz, o orda 2 kiloyu ne yapsam da versem diye suya düşmüş serçe gibi kıvranıyo
kızım sen de adamın gözüne gözüne sokmao göbeğin var derse öyle mi hani nerde ayva o ayva de diyete devam et
adamları bu kadar karıştırmayın işlerinize benim bi komşum var kadın 44 beden kocası incecik kadın ortalarda öyle bi özgüvenle dolaşıyor ki zannedersin angelinaadam da gözünün içine bakıyor kadını çekici kılan özgüvenli tavrıdır unutma bi daha da kocana oram fazla buram fazla deme o derse sen kendine bak ben daha yeni çocuk doğurdum de ben her türlü güzelim de
akıllı olun güzelliğinizi cazibenizi bikaç kiloya bağlamayın
bence de , benimki biriki defa aldığım kilolar için laf etti , önce küstüm, sonra hır çıkardım, sonra ağladım hırsımdan, derken beni ne kadar etkilediğini anladı şimdi ağzından kiloyla ilgili en ufak bişey kaçsa bin kere özür diliyor beni kırcam diye korkusuna
bu arada halaa farkında değil benim kilo verdiğimin, yüzümden pek belli olmuyor mu ne , o da kamerada sadece omzuma kadarki kısmı görüyor, gelince sağlam bir şok yaşayacak
aynen katılıyorum bi kadına kilosu konusunda dürüst davranan erkeğe bedelini ödet ki bi daha ağzını açamasın
bugün çok feminist gördüm kendimi
seninkine şimdilik laf yok hele bi evlenin de ondan sonra ona da gereğini yaparız
aynen. biz evlenelim, ben londra'ya gidiyim, pişirip pişirip koyucam önüne yemekleri, hele bi yiyip de kilo almasın o zaman elele veririz alimallah
anlatacak çok şey var sen en iyisi internetten biraz oku sonra tekrar konuşalım
karatay çok uzun soluklu bir beslenme programı, evet çok mantıklı ve sağlıklı , ama yine de acelesi olanlara göre değil sanki pek :44: ya da ben okuduklarımdan öyle bir izlenim edindim
hadi ben yağlı urganı hazırladım
haklısın galiba canım...
ben de bir süre sonra tekrar deneyeyim bakalım belki o zaman farklı sonuç alırım. Gerçi daha bugün 2. günü yapıyorum,
sabah ola hayrola , bi çaresi bulunur elbet bi uyuyup uyanalım diye kendimi avutuyorum, nihai sonucu yarın yazarım yine :18:
ama ne olursa olsun sana çok güzel başlangıç oldu, kendime olmuş gibi sevindim
cok sagol canim yalniz esim haftasonu geldigi icin dunle bugun kacamaklarim oldu onlara biraz yaniyorum az once esimide yolladim yarin devam yeni hafta yeni unutlar
canım haftada iki gün hasret gideriyorsunuz olsun o kadar kaçamak
aynen oyle canim ama kilolarda kolay gitmiyo 2 hafta sonra 71 falan olursun ozaman sen dedi bakalim insallah olucam dedim 60 lari gormemi cok istiyo o yuzden yarin pilatesede basliyim diyorum
süper bir paylaşım:111::111::111::111::111::111::111::111:
http://www.....................php?...82591700.50904.275036675934364&type=1&theater
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?