Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bence de canım bir müddet ara ver, eşin seni bu halinle de seviyorsa sen de kendini bu halinle sevmeye çalış,
diyet yüzünden gerilen sinirlerinin mutluluğunuza gölge düşürmesine izin verme...

o 58den beri bosver zamana bırak gıder yavas yavas normal kılodasın kılolu degılsın dedı ama ben mutsuz oluyorum bu arada 36 bedene gırdım ha gayretttt

merhaba kizlar ben burda yeniyim aranizda kilo bildirimi icin gun belirledinizmi yoksa herkez istedigi zamanmi yaziyor

Merhaba,

Pazartesi günleri bizim küçük samimi grubumuzun kilo bildirim günü. Topik sahibemiz Seva da sağolsun, üşenmiyor hepimizin bildirimlerini toplayıp liste yayınlıyor

Ama bugünlerde görünmüyor nerelerde bu kız yaa hasta filan değildir inşallah

Arkadaşlar

fitnaza göz süzerek kurra çektim kaplumbağa ile puppy arasında , puppy çıktı ben gidiyorum fitnazımla randevuma
ilerleyen saatlerde görüşmek dileğiyle

hepiniz erkenden yatmayın yaaa benim canım sıkılıyo gece bu topiğin ıssız sayfaları arasında

hiiim tamam ,sagol cevap icin

selam kızlar nasılsınız ?hepinizi çok özledim kızlar evde bilgisayarım pozulduğu için nete giremiyordum.belki düzelir diye bekliyordum sonunda usta bunu çöplüye at deyince yenisini aldım ve tekrar aranızdayım .

hosgeldin sevacim yeni bilgisayarin hayirli olsun valla gozlerimiz seni aradi

kulakların çınladı di mi tatlım
9 dakika önce seni anmışım bak gördün mü , biz de özledik seni...
Benim de üç gündür bilgisayarıma bi haller oldu , birden kilitleniyor ne explorer'a ne google crome' a giremiyorum, iki üç saat uğraştırıyor, atacam ben de bunu...
aslında atmayı iyi biliyorum da yenisini londradan almak istediğim için biraz daha idare etmesi lazım beni şimdi tam karışık zamanda yeni alamam
neyse seninki hayırlı olsun diyelim güle güle kullan

haklısın canım.bugün bana ciciler aldık.memlekete gittiğimde aa ne güzel olmuşsun.doğum kilolarını vermişsin desinler diye göbegimi kamufle edecek şeyler baktım ve aldımeşim evet göbegin v ar ama bence çirkin görünmüyor dedi:))aslında benim gözüme kötü görünüyor

haftaya bir aksilik çıkmazsa Antakya'da yerim dedim:))

bana baaakk yırtarım seni haftaya antakya'da künefe yedim diye gelirsen

kızım burdakilerin de nefsi var yahuuu tamam kış uykusuna yatırdık eyvallah ta !!
ayıyı bile ininde çok rahatsız eder gıdıklayıp durursan uyanır yani uykusundan

başaak şaka yapıyorum biliyorsun değil mii
sakın yanlış anlama
ohh ne güzel giyin kuşan yeni esvaplarını , bir güzel salın memlekette kucağında bebişin, kolunca kocişinle kıskananlar çatlasın
özlediğin şeylerin de tadına bak canım abartmamak kaydıyla tabii
eşini de habire görüntünle ilgili eleştiriler yapıp cevap vermek zorunda bırakma, erkekleri sıkar kadınların bu tür soruları, sen kendini beğen, beğendiğini de hissettir özgüveninle xc9 un da dediği gibi diyetine devam et ama renk vermeee :13:

o 58den beri bosver zamana bırak gıder yavas yavas normal kılodasın kılolu degılsın dedı ama ben mutsuz oluyorum bu arada 36 bedene gırdım ha gayretttt

ahh günay ahhh burada deme bari 36 bedeni.36 ya girdiysen daha neden kiloyu kafana takarsın ki.hem biliyor musun bilmiyorum ama 36 bedenden sonrada kendini kilolu hissetmek psikolojik bir sorunu gösteriyormuş.onun için bence abartma.ama insanın kendini zayıf hissetmesi önemli.inşallah en yakın zamanda zayıf bir bayan olduğunu kabullenirsin:)

benim bugün aldığım pantolonlar 40 bedendi.bence 38 ideal.ama zayıf görünmek istiyorsan 36 da normal ..34 ve sıfır beden olmak nedendir anlamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…