bence de canım bir müddet ara ver, eşin seni bu halinle de seviyorsa sen de kendini bu halinle sevmeye çalış,
diyet yüzünden gerilen sinirlerinin mutluluğunuza gölge düşürmesine izin verme...
merhaba kizlar ben burda yeniyim aranizda kilo bildirimi icin gun belirledinizmi yoksa herkez istedigi zamanmi yaziyor
o 58den beri bosver zamana bırak gıder yavas yavas normal kılodasın kılolu degılsın dedı ama ben mutsuz oluyorum bu arada 36 bedene gırdım ha gayretttt
Merhaba,
Pazartesi günleri bizim küçük samimi grubumuzun kilo bildirim günü. Topik sahibemiz Seva da sağolsun, üşenmiyor hepimizin bildirimlerini toplayıp liste yayınlıyor
Ama bugünlerde görünmüyor nerelerde bu kız yaa hasta filan değildir inşallah
azimliyim garson bedene giricem diyosun yani
hadi bakalım
hımm !! kocacığın hemen farketti yani kilo verdiğini
hadi bakalım hayırlısı inşallah verirsin, pilates te işe yarar umarım kolay gelsin :13:
selam kızlar nasılsınız ?hepinizi çok özledimkızlar evde bilgisayarım pozulduğu için nete giremiyordum.belki düzelir diye bekliyordum sonunda usta bunu çöplüye at deyince yenisini aldım ve tekrar aranızdayım .
36 bedene gırdımde tam dar oldu canım bıraz eskısı gıbı hale gelıyım yanı 48 olayım yaffffff
sen bizle dalga mı geçiyorsun
biz daha 40 olamadık sen 36 diyosun o da yetmiyo yeni yeni diyetlerin peşinde koşuyorsun
evet canim bacaklarin daha incelmis dedi komsularim da ayni sekilde bacaklarindan belli diyolar ama daha coooook var
selam kızlar nasılsınız ?hepinizi çok özledimkızlar evde bilgisayarım pozulduğu için nete giremiyordum.belki düzelir diye bekliyordum sonunda usta bunu çöplüye at deyince yenisini aldım ve tekrar aranızdayım .
afiyet olsun canım iyi olmuş sana da değişiklik işte ne güzel
Künefeye sırt çevirmen de ayrı bir irade yani şimdi
bence eşin senin fazla kilolarına çok üzüldüğünü gördükçe kendince sana çareler üretmeye başlamış , yoksa o söz bilinçli bir itiraf olmasa gerek :26:
düşünseydi söylediği şeyin kendisine pahalıya malolacağını anlardı , ya da adam acemi daha öğrenecek çok şeyi var
haftaya bir aksilik çıkmazsa Antakya'da yerim dedim:))
haklısın canım.bugün bana ciciler aldık.memlekete gittiğimde aa ne güzel olmuşsun.doğum kilolarını vermişsin desinler diye göbegimi kamufle edecek şeyler baktım ve aldımeşim evet göbegin v ar ama bence çirkin görünmüyor dedi:))aslında benim gözüme kötü görünüyor
Link açılmıyor diye uyarı geldi, ben de fotoğrafı buraya ekliyorum
biraz da gülelim ama di mi
Eki Görüntüle 659962
o 58den beri bosver zamana bırak gıder yavas yavas normal kılodasın kılolu degılsın dedı ama ben mutsuz oluyorum bu arada 36 bedene gırdım ha gayretttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?