- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Başka çocuklardan görüp konuşurlar diye mi ? Tamam öyle yapayım madem inşallah faydası olurEsim de hemen beni suçladı dun kızı görünce. Dr a gidelim dedim sen ilgilenmiyorsn ondandir dedi deli mi ne daha napiim ki bilmiyorum da
Eşinde saçmalamış kusura bakma da seninle alakası yok arada müzik dinlet arada onlarla konuş Ben mesela küçükken 1 yaşında başlamışım konuşmaya benim kızım 13 aylık falandı anne dede demeye başladı zamanla konuşurlar sıkmayın canınızı bir de varsa başka çocuklu ailelerin yanına götürün arada
Der mi der bizim dersanedeki matematik hocasının oğlu 6 yaşına kadar konuşmamış doktor doktor gezmisler fiziki birsey yok,okula başlayacak hepten telaş yapmış bunlar seneye okulda ne yapacak diye,psikiyatriye götürmüşler orda doktor anne babayla konuşurken doktorun yanına gelmiş pardon bilgisayarda fifa var mı demiş ilk kelimeleri bu olmuş hatta soru cümlesi
Başka çocuklardan görüp konuşurlar diye mi ? Tamam öyle yapayım madem inşallah faydası olur
Maşallah inşallah benimkiler de hayirlisiyla konuşurlar sorunsuz.Kendinden 1-2 yaş büyük olan çocuklar sürekli sorular sorarlar o yüzden öyle söyledim benim kızın yanına getiyordu komşu benim kıs konuşmazdı pek o çocuk çok soru sorardı sonra sonra konuşmaya başladı şuan 13 yaşında ve hiç susmuyor inan ki
babalığı süt ve bez almaktan ibaret gördüğü için, kendisinde sorun aramaz o :) tskler yorum için inşallah bende görürüm o gunleriTelaşlanmayın her bebek farklı, başkalarıyla kıyaslamayın.
Anlamsızda olsa kelime çıkıyor ağızlarından, baba da diyorlarmış, siz bütün nesnelerin adını söyleyin, yemek yedirirken tabak kaşık vs gibi , her şeyin söyleyin ama.
Benim ki 15 aylık, belli başlı kelimeleri söylüyor, abisi de öyleydi, bende çok konuşurmusum, genetik biraz da.
Eşiniz suçu size atacağına kendi bu konuda ne yapıyor onu söylesin, ikiz bakımı kolay mı, tek başınıza zor.
Bir ablamın iki çocuğu da farklı konuştu, ilki erken konuştu cümle kurması falan erken oldu , ikinci ablama göre geç konuştu, bir konuştu tam konuştu, şimdi hiç susmuyor
Sıkmayın canınızı.
Maşallah inşallah benimkiler de hayirlisiyla konuşurlar sorunsuz.
Ne inatciymissin abooooww evlerden ırakValla 3 yaşına kadartek kelime konuşmamışım bikaç bilmeyen doktor bu kız dilsiz , konuşamaz bile demiş. Yaşıtlarım baya konuşuyomuş annem çok ağlamış. En son bi doktor inadından konuşmuyor o demiş. 3,5 yaşında konuşmuşum. Lol.
Bence de öyle ama eşim ve ailesine anlatamiyorum. Çocuk Allah i ne bilsin nasıl göstermeyi dusunuyorsun diyorum ama ilk kelime o olmaliymis vs vs iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?