Konuşma Problemleri Doktora gitsem mi ????

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
Çok şükür bi hastalık gecirmediler sadece erken doğdular iste o mu etken acaba ? sadece baba diyorlar başka kelime yok

İkizlerde böyle problem oluyor. Çocuk doktorunuza gittiğinizde sorabilirsin ama ciddi bişey çıkacağını sanmıyorum. Bol bol konuşun bebeklerle.

KBB götürün , duyma ile ilgili bir sıkıntı var mı ? Ya da dil ile ilgili olabilir yani riske etmeyin bence.

Yaw yok benimki de konuşmuyo bir de konuşmadan insanlar ne anlıyo o da var,benim arkadaşa kalsa kızı bülbül ama anne baba hariç düzgün bi kelimesi yok arabaya düdü demek konuşmaksa benimki de konuşuyo

Bu arada dini şeyler için erken gene de sen bilirsin ama çocuğa şu an Allah dedirtsen bile anlamayacak,somut şeyleri kavrama yaşındalar şu an,soyut kavramları hele ki ilahi kavramları anlatmak için naçizane erken olduğunu düşünüyorum

KBB götürün , duyma ile ilgili bir sıkıntı var mı ? Ya da dil ile ilgili olabilir yani riske etmeyin bence.
İşitme testi yapılmıştı zaten ,birde seslenince bakıyorlar ve baba diyorlar a dahası yok . Yasitlariyla bir araya gelince uzucu oluyor konuşmamaları

Bence de öyle ama eşim ve ailesine anlatamiyorum. Çocuk Allah i ne bilsin nasıl göstermeyi dusunuyorsun diyorum ama ilk kelime o olmaliymis vs vs iste

İşitme testi yapılmıştı zaten ,birde seslenince bakıyorlar ve baba diyorlar a dahası yok . Yasitlariyla bir araya gelince uzucu oluyor konuşmamaları
Bence dediğim gibi ikizler diye bu sorun çünkü onlar kendi aralsrında zaten konuşuyorlar üzülme zamanla konuşursan bezersin bu seferde

daha 14 aylık ya ufak..benim yigenim 3yasında cok konusuyor ama kendince dil bulmus sanırım anlamıyoruz:) doktor sorun yok dedi diger yigenimde 4 yasını gecince konusmaya basladı simdi sumuyor:)

İkizler bu yorumu görüp de ''Olaya bu perspektiften bakarsak egzajere etmiş oluyorsunuz ama'' derse

Der mi der bizim dersanedeki matematik hocasının oğlu 6 yaşına kadar konuşmamış doktor doktor gezmisler fiziki birsey yok,okula başlayacak hepten telaş yapmış bunlar seneye okulda ne yapacak diye,psikiyatriye götürmüşler orda doktor anne babayla konuşurken doktorun yanına gelmiş pardon bilgisayarda fifa var mı demiş ilk kelimeleri bu olmuş hatta soru cümlesi

Sen o toplum denen zırvalığı boşver.her çocuk aynı olmaz.

ayy buna çok guldum süper mis ya sipaya bak sen maşallah

Esim de hemen beni suçladı dun kızı görünce. Dr a gidelim dedim sen ilgilenmiyorsn ondandir dedi deli mi ne daha napiim ki bilmiyorum da

Eşinde saçmalamış kusura bakma da seninle alakası yok arada müzik dinlet arada onlarla konuş Ben mesela küçükken 1 yaşında başlamışım konuşmaya benim kızım 13 aylık falandı anne dede demeye başladı zamanla konuşurlar sıkmayın canınızı bir de varsa başka çocuklu ailelerin yanına götürün arada

Hahahah benimkinin çocukluğu ama o pes varmı derdi kesin
Demek çocuk sizle ne konuşucam havasındaymış veya yıllardır kekliyormuş aileyi ay çok komik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…