- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
O neydi gıı konjoktür mü yazarken bile zorlandımBirde 14 aylık çocuk bülbül gibi şakıyıp ne diyebilir ki,konjonktür falan mı?
Anne baba uçtu kaçtı vs diyodur yani
 Aynen.Birde 14 aylık çocuk bülbül gibi şakıyıp ne diyebilir ki,konjonktür falan mı?
Vermiyorum aslında soylesin diye bekliyorum ama ne dedikleri anlaşılmıyor kendi aralarında bi dil konuşuyorlar sanırım. Agliyorlar mecbur veriyorum istediklerini bende.Daha birşey istemeden hemen veriyormusunuz biraz zorlayın birşey istediğinde anlamamış gibi yapınama büyük ihtimalle sen veya eşin geç konuşmuşsundur genelde öyle oluyor konuşurlar korkmayın
6yas mi himm normal o zaman. Ne bileyim aslında çok sorun etmiyordum ama bu toplum baskısı beni sinir etti her önüne gelen ilgilenmiyor musun niye konuşmuyorlar diyo offCanım sıkma canını kuzenim 6 yaşında konuşmuş.o konuştuysa ohoooo ...arkadaşımın kızı iki yaşına girdi sadece anne baba diyo.oda tam çıkmıyo ağzından benzeterek söylüyor.tabiki doktora git ama normal diyeceğine eminim.
biraz daha bekleyeyim o zaman. Kitap okusam mi onlara yaa faydası olur mu ki ? Bu ayda geliştirici oyunlar falan sokmuyor sipalaraValla 3 yaşına kadartek kelime konuşmamışım bikaç bilmeyen doktor bu kız dilsiz , konuşamaz bile demiş. Yaşıtlarım baya konuşuyomuş annem çok ağlamış. En son bi doktor inadından konuşmuyor o demiş. 3,5 yaşında konuşmuşum. Lol.
Esim de hemen beni suçladı dun kızı görünce. Dr a gidelim dedim sen ilgilenmiyorsn ondandir dedi deli mi ne daha napiim ki bilmiyorum dakimi çocuk geç konuşur ama sizin ki baba diyormuş işte Allah korusun başka bir şey olmuş olsa onu da söyleyemezlerdi diye düşünüyorum ama isterseniz gene de dr götürün içiniz rahat etsin.
erken mi konuştu yani ? Ne bileyim korktum kız maşallah her meramını anlatıyor ,şarkılar türküler , benimkiler çok pasif tiBenim oğlum 2 yaşında kitap yazması gerekiyodu o zaman, bence sıkıntı edilecek birşey değil ama sen bilirsin
Bakıyorlar çok şükür .Ismıne dnuyrsa srun yok yanı sen ısımlerıyle seslendgınde basını sana cevryrsa yada ısmıyle seslendgnde yuzune bakıyrsa sıkıntı yok...
O neydi gıı konjoktür mü yazarken bile zorlandım
Evet anne baba geldi hayır gitmem hatta çocuk lailaheillalah dedi benimkiler e biz Allah bile dedirtemedik ne bileyim farklı demek kiBirde 14 aylık çocuk bülbül gibi şakıyıp ne diyebilir ki,konjonktür falan mı?
Baka baka yazdım ne yalan söylimİyi ki telefonlar var da yazabiliyoruz entel dantel kelimeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?